От кои дамски превръзки сте най-доволни? ПРОДЪЛЖЕНИЕ Тема 2

• 35 817
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
Години използвах Аlways, но най-накрая не бях доволна от тях.Преди 5-6год си взех паломита delicate - уникално покритие и много ароматизирани, жалко че не навсякъде ги има.

# 91
От Always и аз бях разочарована, докато не пробвах Platinum серията. Никакви забележки нямам.
От другите марки така и не харесах нищо, накрая близо година се мъчих с тампони, добре че реших да пробвам тези, че ми беше писнало вече.

уха!!!
онзи ден случайно придружих една приятелка да пазарува за раждането, та си купи някакви специални супер дебели превръзки специално за това. След раждане течало здраво няколко дни. Аз това до сега не го знаех Embarassed

Не знам дали има значение вида раждане, но при мен след секцио нямаше такова нещо.

# 92
  • Варна
След моето секцио, имаше Simple Smile

# 93
И аз вече ползвам Naturella, Always вече не са същите  Wink

# 94
  • Варна
Малееее, днес за първи път си купих Libresse, ама в бяла опаковка. Пише Natural Care Ultra на тях...
Отврат!!! Не си ги купувайте!!!
Не попиват, нямат лентичка за залепване на найлончето, спарват... абе ужас...  ooooh!

А от розовата опаковка бях доволна... Кой ли ме накара да "пробвам" тия...  ooooh!

# 95
  • вече Пловдив
От години съм се спряла на 2 вида - розовите Либрес или оранжевата опаковка на Евърбел. От всякакви копринени превръзки се обривам, от ароматизираните като Натурела + кръвта се получава някаква миризлива комбинация, от която направо ми се гади. Олуейс отдавна ги отписах - нещо много им развалиха качеството.

# 96
Сега лятото се движа повече и отдолу съм ''ниагарски водопади'' ... Always не пропуска , ама не
може да поеме добре , и буквално цялата превръзка става в кръв и ме е гнус да стоя повече от 1 час с нея , да не говорим , че и бельото се цапа..
 ooooh!

# 97
... Always не пропуска, ама не може да поеме добре...

Кои точно? Те имат много модели.

# 98
Always Ultra (normal) , утре ще взема Libresse чух добри отзиви от познати . Нощните са ми много
неудобни .

# 99
Да. Те са гадни. Не се различават особено от Libresse, според мен.
Пробвай тази серия.

# 100
Благодаря, ще пробвам !  Heart Eyes

# 101
  • София
Харесвам превръзки без крила. Намерих си такива в Лидл.
Ако не съм си взела от тях, ползвам Паломита.
За ежедневни - има едни в Кауфланд.

# 102
Момичета днес си взех от тези нови превръзки SHUSHI. Та да ви кажа че,  не се залепват.  newsm11

# 103
Шуши ползвах веднъж - нощните. Бяха ок, но не повторих, и аз не знам защо...

# 104
  • Вече на светло в София
Много съм доволна от Анион. Случайно попаднах на тях. Май са нови на пазара  newsm78  Търсех непременно да са памучни и да ви кажа има разлика  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт