90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 40 715
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Нана, направо съм ужасена, че си качила 8 при режимно хранене! Разбирам да е имало много смесване, алкохол, преяждане, а така е отвратително! Представи си със смесване и т.н. ...След нисковъглехидратната  диета пък се качва много, като се вкарат въглехидрати. Аз занова мислех, че 90-дневната е супер, защото не изключва храни, ама явно и тя е кофти, след като организмът свиква и си качва спокойно и при разделно и ограничено хранене. Ужас. Дали и аз да не почна друга диета.

Ами ужас е, затова сега предприемам тази стъпка. Но все пак отчети, че аз 4 години съм реално на 90ДД и съм правила много много завъртания и съм свалила 53 кг. Така че, не си прави изводи за себе си, всичко е строго индивидуално.

Относно другото - аз и без това не си падам много по въглехидратите, така че не ми е проблем. Въпросът е да върна надолу кантара.

# 691
Аз днес съм със Софито, на плодове.
Нана, ти понеже си махнала едната половинка от себе си, и сега тя те търси обратно  Grinning

# 692
  • София
Аз днес съм със Софито, на плодове.
Нана, ти понеже си махнала едната половинка от себе си, и сега тя те търси обратно  Grinning

Махнах гадната Кейт Мос и сега ме е налазила  Joy

Мда, точно затова е. Аз вече го казах. Организмът е много много по-умна система, отколкото си мислим ние и нейните цели са много различни от нашите. Така че борбата продължава.

Днешното ми меню

з - кафе с мляко
о - 2 кюфтета, парче бекон и 1 домат
в - сирене, кашкавал, чесън и 1 домат

# 693
  • Пловдив
Здравейте, днес пак имам минус след белтъци - 200, а след вц станаха -500, вече 3 дни минуси newsm44. И съм пред МЦ. Дано не ми секне радостта Simple Smile. Но до преди седмица и половина имах застой около 20 дни, така, че търпение трябва. Днес варива: з-круша, о-купичка леща, печени картофи на фурна и малка филийка пълнозърнест хляб/не си спомням от кога не съм яла хляб Rolling Eyes/, в-като обяда/на половина/. Нямаше да ям картофи, но само с лещата ще огладнея.
А колкото до това колко организма помни старите килограми, ми аз за себе си искам да ги помни Wink, защото бях 47 кг, на височина 168см. Направо си бях кльощава/ядях колкото искам и каквото поискам/, но като спрях цигарите и после бременността ето ме на при вас. Но режима много ми харесва. По добре на режим от колкото с цигара в устата/тези които пушат да не ми се обидят, аз също съм пушила много години, но тъй като не пуша от 4 години мисля въобще да не започвам иначе сигурно ще ми се усладят Rolling Eyes/. Тогава бях слаба и редовна във вц-то, направо направих реклама на цигарите Mr. GreenСпирам

# 694
хахаха Донка, мога да направя същата реклама, аз правех всичко възможно да поддържам 50кг.

# 695
Здравейте. Днес съм на белтъци, хапнах риба със задушено броколи, карфиол и брюкселско зеле. Обядът ми беше в 12:30 часа и вечерята ми едва издържах до 17:00. Цял ден ми се яде сладко и се чувствам гладна. За първи път ми е така. Днес ми 20-тия ден. Предполагам че в от зеленчуците.
Дано да успея чак до утре и да не се изкуша по-късно.
Днес бях пак на минус- 400, което от начало на диетата е -5 кг.

# 696
  • в окото на щастието !
Прощавай, какво значи '' Първо си разяснете основите на разделното хранене '' ? Ако не си разбрал, ние тук се храним на разделен принцип , но нашето не е разделно хранене , пише го на първа страница . Освен това статията , към която е препратката  не ме научи на нищо ново и интересно , даже ми се стори глупава . Не се заяждам, но наистина не разбрах защо изобщо си я постнал . Ние не смесваме фибри и карбохидрати в нито едно хранене. Плодовете консумираме отделно, карбохидратите ни са дори разделени на бавни и бързи и нищо не се смесва . Поясни, моля те .
 Колд не се е отчитала тези дни , а мисля че вече приключи режима . Тя спазва стриктно диетата, въпреки кърменето и ми се искаше да се похвали със страхотен резултат, какъвто заслужава   bouquet

# 697
Там ви е грешката  Mr. Green

# 698
  • в окото на щастието !
Е па оти? Mr. Green

# 699
  • София
Бонте, пусни си Вип брадър, душо, не се занимавай с онлайн идиоти  Joy

# 700
  • в окото на щастието !
 Туй чудо не го гледам, ма щом казваш - ще пусна . Ай , номинации очи в очи - туй в България е трудно да се види , по- често е зад гърба.  Joy

# 701
  • София
Туй чудо не го гледам, ма щом казваш - ще пусна . Ай , номинации очи в очи - туй в България е трудно да се види , по- често е зад гърба.  Joy

Eй ся ща номинирВам тебе аз  Twisted Evil

# 702
  • в окото на щастието !
Туй чудо не го гледам, ма щом казваш - ще пусна . Ай , номинации очи в очи - туй в България е трудно да се види , по- често е зад гърба.  Joy

Eй ся ща номинирВам тебе аз  Twisted Evil
За карък на режима ли ? Rolling Eyes Laughing Hug

# 703
nana77, Bobybonta - Говори Гад Чевръст - и да номинирате, и да не номинирате, Марамунката вече да се счита за изгонен от хралупата на 90-дневните фиданки.

Шъ си рупам фибрите и шъ си трая след разясненията...

# 704
 Здравейте.

Скрит текст:
Разсмяхте ме малко,а това сега е трудно,че и мускулите на лицето ме болят.Такъв вирус ме тръшна,че едва си движа ръцете по клавиатурата TiredВзела съм мерки и се надявам само да прескочи малкия,че....
Днес менюто беше:
з-круши
о-лучник и салата зеле с морков
в-Джолан,домат с краставица

Вечерята ми беше няколко хапки,че едва дъвча #Cussing outУтре мисля да съм на плодове.Броколито със сирена ще остане за вдругиден за съжаление,така ми се ядеше.
 Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт