Отговори
# 615
# 616
Примъъъъъъък..........   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мен нещо сладичко остана ли?!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Днес съм добра Mr. Green

Скрит текст:

# 617
  • София
Момичета,какво стана с Неви,Снежиnewsm78
Снежи се появи,каза че имала проблеми с компа,после май някакви от друго естество,не беше сигурна кога ще може да си дойде при нас.А Неви уж за месец отпуск излезе,а вече повече от два месеца не ни е навестявала Confused

# 618
Линче,дано скоро се появят и двете,че липсват.

Лека ви вечер,на мен ми е време да се отправям към леглото,че утре пак рано-рано сутрин на крак.  Hug

# 619
Прилив и отлив еп.1 с български субтитри
линк: http://data-bg.net/details.php?id=974

# 620
  • Още у мъглата ...

Днес съм добра Mr. Green

Скрит текст:

Ренка, ти днес си като рекламен агент на сладкарница Неделя, ... нищо, че е на цели 2 преки от вас  Mr. Green  Joy Joy Joy

Дзверче  Hug  Линко  Hug Романтиче  Hug
Йо  Hug Много си белнала зъбките, да не се гласиш и ти за тортичка  Mr. Green Joy Joy

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се явяват,че и двете са заклети ФЕмирки,и наистина вече доста време ги няма ,а и Капризчето къде изчезна също ,Авито и тя  Thinking

# 622
  • Още у мъглата ...
Момичета,какво стана с Неви,Снежиnewsm78
Снежи се появи,каза че имала проблеми с компа,после май някакви от друго естество,не беше сигурна кога ще може да си дойде при нас.А Неви уж за месец отпуск излезе,а вече повече от два месеца не ни е навестявала Confused

Да, беее, как се затриха само  Sad
А и Дени нещо  newsm78

# 623
  • София
Привет на свееееее  Hug Hug Hug Hug Hug Какво правите?

Габчееее  Hug Hug амиии, дааааа  Mr. Green има ли останала ама шоколадова ако може  Mr. Green

Романтиче лека  Hug Hug

# 624
  • У Диспансера ...♥♥♥

Днес съм добра Mr. Green

Скрит текст:

Ренка, ти днес си като рекламен агент на сладкарница Неделя, ... нищо, че е на цели 2 преки от вас  Mr. Green  Joy Joy Joy

Йо  Hug Много си белнала зъбките, да не се гласиш и ти за тортичка  Mr. Green Joy Joy
Гъбке,абе чакай да те поправя дискретно  hahaha hahaha На Джейн и на Влъха,са до тях Неделята ,не до Ренку Joy Joy Joy

# 625
  • Още у мъглата ...
Да се явяват,че и двете са заклети ФЕмирки,и наистина вече доста време ги няма ,а и Капризчето къде изчезна също ,Авито и тя  Thinking

А, така, дай да ги изредим тук непослушните, дето се изпозатриха и да земат да се засрамят и да си дойдат в диспансерчето  Laughing

# 626
Гъбке newsm47 на 2 спирки е чак Cry Mr. Green

# 627

А, така, дай да ги изредим тук непослушните, дето се изпозатриха и да земат да се засрамят и да си дойдат в диспансерчето  Laughing
С туй ВИП входа не смеят да улезнат Mr. Green

# 628
  • София

С туй ВИП входа не смеят да улезнат Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 629
  • Още у мъглата ...

Днес съм добра Mr. Green

Скрит текст:

Гъбке,абе чакай да те поправя дискретно  hahaha hahaha На Джейн и на Влъха,са до тях Неделята ,не до Ренку Joy Joy Joy

Да ти кажа, дискретно, и до нас е баш отсреща, по диагонал  Mr. Green Joy

Карай ся, 2 преки, 2 спирки ... ми може от едната до другата спирка да няма друга пряка и пак да е на две преки  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт