но за мен филма свърши във влака
по добре ми е двамата гътнати

но за мен филма свърши във влака
по добре ми е двамата гътнати

Ко викаш? У съмнения ли изпадна.

У Хилсо милсо...Стоят си Емко и Фера у Хилса ма то Хилса сабах не е като вечерка...Сабах е рестотантчи пък вечер разпъат баровете дансинги кат сергиите на пазара
И тъ ся Фера и Емко на ина масичка и си плямпат....ся ши ви разкажа за ко
Фера кай не си ми казал къ са случи аджиба инциденту дет амен са гътниш
Емко кай знаеш ко рекох на жандарите
Она вика чи то ти нищо не каза съществено
Изгубил си контрол над колата дай нещо продробности джиджи биджи
Емко кай баща ми на покани да пием Джакчинци пък нещо не двада ари си одим ши му удрежим квитанции митанции
Фера кай дур ши го чеками неудобно било
Емко вика той ония луд не знай ко прай...няа са впечатли...Она пък вика не тъй инак било
Опа на хоризонтя иди ина мръхла и кат вика на Емко ей левентче как си що си тряа пак му люсним Джакчи последния път ми каза до следващия път притяснифсъ,че няа има следващ път пък съм прижадняла нещо
Фера кат зе да скърца с зъби
Амен ши га изде както тигрицъ иде плячката си
Емко зе да гледа кат мъж под чехъл
Мръхлата вика май няа е днес ми да си фтиам
Фера избухна и кат събра чанти манти жикети и вика за ко да не е днес тръгна си оди
Подир и са развикал Емко Феро ма дур
Она не чуа тръгва....Настига я Емко и вика чекай малко ...Она вика за ко да та чакам басми ли ше ти цепя
Ферия вика Емко няа ти кажа нещо което очакваш да чуеш
аз съм аптал ти каза битти митти...и са опитвах да обедя себя си в туй нящо
Оная вика с руга
,чи да няа та чака вечно ма Феро и той иска му чупят оряйти
Емко вика не успях да буда с никоя пазя ги оряйти за тебя ме феро нали си ти мойта катричка
Фера вика ма си опитал...Емко кай опитаф ма напразно (она кат я видяф в онуй стъкленту ми са видя кат трол и неможаф) Она вика напразно на истина на празно...Емко вика Феро тряа ми поверваш
Она вика оти
Емко кай щот не съм та лъгал
Она стана така
Емко кай опитаф са тъ забрая ма ниможаф...Когато не си до мен аз съм слаб ,а кат си до мене Феро съм кат Херкулес ...силата кипи в меня
Няашитъ Феро и су опитаф дъ бъдъ отново Наследника Сарафоолу щях да бодъ мацки ...ха у лево ха у десно
Ма ниможаф ...(она се падна караконджъл) не успяф ...Фера кай никога не си мъ лъгал
Емко с нежните си лапи в тоя момянт га фана за румините и бузки както фащат чиборашка
и вика никогаж Феро и га гушна
Фера кай аз ши си ода Емко кай азща занеса той ся нали е силен и мой литнат до Етилер
...

Препоръчани теми