90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Иля болката в гърдите изобщо не е за подценяване
Бързо ходи на лекар
Може да е невроза-дано тава така си преминава,ноо може и нещо по сериозно да е Не искам да споменавам името му и не ти го желая

# 106
vimares, не се притеснявай.  bouquet

И аз не мога да издържа 4-5 часа без храна и хич не съм съгласна само заради това някой да ми казва едва ли не "ти накъде си тръгнала" и "за какво се бориш" Laughing Laughing Laughing

Хапвам плодове в промеждутъка или малко от манджата за деня ,което знам че не е режимно но засега я карам така, постепенно ще махна междинното хранене. Ефект имам повече от добър - свалила съм 7.500 кг за няма 20 дни.

Плюс това съвсем ясно си пише, че ако прегладнееш - можеш да хапнеш плод!

ppvasileva  Hug благодаря ти за идеите!! направих си табуле - имах и прясна мента, стана супер!

# 107
Здравейте.Да се отчета
з банан
о 2 филии с маргарин и домати
в малко сладолед и мн малко кекс Heart Eyes
Водата днес ми куца,но има време ще наваксам.Хубав ден

# 108
хей , нали съм в началните дни и някой неща не са ми ясни в почивката , та да питам -в почивката сладкото само вечер ли може да се яде ? а плодово хранене за деня също може да се прави нали ? ядките кога е редно да се консумират ? мусаката за смесено хранене се счита нали така ?

# 109
Здравейте, днес ми е плодов след плодов  Laughing, нали наваксвам един плодов отпреди ... но според мои изчисления Дара днес трябва да плува в бистри води ...  А аз ще плувам утре... Някой утре на вода?

Днес кантара отчете ПОЛОВИНАТА от заплануваното за 2 врътки на диетата. Това е в края на втори цикъл от първа врътка. Значи според мен не съм си поставила невъзможна мисия. Искам на трети цикъл да сваля още 2 кг.

# 110
Аз днес мисля да прегреша малко вечерята...плодов ми е,но понеже ще правя на мъжа шишчета,мисля да си направя 2 зеленчукови за мен,вместо плод  Embarassed Дано не се отрази на Кантарев сутринта  Whistling

# 111
Хей,докато се записах да ви следя и...хоп нова тема.На Тинкии,  bouquetи да ти кажа изглеждаш страхотно!!Така-днес варива по точно грах,някъде четох ,че някой беше хапвал фъстъци в този ден,става ли наистина за деня,защото бих яла малко фъстъци,хич не ми се яде отново грах?

# 112
И аз се отчитам. Нито грам промяна от вчера.
Днес въглехидратен
з: ябълка
о: домашен хляб с подправки и салата от печени чушки  и гъби
в: започвам да си бъркам кекс Mr. Green

# 113
Хей,докато се записах да ви следя и...хоп нова тема.На Тинкии,  bouquetи да ти кажа изглеждаш страхотно!!Така-днес варива по точно грах,някъде четох ,че някой беше хапвал фъстъци в този ден,става ли наистина за деня,защото бих яла малко фъстъци,хич не ми се яде отново грах?
Фъстъците са за бобов, да  Hug

# 114
  • София
Имам две въпросчета:

Може ли да се овкусява с лимон в белтъчния ден?

Вече 3 четворки хапвам едно и също- риба/ леща/ паста, възможно ли е организма да свикне по някакъв начин и да спра да свалям и трябва ли да ям различни неща през различните 4- ки?

neli_asneli
, ще отида на лекар, ако скоро не ми мине.  Hug

# 115
Хубаво е да смениш, за да може освн да не свиква организма да видиш и различните храни как ти се отразяват. Аз правих така и знам да речем, че в белтъчен свалям повече  от млечни, отколкото от риба или пиле, и в първата врътка се убих да ям печени на скара тиквички със смес от сиренце и заквасена сметана. В бобов имам минус винаги само след картофи, а най-голям плюс имам от леща и ориз. Във въглехидратен минуса ми е в кърпа вързан при задължителна паста на обяд...променя ли с режимна пица, варен геврек, лучник..веднага съм на плюс.

# 116
Благодаря,mila  bouquet

# 117
  • България, София
хич не съм съгласна само заради това някой да ми казва едва ли не "ти накъде си тръгнала" и "за какво се бориш" Laughing Laughing Laughing

Мда, изненада ме девойката как ме "захапа". Хареса ми ведрото настроение в темата и реших да пиша. Не очаквах някой да ми размаха пръст.

И аз мисля да похапвам плод, когато се наложи и постепенно да го премахна. Колко се огладнява, вероятно зависи от обяда и вида храна за деня. С времето ще разбера.

хей , нали съм в началните дни и някой неща не са ми ясни в почивката , та да питам -в почивката сладкото само вечер ли може да се яде

Каква е тази почивка - не срещнах никъде такова нещо?

# 118
  • София
хич не съм съгласна само заради това някой да ми казва едва ли не "ти накъде си тръгнала" и "за какво се бориш" Laughing Laughing Laughing

Мда, изненада ме девойката как ме "захапа". Хареса ми ведрото настроение в темата и реших да пиша. Не очаквах някой да ми размаха пръст.

Очаквай неочакваното. Индулгенциите ги раздават само във Ватикана  Mr. Green

Моят ден върви към приключване. Вечерята се поизясни, след като мама се обади, че ме очаква едно зеленце с месо.  Simple Smile

# 119
vimares почивка се прави след като свършат 90 то дена режим , правят се още 3 м режимна почивка ( има отделни правила за нея на стр.1) , а след това ако желаеш и имаш нужда пак може да повториш 90 дд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт