Отговори
# 90
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хахаха...Надето с развалени настройки на станцията... Joy Joy Joy Joy Joy
Ей ама мноооу те харесвам кат разчупиш статуквото, я кажи кой ден сме днес... Joy Joy Joy Joy

# 91
  • Още у мъглата ...
Еее, Гъбинче, нали си признах...да минаха ми ФЕмир и вече не ги търся в никоя друга двойка, защото знам, че няма да ги намеря отново, но отвреме навреме ме хваща ФЕмирската вълна, слабост са си ми те и това си е.
Знам бе, Наде, ама някой път май се опитваш да се самотерапираш от ФЕмирската болест, като си повтаряш, че си се излекувала  Grinning Heart Eyes

Аз също не ги търся в друга двойка, щото просто няма друга такава двойка  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Да добавя, че съм си болна още  Mr. Green Joy

# 92
Габо, ама и ти си гоУем Нарцис 'начи...с тва самочичечване напраУ тресна коня с лопатата.
Сега си мисля как би ти отивал един нов ник...ВиАйПи-Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy

# 93
  • Още у мъглата ...
Ей ама мноооу те харесвам кат разчупиш статуквото, я кажи кой ден сме днес... Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Това си е направо тест  Joy Joy Joy
А кой месец сме  newsm78, че аз оня ден викам в работата, че сме 4-ти септември  Joy Joy Joy Joy

# 94
  • Още у мъглата ...
Габо, ама и ти си гоУем Нарцис 'начи...с тва самочичечване напраУ тресна коня с лопатата.
Сега си мисля как би ти отивал един нов ник...ВиАйПи-Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
Ама тук све скромни сме се събрале  Joy Joy Joy
Ами Екстри де ша отиди  newsm78 Mr. Green То и Екстри си е баш Нарцис, да си верваш, че познаваш ко ша стани  Joy Joy Joy

# 95

Чакай да помисля малко newsm78 миииии Вторник. Joy
Аз гледам 2 епизод на ПО с бг субове, все още не е целия преведен но гледам преведените части.

# 96

Аз гледам 2 епизод на ПО с бг субове, все още не е целия преведен но гледам преведените части.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Габо, Нарцис ти тичка поЙче...направо ти влиза кат песница у нос. Joy Joy Joy Joy

