90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Тинки, благодаря за новата тема   bouquet

Днес ми е белтъчен:
з - ябълка
о - риба и салата
в - същото

Добре дошли на новите!
Поздравления за добрите резултати на по-опитните!
И пожелания за много минуси и добро настроение на всички!  Hug

# 16
  • Русе
Тинки, и от мен голямо БЛАГОДАРЯ за новата тема   bouquet
Inka - за девойка (малко съм на друга възраст), за слабичка (май не точно), но пък съм от Русе Simple Smile
Лек ден отново от мен!

# 17
Днес менюто е кафяв ориз с царевица, грах и моркови.

Още съм с МЦ и се чувствам супер подута и жалка Mr. Green

# 18
Днес менюто е кафяв ориз с царевица, грах и моркови.

Още съм с МЦ и се чувствам супер подута и жалка Mr. Green

Стискай зъби - ще мине  Hug

# 19
Ако там не можете да се организирате, идвайте тук. В гюргево има една страхотна пицария  Heart Eyes Заминаваме там, да пийнем по една апа газирещи...е там,който успее да устиска режима и изкара само на вода, в очите ми ще се издигне до Полубог  Laughing
Ако не се получат нещата, ще хапнем, пък в крайна сметка , хората са измислили водния ден , за изкупване на грхове чрез страдание на тялото и духа
Тинки, 2 лева не ми се даваха за 5 мижави филийки, при положение че на външен вид нямат разлика. Но много добро  Crazy

# 20
Тинки, и от мен голямо БЛАГОДАРЯ за новата тема   bouquet
Inka - за девойка (малко съм на друга възраст), за слабичка (май не точно), но пък съм от Русе Simple Smile
Лек ден отново от мен!
На първия критерий и аз не отговарям
На втория, щом си тук -ставаш  Heart Eyes  Hug
По третия, съвсем минаваш кастинга
До тук съм на кафе и 2 чая

# 21
Ако там не можете да се организирате, идвайте тук. В гюргево има една страхотна пицария  Heart Eyes Заминаваме там, да пийнем по една апа газирещи...е там,който успее да устиска режима и изкара само на вода, в очите ми ще се издигне до Полубог  Laughing
Ако не се получат нещата, ще хапнем, пък в крайна сметка , хората са измислили водния ден , за изкупване на грхове чрез страдание на тялото и духа
Тинки, 2 лева не ми се даваха за 5 мижави филийки, при положение че на външен вид нямат разлика. Но много добро  Crazy
Ще се пробва тоя хляб, аз и на другия нов съм хвърлила око, ноименно заради 2-то лв още се назландисвам Crazy Mr. Green
П.с. Живот и здраве ще съм в Русе след около 2-3 седмици, че ще литвам до Констанца Blush

# 22
  • при най-добрия мъж...
Здравейте и от мен.Днес варива-мисля да карам на картофена салата или имам консерва нахут,може нея да унищожа за обяд и вечеря с някаква салатка.Закуската беше праскова и кафе.А от вчера след белтъчен ден съм на 0.Не мръдна кантара тази сутрин,предполагам че е добре.

# 23
  • Щастлива мама на 3 слънца
здавейте 4ета подробно всичко имам един въпрос , 1. Млечни- сирене, кашкавал, прясно мляко, кисело мляко, извара   тези могат ли да се смесват защото не ми е ясно ,за другите протеини знам ,4е не се смесват. Мерси

# 24
  • гр.София
здавейте 4ета подробно всичко имам един въпрос , 1. Млечни- сирене, кашкавал, прясно мляко, кисело мляко, извара   тези могат ли да се смесват защото не ми е ясно ,за другите протеини знам ,4е не се смесват. Мерси
могат Да!
Да ви похваля пълнените ми чушки с боб и ориз, ммм... голяма вкусотия са  Mr. Green едвам се спрях да не си изям и вечерята  hahaha

# 25
  • в окото на щастието !
Всички млечни , без прясно мляко може да се смесват в едно хранене. Прясното е по- трудно смилаемо и затова е добре да се приема самостоятелно.
Здравейте . Благодаря за новата тема   bouquetДнес ми е тройно критичен ден за режима  Mr. Green - зеления ми боб прокиснал в хладилника , а пък газта в котлона свършила , и накрая - мама забравила да ми свари картофи, хем още снощи я помолих, ма за прасето тиква сварила  Joy  . Изхрупах 3 моркова , 2 чушки пресни и 2 домата и това ми е обяда . За вечеря - нищото наполовина  hahaha Закусвах 1 банан.

# 26
  • Бургас
Тинки мерси за новата тема   bouquet

Днес съм на варива:
З - банан
О и В - ще се прави леща, дано ме държи сита, че денят ще е дълъг  Mr. Green

Абсолютно същото ми е менюто за днес. Правих турска крем супа от леща. Днес ми и втори ден и реших, че сама няма да се справя, та ви потърсих.

Но май първо трябва да се представя. Надявам се да приемате нови попълнения, всъщност аз съм ветеран в диетите, бях на Дюкан дълго време, постигнах добри резултати, но се наложи да я прекратя, тъй като ме връхлетя ранна менопауза / на 42 год. съм/ или поне според мен е ранна. Както и да е - започнах тренировки, пак тук от форума, след това добавих и Зумба и се чувствам перфектно, но трябва да сваля малко кг. / е не се много малко 10 кг./.
Тази диета ми е позната от приятелки, които отслабнаха драстично, но никога не съм я спазвала.
Сега се записвам при вас, за да мога да "си сверявам часовника" и да се консултирам с вас.
Благодаря за темата.

# 27
  • Варна
Цопвам се и аз  Peace

Още си чакам МЦ-то и избягвам кантарина ,днес ми е плодов за сега на 2 ябълки.

# 28
Здравейте, днес въглехидрати
з- банан и чай
о- макарони с доматен сос и моров,кис,кр
в-не знам още
Аз няма да моа да се меря често,че нямам кантар,но ще следя по дрехите,вече си влизам в 2-3 чифта от преди да родя, но ми стискат.Аз забременях 62 и родих на 84,изленах от болницата 72,а диетата я почвам на 69 та да видим,дано си стигна предишните килограми или поне сантиметри малко

# 29
  • Варна
Запис в новата тема и благодарности за нея на авторката й. Тинки  bouquet

След първия белтъчен ден изхвърлих доста течност в предвид факта,че я карах на сирена и доста вода погълнах. Минус 1,4 Heart Eyes
Днес варива:
З: ябълка
О: боб чорба и 2 картофено-спаначени кюфтета
В: като обяда

Спорен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт