Отговори
# 105
  • Още у мъглата ...
Ка нема те трепАм кат пак зарад теб ми тръгна алергичната циФка...аз кат се хилим кат бесна ми тИче... Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

И тук не мое да не се изкажем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 106
  • Още у мъглата ...
А мене ме намери кандилцето... Mr. Green

Сао СерТай и ХаканЗал да прИбъдат... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Чей като минавам през полето, да се изкажа  Mr. Green

Ти се запуши маркуча, ти ливне водата у дзъркелите ти го измие данооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Да си изпуснеш кандилцетоооооо, да ти подпали чепичкитееееее, пък те да са женско Арманииииии, пък да ти е мъкаааааа, чи отиде Арманитууууу .... амин  Mr. Green Joy Joy Joy

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Сао СерТай и ХаканЗал да прИбъдат... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Ти се запуши маркуча, ти ливне водата у дзъркелите ти го измие данооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Да си изпуснеш кандилцетоооооо, да ти подпали чепичкитееееее, пък те да са женско Арманииииии, пък да ти е мъкаааааа, чи отиде Арманитууууу .... амин  Mr. Green Joy Joy Joy
Ти се пробий цистерната, да ти замине водата и да не мой гасиш само напрайш наводнение на улицата, да те подгони общината глоба да ти тресне, чи преливат шахтите данооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop

# 108
  • Още у мъглата ...
46- ориджинЪл... Mr. Green (Профи Wink)

Седят си Емко и Ферка на миндерчето и се грейкат, чИ до преди малко са сЪ въргалЯли у снега кат свинЙЕ у кочина...студенко им е...загърнали са се и си споделят...(брях, да не поверваш Shocked)
Та от дума на дума...Ферка кай на Емко...кога се бех спретнала с оня пеньоар и дойдох при тебИ мислех съ гътна...ни мой повервам, чИ ми предлагашИ да мЪ джингастриш га сме си сърдити и далечни. ooooh! Емко слуша и се чуди как да сЪ оправдаЙ и кай на Ферка...малеееййй кат ми цъфнА на портичката с онуй червилце и оня празен фейс... Crazy ама кат тЪ подуших...ох, майкоооууу, как сЪ мразех, чИ не мойм да траЙм поЙче и исках тЪ джингастрим из целия апартамент... Heart Eyes Тая твойта миризма...ох, ела те подушим пак...малейййй...Феро събличай сЪ, ама виднагически...ся кат ме подсещаш...изгоре... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ферка седи и не моЖ поверва ко и дума Емко... Shocked
Ка дЪ се отЪвне ся...? newsm78 Па реши да нападнИ Емко с неговото кръшканЙЕ и кай...чшшшш...ко си мислиш ти бе...?Аз да не съм оная дет я бешИ довел у вас... Crazy Казвай ся....джингастри ли и ламаринти? Кай бържЕЕЕЕ...Емко така... Shocked Shocked Shocked Малеййй ко шЪ прай ся...тамън сЪ опрайха и ся пак оная получи проблясък у меморитУ...и само кай...Ферке, дай ся да не говорим за тва...нали вече си говорихме... Whistling Ферка кай...нищо не сме си говорили и не се измъквай....тая се наема по миндерчиту и Емко сЪ свил кат кюпек...ама оная продължава да пита...и кай ти ся ко и прави? Прегръща ли я? Целфанти имаше ли...как сЪ чустваше кат не бех аз? Ферка целата у въпроси, Емко целия в паника...ко да кажи ся...? newsm78 ooooh!
И кай как сЪ мразел поЙче от колко нея...как си мислел,чИ джингастри нея, ама сутринта се изненадАл... #Crazy Sick
Кай мразим сЪ Феркеее..сЪ гръмна от гузна съвест... #2gunfire
Ферка виде, чИ нещата загрубеват и му скокна на вратните кабели и кай...аз се изфинявам...Емко кай не аз...ама кат я подуши и самолета литна у небесата... Whistling Whistling Whistling
Кадрото свърши и Емко зе решение на другия ден съ жени за Ферка чИ не мой приземи самолета без нея... Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Второ упражнение
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И ко ся, от упражнения, пак огладнях  Mr. Green Joy Joy Joy

# 109
  • Под Сините камъни
Ий геджелер от мен

# 110
ИйИ геджелер Пепино... Hug

# 111
  • Още у мъглата ...

Ти се пробий цистерната, да ти замине водата и да не мой гасиш само напрайш наводнение на улицата, да те подгони общината глоба да ти тресне, чи преливат шахтите данооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop
Да ти падни килимяфката, да ти бутни партитурите с музикалните ноти, па да запецнеш на горно "до", па да го караш на горно "до" пулвин час, па да те чуят съседите и да викнат кварталния, че им нарушаваш обществения ред .... амиииин   Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 112
  • У дома :)
Идаааа   tiptoe  tiptoe  tiptoe, ама е доста съмнително  Joy Joy Joy

Джейн  Hug   love001

Зиз  Hug Релаксче  Hug Hug днес сериозно ви е праснала музата  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Амин  Joy Joy Joy Joy

# 113
Лека нощ и от мен. Hug

# 114
Габо, глобата на общината да не мой си платиш...дебитната карта ти зацепи у терминала, лихви да платиш, чИ време е минало...Пожарната да не мой ти запали, маркуча мишки да го изядат...от яд да съ пукнеш, сервиз да не намериш...магазина за маркучи да е затворен...цела седмица празници да има...данооооооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop

# 115
  • Още у мъглата ...
Уф, изчетох и ся кво  newsm78

Лека нощ на лягащите  Hug

Манка  Hug, нали, за Чачи и Стефчо, ха дано да има кариерата на Стефчо, че и повече и то в световн мащамб, примерно  Grinning Heart Eyes

# 116
Чекайте, че забравих нещо.

ЕлитУ и Диди, да са ви живи и здрави мамчета, обичайте си ги и им го показвайте  Heart Eyes

Зизуно, не мога повече. След 33 и 46 твой епизод съм ей така  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 117
Чекайте, че забравих нещо.

ЕлитУ и Диди, да са ви живи и здрави мамчета, обичайте си ги и им го показвайте  Heart Eyes

Зизуно, не мога повече. След 33 и 46 твой епизод съм ей така  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao
Joy Joy Joy Joy Само да не си опуснала дон Емириндо и сеньорита Ферисия. Joy Joy Joy Joy

# 118
  • У дома :)
Манка  Hug благодаря   love001

# 119
  • Още у мъглата ...
Габо, глобата на общината да не мой си платиш...дебитната карта ти зацепи у терминала, лихви да платиш, чИ време е минало...Пожарната да не мой ти запали, маркуча мишки да го изядат...от яд да съ пукнеш, сервиз да не намериш...магазина за маркучи да е затворен...цела седмица празници да има...данооооооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop

Ихааааа  newsm44 newsm44 Празници  newsm44 Празници  newsm44
Ни мъ интирисува маркуча тугава, а като Екстри ша предвидя дъжд и градушка, да изгаси сички кандила, да си немам работа, затварям пожарната и ... Празници  newsm44 Празници  newsm44

Мале, Зизун, ша зеем си изпишем темата сами, а сайта за ъплоудване не работи още, другият мож да се сбъгяса и ша са самозабием  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Лелииии, а 30 човека на балконя, а що само ний си говорим  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт