90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
# 706
 Става за вечеря.

# 707
Здравейте момичета Simple Smile След вчерашен бъглехидратен - 300 гр  .. Днес го избутах на грозде и сливки  Mr. Green
Да ви питам кестени варени в кой ден може  Thinking

# 708
 Въглехидратен

# 709
След успешен воден, отчетох -5.100, това е от началото на режима. Много, малко, като знам, какво съм правила съм доволна. Laughing Днес малко смесих белтъчините. На обяд /в страхотен ресторант/ салата със зеленчуци, маслини и сирене -неовкусени  малко /наистина малко/ сирена и кашкавали и едно мижаво парче риба /но беше уникално приготвена  chef удържах се от другите меса, варива и едни очарователни баклавички и сладкишчета. Ми пък горда съм на това изобилие как устисках. Вечерта пак смесих леко, но не нарочно. На моето дете му се ядеше месо. И всички хапнахме това. Половин шницел /не мога да го ям това месо/, сиренце /40 гр./ и сметана  с краставици. Утре ще съм много стриктна с ориз и гъби. Понякога така правя. Имам още месец на режима.  Важното е да сме здрави!

# 710
Добро утро  Simple Smile нищо че за мен си е направо вечер както не съм спала много много. Моето близо десет часово пътуване е вече на финалната си права и се надявам до час да съм си в къщи Crazy  Вчера сутринта май отчетох минусче, трябва да си погледна таблицата после. Вчера си направих плодов на ябълка и банани, та даже си пъхнах един в чантата ако ми прегладнее прекалено много, но оцеля hahaha За днес още нищо не ми е ясно, може би само въпросния банан за закуска малко по късно
 Hug

# 711
Добро утро!
Днес съм на гаден въглехидратен. Няма да излизам на обяд от офиса, защото трябва да тругна по-рано, че съм на родителска среща и тъй като и вкъщи нямах нищо подходящо за този ден, ще трябва да съм на солети или някакви крекери. Хич не обичам да ям боклуци, ама това е положението. Довечера, ако мъжът ми ми е взел пастичка, ще си я хапна, ако не, ще хапна малко овесени бисквитки. Закуската още не съм я решила, обаче малкият не спи няколко поредни нощи и сега хич не ми е до ядене, към 10 сигурно ще хапна банан, че това предлагат в кафето долу.

# 712
В кой ден може да се ядат пуканки и изобщо може ли ? Grinning

# 713
Изпуснала съм пижаменото парти  Simple Smile
Да ви кажа, аз не цъкам на линкове из нета. Много внимателно го правя.. На линк от такива случайни марабунки пък няма да натисна чудо да стане  Crazy
Днес го пиша лежерно дъждовен. Към обяд ще видя какво ще приготвям за ядене. Минах през мерки и теглилки /доволна съм/, поразкърших се, изпратих тримата мъже, кой закъдето е. И сега е време за мен
Най вероятно ще го прекарам в ровене из сайтове за пазаруване. Това моето е болестно състояние ! Чак температура вдигам хехехех

Хубав ден  Hug
Чакам отчети с минуси!!!

# 714
Здравейте,да се отчета за 36 дена до сега общо свалени 5,100кг. Вчера плодов: З-1 банан о-2 банана и в-2 праскови.Днес белтъчен мисля да са кюфтета и някаква салата.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 08:51 от didkaiceci

# 715
Здравейте,да се отчета за 36 дена до сега общо свалени 5,100кг. Вчера плодов: З-1 банан о-2 банана и в-2 праскови.Днес белтъчен мисля да са кюфтета,но как да ги направя да са напълно режимни?Може ли рецепта,че нещо не намирам?
За какво ти е рецепта. За да са режимни трябва да са само от месо, подправки и лук
Браво за резултата   bouquet

# 716

За какво ти е рецепта. За да са режимни трябва да са само от месо, подправки и лук
Браво за резултата   bouquet
[/quote]

Благодаря ти.Вече толкова мисля кое е позволено и кое не  341uu ,че зададох най-тъпия въпрос след което се усетих и го редактирах 

# 717
  • Русе

Добро утро на всички,
Отчет за вчера за въглехидратния ден.
Накрая се получи
з - круша и кафе
о - геврек
в - шоколадови мъфини (домашни).
И днес (без WC два дни) съм -300  Rolling Eyes
Явно ще се окаже, че и за мен подходящата храна са въглехидрати, а аз ги избягвам и постоянно налитам на белтъчини...
Днес - плодов - з - банан, а за работа си взех червени боровинки (сушени) и сурови ядки.
Утре ми е втори воден, ще видим дали ще е такъв...

# 718
Добро утро. Вкусната торта носи + 700 гр и съответно плодов за мен. Ябълки и грозде, без ядки.
Денят започна ужасно, навън вали, имам и да пътувам, абе ужасно....и аз като Инка искам да го пиша дъждовен...

# 719
Здравейте.

Скрит текст:
Разсмяхте ме малко,а това сега е трудно,че и мускулите на лицето ме болят.Такъв вирус ме тръшна,че едва си движа ръцете по клавиатурата TiredВзела съм мерки и се надявам само да прескочи малкия,че....

Скрит текст:
Нека не звучи като даване на акъл, още повече на теб.НО.След 10 дни на приемане на всевъзможни  леки илачи, накрая се стигна до антибиотик, който ме оправи за три дни. Много е коварен този вирус или каквото е там. И не подмина никого.
Днес съм на вода с портокалов фреш.
Спорен ден.

inka2001 - пак ще харчи пари Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт