Отговори
# 135
  • в подножието на планината
Тоя KACAK нема ли да го превеждат тия матрьошки smile3515 smile3511

Ти и него ли ще гледаш?!... #Crazy

# 136
  • Още у мъглата ...
Габо, глобата на общината да не мой си платиш...дебитната карта ти зацепи у терминала, лихви да платиш, чИ време е минало...Пожарната да не мой ти запали, маркуча мишки да го изядат...от яд да съ пукнеш, сервиз да не намериш...магазина за маркучи да е затворен...цела седмица празници да има...данооооооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop

Ихааааа  newsm44 newsm44 Празници  newsm44 Празници  newsm44
Ни мъ интирисува маркуча тугава, а като Екстри ша предвидя дъжд и градушка, да изгаси сички кандила, да си немам работа, затварям пожарната и ... Празници  newsm44 Празници  newsm44

Мале, Зизун, ша зеем си изпишем темата сами, а сайта за ъплоудване не работи още, другият мож да се сбъгяса и ша са самозабием  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Лелииии, а 30 човека на балконя, а що само ний си говорим  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Празнициии, цела седмицааа празниции и адиии

Може ли да отида на гости у имението на дон Емириндо и сеньорита Ферисия  newsm78

Джейн  Hug Малеееее, как се развилня и ти, като чу за празници  Laughing Joy Joy

Пък що да не отидеш в имението, тук у диспансеро е Шенгенска зона, насекъде можем да си ходим  Mr. Green Joy Joy Joy

# 137
  • У дома :)
Юхуууууууу Joy Joy Joy

# 138
ни в клин, ни в ръкав малко, но влизам отново само за запис Sad а пък после/утре ще пиша  Hug Hug Hug

Чичеци за све заслужили  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • Още у мъглата ...
 Party Party Party

# 140
Тука по принуда гледам Лелето и направо съм отвратена...що за простотия - Чънар има деца и от двете сестри... ooooh! жена му и тази, от която има дете / не знам как да я нарека/ заедно се грижат за детето и той им се любува... Sick

# 141
Габи  Hug, ако знаеш как ми хареса да е 4 септември, щяха да ми предстоят 2 седмици отпуск, море и още нещо  Joy Joy Joy Joy, а вместо това първи работен ден  Mr. Green

Нарцис, кво се хилиш, пускаш ли ме у имението или ДА  Joy Joy Joy Joy

# 142

Илде Hug аз гледам само Хулигана и Дила Laughing Чуулигата го зарязвам нещо не ми е арен Laughingа тоя е екшън яко Heart Eyes ама май само аз го харесвам Mr. Green

# 143

Илде Hug аз гледам само Хулигана и Дила Laughing Чуулигата го зарязвам нещо не ми е арен Laughingа тоя е екшън яко Heart Eyes ама май само аз го харесвам Mr. Green

Притесних се, че пак си подхванала много сериали... Hug А, този сериал не е ли нещо като " Беглецът", защото името му е такова... newsm78

# 144
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug, ако знаеш как ми хареса да е 4 септември, щяха да ми предстоят 2 седмици отпуск, море и още нещо  Joy Joy Joy Joy, а вместо това първи работен ден  Mr. Green

Нарцис, кво се хилиш, пускаш ли ме у имението или ДА  Joy Joy Joy Joy

Ох, Джейн, и аз, и аз. и на мен ми предстоеше отпуска, море ......  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еееех, догодина пак  Laughing

# 145
Тука по принуда гледам Лелето и направо съм отвратена...що за простотия - Чънар има деца и от двете сестри... ooooh! жена му и тази, от която има дете / не знам как да я нарека/ заедно се грижат за детето и той им се любува... Sick
ти остай ,ами и тая Топрак и тя ще има бебе от него  Mr. Green ще си има футболен отбор с деца  Mr. Green

# 146
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Oх,  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

http://www.youtube.com/watch?v=jzy2dgEUOhY

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 147
ти остай ,ами и тая Топрак и тя ще има бебе от него  Mr. Green ще си има футболен отбор с деца  Mr. Green

Той май с коя преспи и дете се пръква... ooooh! много плодовит, бре... Mr. Green

# 148
# 149

Той май с коя преспи и дете се пръква... ooooh! много плодовит, бре... Mr. Green
убу семи има явно  Joy не пропуска

Общи условия

Активация на акаунт