Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните видове диети, обсъждани във форума?
Какви са някои предложения за ястия за различните дни от диетата?
Какви са някои алтернативи на ястията в диетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните видове диети, обсъждани във форума?
-
Какви са някои предложения за ястия за различните дни от диетата?
За протеиновия ден се предлагат ястия като риба, салата, пилешки дробчета, яйца, кисело мляко и сирене. Въглехидратният ден включва ястия като ориз с маслини или гъби, а плодовият ден включва плодове като ябълки, банани, праскови и орехи. За водния ден участниците споделят, че пият вода и консумират по-малко или никакви твърди храни.
-
Какви са някои алтернативи на ястията в диетата?
-
Какви са някои алтернативи на подсладителите и напитките, които мога да включа в диетата си?
-
Какви са някои ефективни стратегии за справяне с изкушенията по време на диета?

. И съм пред МЦ. Дано не ми секне радостта
. Но до преди седмица и половина имах застой около 20 дни, така, че търпение трябва. Днес варива: з-круша, о-купичка леща, печени картофи на фурна и малка филийка пълнозърнест хляб/не си спомням от кога не съм яла хляб
, защото бях 47 кг, на височина 168см. Направо си бях кльощава/ядях колкото искам и каквото поискам/, но като спрях цигарите и после бременността ето ме на при вас. Но режима много ми харесва. По добре на режим от колкото с цигара в устата/тези които пушат да не ми се обидят, аз също съм пушила много години, но тъй като не пуша от 4 години мисля въобще да не започвам иначе сигурно ще ми се усладят
Взела съм мерки и се надявам само да прескочи малкия,че....
Утре мисля да съм на плодове.Броколито със сирена ще остане за вдругиден за съжаление,така ми се ядеше.