90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 838
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема Hug

Днес кантарът показа +400 гр, но не се плаша, ще се оправи.
Менюто за денят на варива:
з: ябълка
О: 300 гр леща, салата от краставици и чушки и 1/2 филия типов хляб (принципно не ям хляб и нямам пълнозърнест вкъщи)
в: заделила съм си 150 гр леща и вероятно ще я придружи някоя саладка.

Лек ден, дами  bouquet

# 31
  bouquet Следя ви,за да не се отпускам много Simple Smile
З-Фреш от портокали,О-Св.пържола със зеле ,моркови и домат В-таратор

# 32
Здравейте , от днес вече официално съм в ПОЧИВКА !!!
поправяйте ме ако имам грешки , защото до сега съм нямала почивка и от четенето може да съм пропуснала нещо Simple Smile а нали в седмицата мога да имам до 2 смесени хранения ?
днеска :
з- 1/2 банан
о- мъничко от - пил.дробчета,кюфте,кебапче + салата+фитнес 1 ф.
в- нямам още идея за нея , но ми се иска да направя с моето мами една лазаня , да се поглезя малко  Blush Laughing
Лек ден Simple Smile  bouquet

# 33
Запис в новата темичка! Тинки, благодаря, между другото изглеждаш супер на снимката в предходната тема Hug

Днес хич не ми е ден, от снощи не ми е добре (мислех че МЦ ще се появи, но май не е от това), преди малко получих лоши новини за бременността на една от най-добрите ми приятелки и едва се удържам да не удавя мъката в нещо сладко... но засега удържам фронта.

Да ви питам, може ли в белтъчен ден да се яде примерно лютеница с варени яйца (лютеницата е домашна, няма захар и други боклуци)? Дано да, че това ми беше обядът, че и вечерята, ако греша да я семням овреме.

Спорен ден на всички!

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 13:53 от Морско_момиче

# 34
Боли ли ви глава в плодовия ден? Как се справяте? Мен ме боли и докато не хапна нещо не ми минава и така ми отиват на вятъра усилията.
Само да спомена, че съм кърмачка Simple Smile пък може и от това да е.

# 35
Привет и от мен! Тинки, за темата!   bouquet

# 36
Ден белтъчен:
З-половин шепичка стафиди
О- и наденичка със зелева салата
В-Пилешки дробчета с лук и салата зеле и морков

# 37
Морско_момиче, щом знаеш какво има в лютеницата няма проблем да я ядеш. Аз лично си я хапвам и на млечен, като гарнитура, при варива си правя салата от лютеница и варен боб та и на въглехидратен, като сос за спагетите. Все пак е от домати, чушки и моркови - нищо нережимно. Съжалявам, за лошите ти новини, но ако хапнеш нещо после ще те гложди  и съвестта - недей Wink

nnadiaa никога не ми се  е случвало. Плодовия ден ми е най приятния, защото мога да ям през няколко часа по нещичко, а и ми е леко.

# 38
Привет  Hug Приемате ли нови попълнения   bouquet
Започвам от апетитните 78кг  Mr. Green
3 - ябълка
О- риба с краставица
В- ясна е.

Чудя се....дали е правилно кафето да се пие с кокосово мляко/обезмаслено/? То е плод...нищо че е мазничко  Crazy И не 100мл, а само за разкош, че чисто кафе ще ми е зор да свикна да пия. И също да попитам- стевия може ли да се използва за подсладител на чай, например? Ще се радвам да споделите мнения  bowuu

# 39
Здравейте!

Тинки,  smile3525

Аз още не съм си изчистила + след водния, днес плодов - ябълки, банан и орехи.

