90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 39 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
bobybonta , благодаря много за съветите  Hug  bouquet наистина са нужни да ги знаем за тези като нас който са започнали почивката ! аз съм едва на 2 ден и съм леко объркана , но за това си Ви имам  -да помагате Simple Smile))) старая се да съм по правилата , че изобщо нямам желание да кача отново ( така или иначе не съм свалила много ) ! След вчера и днес , утре може би ще направя бобов обяд (ориз) и май ще съм вечерта на ябълки Simple Smile петък може да го изкарам плодов Simple Smile хи хи , тея килограми многото трябва да се борят  #Crazy
Лека вечер милички  bouquet до утре  Hug

# 136
  • в окото на щастието !
Дарке, мерси за споделеното и за  номерцата . Какво като не са маркови , много важно . Важното е ти да се харесваш и дупЕто да е малко. А след режима- стриктна почивка по правилата и после мъжО щете води в детски магазин не само за дънки, ми за цял гардероб Laughing  Hug
Гадче , хич не се треси  Laughing. Почивката си е песен направо - кеф ти кюфтета, кеф ти торта - в 1 и същи ден . Туй ако е диета, здраве му кажи . Няма да се пУашиш . В-ъ-о-б-щ-е Hug

# 137
Боби, мерси Hug

# 138
 Здравейте.
 Днес бях на плодчета:
-тиква
-грозде
-гразде
-грозде
-праскови
 Лека вечер

# 139
Здравейте,дами   bouquet !С вас съм вече трета четворка,но само чета.Имам въпрос,за който предварително се извинявам ако е банален.В плодовия ден може ли на едно хранене да се смесват различни плодове,например ябълка и праскова;круша и сушени смокини и др.?

# 140
Аз още не съм с тях, но не не може. Пише го на първа страница.

# 141
Здравейте момичета,
за пръв път пробвам тази диета. Трети ден ми е и за сега не ми представлява трудност. Утре е плодов, но си мисля, че и той няма да е проблем, защото вече около 1,5 година правих разтоварващи дни само на плодове и чай в Понеделник и Петък, а тук има и ядки.
Стартирам на 71,5 кг. За два дни съм -800гр. - утре ще видим.
Не съм си поставяла за цел определени килограми-каквото стане. Всъщност преди да забременея бях 53кг. това ми е целта, но не смятам , че ще стане за 3 месеца. Все пак това са 18,5кг.
Още кърмя, въпреки , че малката е на 1,9 г. и организма ми някакси трудно се разделя с килограмите.
Ами това е. Ще Ви следя и ще давам отчет.
Надявам се да съм добре дошла Simple Smile  bouquet

# 142
Здравейте.
 Днес бях на плодчета:
-тиква
-грозде
-гразде
-грозде
-праскови
 Лека вечер

Laughing Ами лека звучи вечерта, след цял ден само на плодове  Laughing

nepoznatata, кърмачките са със специален режим тук. Желая ти успех!
bobybonta, мерси за успокоението, представяш ли си как съм се изшашкала, щом месец преди края съм почнала да го мисля ...

# 143
Здравейте,дами   bouquet !С вас съм вече трета четворка,но само чета.Имам въпрос,за който предварително се извинявам ако е банален.В плодовия ден може ли на едно хранене да се смесват различни плодове,например ябълка и праскова;круша и сушени смокини и др.?
В плодов ден след 12ч на обяд може на едно хранене да се консумират различни видове плодове.Само закуската е от един вид плод във всичките дни.
 Гадче,много е приятна почивката,не се шашкай Wink
 nepoznatata,18,5кг. не са невъзможни за сваляне на 1 врътка.Зависи колко си стриктна и разбира се и от организма ти.Успех!

# 144
Нов съм в тази диета и искам да ви попитам нещо:
Чета че трябвало да се пият зеленчукови бульони в някои от дните. Понеже нямам време и възможности да си направя сам зеленчуков бульон, си купих от магазина кубчета готов бульон. Прочетох съдържанието и се ужасих направо - то само сол и 20-30 бр. Е-та... с една дума - чиста химия, сол и нищо друго. Тези готовите кубчета зеленчуков бульон стават ли изобщо за пиене или по-добре без тях и без бульон изобщо... На мен ми се струва направо чиста отрова...

# 145
еми ОТРОВА си е ! Stop по добре недей Wink

# 146
Чета че трябвало да се пият зеленчукови бульони в някои от дните. Понеже нямам време и възможности да си направя сам зеленчуков бульон, си купих от магазина кубчета готов бульон. Прочетох съдържанието и се ужасих направо - то само сол и 20-30 бр. Е-та... с една дума - чиста химия, сол и нищо друго. Тези готовите кубчета зеленчуков бульон стават ли изобщо за пиене или по-добре без тях и без бульон изобщо... На мен ми се струва направо чиста отрова...

Купешките бульони не са режимни.Ако ще консумираш някакъв трябва да е домашно приготвен.Ако нямаш време може да не пиеш.Не мисля,че има някой,който да ги пие редовно .Успех!

# 147
Гад Чевръста аз мисля само 29-тия ден да пропусна. Това с ядките на закуска може и да го пропусна.
Относно бульони -аз не пия такива. Но пия доста чай с мед.

# 148

Купешките бульони не са режимни.Ако ще консумираш някакъв трябва да е домашно приготвен.Ако нямаш време може да не пиеш.Не мисля,че има някой,който да ги пие редовно .Успех!
Питам защото в оргиналната книга пише че едва ли не зеленчуковия бульон е задължителен да се пие в белтъчния ден. И във всяка рецепта за белтъчния ден задължително накрая се пие зеленчуков бульон, който пише, че може да се приготви от готови кубчета. Как да го разбирам това "готови" кубчета освен като готови кубчета от магазина?
Освен това и в указанията тук в първата тема се казва че трябва да се пие зеленчуков бульон и пак пише че може да се приготви от "готови" кубчета... Какви са тези готови кубчета - от магазина ли?

# 149
Чак сега смогвам да почета и да попиша   Crazy
Ето какво беше менюто ми днес:
з - тиква
о - ориз с гъби, тиквички, моркови и лук
в - боб, домати, чесън

И едно въпросче: Тиква със захар става за ВХГ вечеря, нали?

Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт