Отговори
# 225
оставям ви и отивам да спинкам newsm46 newsm46 newsm46 като нИщетИ да си конушвате бана Blushгитме Hug Hug Hugакшамлар херкеше гюзел къзлар Hug Hug Hug

и за лека нощ  Flutter Flutter Flutter

# 226
  • В света на мечтите... ❤
Нарцисче,ето ти още 2,амане са с ай фона,ако си избереш да си сложиш още едно да ти станат 2 крачола  Hug

Скрит текст:

Дани  Hug
Ти ко са подмазваш на вожда  Mr. Green Joy Joy Joy
Ааа,Габи важно е да се четка вожда,особено,както аз имам случки с погрешно разбиране на размислите й  Laughing  Hug  Hug  Hug

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Уф, аз викам да излезете вече от кое му е реално, кое не му е реално  Whistling
Всеки си е с виждането и почувстваното  Rolling Eyes
За мен също беше подигравка завоя на сценария и изсмукванеот от пръсти на действия, само и само да експлоатитрат Чаги, който беше на гребена на вълната, та да изкарат някоя турска лира   smile3515
Само дето нещо не си направиха добре сметката, мръсниците  #Cussing out
Защо ли почвам да си мисля, че и косвено този товар, който стовариха върху Чачи, може да го е накарал да посегне на дрогата  Rolling Eyes

А така,аз за това ,че се възползваха,съм напълно съгласна ,кое го е карало да посегне,не мога да предположа,но за използването на златната кокошка със съдействието на Аблата,съм на това мнение,а дано изгние в затвора тая мръсна ,долна гнида  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 228
Жанка,лека и мека,мила и прекрасни Чачковски сънища  Hug   smile3524   Hug

# 229
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцисче,ето ти още 2,амане са с ай фона,ако си избереш да си сложиш още едно да ти станат 2 крачола  Hug

Скрит текст:

Аз тия гащи съм ги убувала... Joy Joy Joy
Ако срещнеш некъв друг крачол...с радост ще го поднося...или ми ушии ти. Whistling

# 230
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,тоя Стефан тъй да ми е опротивял значи,ся го загледах,че се сетих ,колко ми е противен  ooooh! Само им пречеше сума време на Димчо и Ленчето  Heart Eyes

# 231
Ирка, ето ти нещо, за да ти дойде пак музата за Ферисия и Емириндо  Joy

Скрит текст:

# 232
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Дани  Hug
Ти ко са подмазваш на вожда  Mr. Green Joy Joy Joy
Ааа,Габи важно е да се четка вожда,особено,както аз имам случки с погрешно разбиране на размислите й  Laughing  Hug  Hug  Hug

Аааа, щом имаш да се реабилитирВаш, добре  Joy Joy Joy

# 233

Скрит текст:

Ако срещнеш некъв друг крачол...с радост ще го поднося...или ми ушии ти. Whistling
Утре мога да ти приложа шеф и кройка,че сега не съм с моя лаптоп  Peace  Hug

# 234
Дани,тоя Стефан тъй да ми е опротивял значи,ся го загледах,че се сетих ,колко ми е противен  ooooh! Само им пречеше сума време на Димчо и Ленчето  Heart Eyes
Ан'тъй...и на мен... Sick Sick Sick Sick

# 235
  • Още у мъглата ...
Уф, аз викам да излезете вече от кое му е реално, кое не му е реално  Whistling
Всеки си е с виждането и почувстваното  Rolling Eyes
За мен също беше подигравка завоя на сценария и изсмукванеот от пръсти на действия, само и само да експлоатитрат Чаги, който беше на гребена на вълната, та да изкарат някоя турска лира   smile3515
Само дето нещо не си направиха добре сметката, мръсниците  #Cussing out
Защо ли почвам да си мисля, че и косвено този товар, който стовариха върху Чачи, може да го е накарал да посегне на дрогата  Rolling Eyes

А така,аз за това ,че се възползваха,съм напълно съгласна ,кое го е карало да посегне,не мога да предположа,но за използването на златната кокошка със съдействието на Аблата,съм на това мнение,а дано изгние в затвора тая мръсна ,долна гнида  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Айдеееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Само да земат да я намерят първо  Twisted Evil  #2gunfire #2gunfire

# 236

Скрит текст:

Оооо, аз не бързам...сега не ми е студено с един крачол...само да не се забавиш много, чИ докат ми земеш мерката мой да съм събула вече този. Joy

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя дет снима,си умре да се хили  Joy Joy Joy Joy

# 238
Ан'тъй...и на мен... Sick Sick Sick Sick

Ааа,моля,моля,аз съм си за Стелена пък  Naughty  Crossing Arms ,тя ДЕлената си изпя песента и в рела вече,така че могат да връщат Стелена пак  Mr. Green

# 239

Скрит текст:

Оооо, аз не бързам...сега не ми е студено с един крачол...само да не се забавиш много, чИ докат ми земеш мерката мой да съм събула вече този. Joy
Няма бе,утре ше изкроя нещо,може да е с Клаус другия,да са двамцата ти фаворити един до друг  Hug

Общи условия

Активация на акаунт