Дано утре кантара е по-благосклонен към мен! Praynig

# 40
 Тинки  bouquet

Чудя се....дали е правилно кафето да се пие с кокосово мляко/обезмаслено/? То е плод...нищо че е мазничко  Crazy И не 100мл, а само за разкош, че чисто кафе ще ми е зор да свикна да пия. И също да попитам- стевия може ли да се използва за подсладител на чай, например? Ще се радвам да споделите мнения  bowuu
Добре дошла.Ако не съдържа добавки,а само кокос-може.Ако си го сложиш в млякото ще ти се брои за хранене,защото за закуска се консумира по 1 вид плод.Ако си пиеш кафето рано сутрин,например към 7ч и му сложиш от кокосовото мляко най-рано след 2 часа може да си направиш 2-ра закуска,т.е. в случая най-рано в 9ч.Стевия може да се използва.

Днес хич не ми е ден, от снощи не ми е добре (мислех че МЦ ще се появи, но май не е от това), преди малко получих лоши новини за бременността на една от най-добрите ми приятелки и едва се удържам да не удавя мъката в нещо сладко... но засега удържам фронта.

Да ви питам, може ли в белтъчен ден да се яде примерно лютеница с варени яйца (лютеницата е домашна, няма захар и други боклуци)? Дано да, че това ми беше обядът, че и вечерята, ако греша да я семням овреме.

Дръж се!Всичко ще се оправи Simple Smile
 Относно лютеницата,ако е домашна и си сигурна,че няма захар-може да я консумираш през първите 3 дни.Въпреки,че ми е много странно какъв вкус би имала лютеница без захар-според мен ще е кисело,ама...всеки си знае.Ако лютеницата е купешка или е домашна със захар-само за въглехидратен ден.

Здравейте , от днес вече официално съм в ПОЧИВКА !!!
поправяйте ме ако имам грешки , защото до сега съм нямала почивка и от четенето може да съм пропуснала нещо Simple Smile а нали в седмицата мога да имам до 2 смесени хранения ?
Честито! GrinningПо правилата на почивката не са позволени смесени хранения.Всички,които сме в почивка обаче си правим понякога такива.Всеки преценява сам за себе си по колко и какви такива да има в седмицата.За мен това е най-често 1 път в седмицата,в който си позволявам да си хапна всичко.Успех!

Много ме е яд,че не можах да опитам хляба,но какво да се прави,ще му дойде времето Simple SmileВместо него за обяд хапнах пълнозърнести спагети с лютеница и салата.
 Лек ден.

# 41
  • Варна
nnadiaa, пий повечко вода. Много често се оплакваме от главоболие по време на режим; снабдявай организма с необходимото количество вода Peace

# 42
Благодаря за новата тема!  bouquet
Чета редовно и ми действате стимулиращо. Най -трудни са ми събота и неделя! Винаги се намира нещо изкушаващо около мен и почти не минава уикенд без +, после го боря два-три дни. Confused Както и да е.
Днес варива: з- праскова
обяд -картофено пюре.
вечеря - прясно зеле на фурна.
В момента го готвя и съм ужасно горда, защото такова нещо за първи път в живота си правя. Просто сме се разминали. А ухае приятно. Идеята - от тук разбира се!

# 43
  • Берлин
Тинки,   bouquet

Днес 2-ри воден. До момента 1 кафе, 4 л вода и държа положението под контрол. Само дето ужасно ми се спи, а до довечера има тооооооооооолкова време. Утре ще отчитам постиженията  Mr. Green ако не се удавя де  help help help

# 44
PAPURCHE MEHURCHE, Браво!

Дами, имам нужда от съвет. Утре ми е въглехидратен ден и съм цял ден ще съм навън. Когато не съм си вкъщи на въглехидратен трудно си намирам обяд та реших да си направя солени мъфини. Намерих една рецепта и малко я преработих за целите на диетата. Моля за съвет, дали е приемлива и ако не, с какво мога да заменя нережимните съставки.
Ето я:
2 яйца - знам, че във въглехидратните тестени изделия се допускат яйца, стига да не са много
 2 чаени чаши брашно
 ½ чаена чаша олио
1 ½ чаена чаша кисело мляко - много ли идва и с какво мога да го сменя? Например ако сложа вода дали ще се получи...
1 чаена лъжица сода за хляб
гъби, печени чушки, магданоз

Общи условия

Активация на акаунт