# 97
  • Още у мъглата ...
47 бтв епизод сезон 1  Peace У Хилсо милсо...Стоят си Емко и Фера у Хилса ма то Хилса сабах не е като вечерка...Сабах е рестотантчи пък вечер разпъат баровете дансинги кат сергиите на пазара  ooooh! И тъ ся Фера и Емко на ина масичка и си плямпат....ся ши ви разкажа за ко  Whistling Фера кай не си ми казал къ са случи аджиба инциденту дет амен са гътниш  ooooh! Емко кай знаеш ко рекох на жандарите  ooooh!  Она вика чи то ти нищо не каза съществено  ooooh!  Изгубил си контрол над колата дай нещо продробности джиджи биджи  newsm78 Емко кай баща ми на покани да пием Джакчинци пък нещо не двада ари си одим ши му удрежим квитанции митанции  Whistling Фера кай дур ши го чеками неудобно било   ooooh! Емко вика той ония луд  не знай ко прай...няа са впечатли...Она пък вика не тъй инак било  ooooh! Опа на хоризонтя иди ина мръхла и кат вика на Емко ей левентче как си що си тряа пак му люсним Джакчи последния път ми каза до следващия път притяснифсъ,че няа има следващ път пък съм прижадняла нещо  Whistling Фера кат зе да скърца с зъби  ooooh! Амен ши га изде както тигрицъ иде плячката си  ooooh! Емко зе да гледа кат мъж под чехъл  ooooh!  Мръхлата вика май няа е днес ми да си фтиам  ooooh! Фера избухна и кат събра чанти манти жикети и вика за ко да не е днес тръгна си оди  ooooh! Подир и са развикал Емко Феро ма дур  ooooh! Она не чуа тръгва....Настига я Емко и вика чекай малко ...Она вика за ко да та чакам басми ли ше ти цепя   ooooh! Ферия вика Емко няа ти кажа нещо което очакваш да чуеш  ooooh! аз съм аптал ти каза битти митти...и са опитвах да обедя себя си в туй нящо  ooooh! Оная вика с руга  ooooh! ,чи да няа та чака вечно ма Феро и той иска му чупят оряйти  Whistling Емко вика не успях да буда с никоя пазя ги оряйти за тебя ме феро нали си ти мойта катричка  Whistling Фера вика ма си опитал...Емко кай опитаф ма напразно (она кат я видяф в онуй стъкленту ми са видя кат трол и неможаф) Она вика напразно на истина на празно...Емко вика Феро тряа ми поверваш  ooooh! Она вика оти  ooooh! Емко кай щот не съм та лъгал  Whistling Она стана така  Shocked тя кат чуй за лъжи и получаа професионално изкривяани  ooooh! Емко кай опитаф са тъ забрая ма ниможаф...Когато не си до мен аз съм слаб ,а кат си до мене Феро съм кат Херкулес ...силата кипи в меня  Whistling Няашитъ Феро и су опитаф дъ бъдъ отново Наследника Сарафоолу щях да бодъ мацки ...ха у лево ха у десно  Whistling  Ма ниможаф ...(она се падна караконджъл) не успяф ...Фера кай никога не си мъ лъгал  ooooh! Емко с нежните си лапи в тоя момянт га фана за румините и бузки както фащат чиборашка  Whistling и вика никогаж Феро и га гушна  Whistling Фера кай аз ши си ода Емко кай азща занеса той ся нали е силен и мой литнат до Етилер  Whistling...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Първо упражнение  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 98
  • Още у мъглата ...

Габо, Нарцис ти тичка поЙче...направо ти влиза кат песница у нос. Joy Joy Joy Joy

Ма много неуважително към духовния вожд, ти обикновен Нарцис, еле па я да сум ВиАйПи Нарцис  newsm53 newsm53  Joy Joy Joy

# 99

Ма много неуважително към духовния вожд, ти обикновен Нарцис, еле па я да сум ВиАйПи Нарцис  newsm53 newsm53  Joy Joy Joy
Абе не се притеснявай , ти мой си ВиАйПи ама аз съм със све големи букви, а ти само с Главна....тва разграничава вождовИтИ от ВиАйПи-тата. Joy Joy Joy Joy

# 100
  • Още у мъглата ...
А мене ме намери кандилцето... Mr. Green

Сао СерТай и ХаканЗал да прИбъдат... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Чей като минавам през полето, да се изкажа  Mr. Green

# 101
Манкеее,  Hug ай скачай от терЯската...горИ лъа шЪ настинеш... Heart Eyes Joy

# 102
  • Още у мъглата ...

Абе не се притеснявай , ти мой си ВиАйПи ама аз съм със све големи букви, а ти само с Главна....тва разграничава вождовИтИ от ВиАйПи-тата. Joy Joy Joy Joy
  smile3521 smile3521Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 103
 Hug

ЗдравейтИ, ЗдрастИ, Добър вечер  Grinning

smile3525 за домакинята

smile3525 smile3525 smile3525 и за помощничките - Габи, Влъх-1 и Влъх-3

Габииии, като се загледах  Shocked на стоп кадрото и на мен ми замяза на Стефчо на млади години

Айде нещо за мен ново да изплакнете малко очи

https://www.facebook.com/photo.php?v=562584520461964&set=vb.252140568173029&type=2&theater

# 104
А мене ме намери кандилцето... Mr. Green

Сао СерТай и ХаканЗал да прИбъдат... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Чей като минавам през полето, да се изкажа  Mr. Green

Ти се запуши маркуча, ти ливне водата у дзъркелите ти го измие данооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Общи условия

Активация на акаунт