Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 42 532
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Вай, вай!  ooooh! Сега и Пикасо и Дали намесихме в спора!  Shocked Какво общо има между изкуството и аматьорските колажи?  Thinking Никой да не ми отговаря!  Stop  Wink

Общото, госпожо, е ФОРУМ - BG-Mamma :: Свободно време и интереси >> Хоби >> -  място, на което хората говорят за неща, които ги интересуват и вълнуват.

# 151

Приказка безкрай. Пак стигаме до вечния спор за изкуството... Пикасо, или Салвадор Дали? Аз предпочитам Дали. Това означава ли, че Пикасо не струва?

Скрит текст:

Поредния абсурдизъм. #2gunfire Ако се сравнявате с Пикасо и Дали наистина трябва да се обърнете към 112! Hug Joy tooth

# 152

Моето тъжно,объркано ,но хубаво момче

# 153

Не е по темата, но ми боде очите.  Peace Подписът Ви сгрешен ли е  или непълното му изписване крие някаква символика?  newsm78

# 154
  • Пловдив

Милка, велико е нашето момче.

# 155
Скрит текст:

Приказка безкрай. Пак стигаме до вечния спор за изкуството... Пикасо, или Салвадор Дали? Аз предпочитам Дали. Това означава ли, че Пикасо не струва?

Скрит текст:

Поредния абсурдизъм. #2gunfire Ако се сравнявате с Пикасо и Дали наистина трябва да се обърнете към 112! Hug Joy tooth

Не, че съм длъжна да Ви отговоря, но защо пък да не ги сравнявам? Все пак и двамата са сюрреалисти. Е, единият поставя началото на кубизма, но остава сюрреалист. Примерът може да Ви дразни, но мое право като зрител е да си сравнявам както ми харесва. Крайно време е да ползвате телефона по предназначение, щом усещате належаща нужда от това.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 11:58 от marytza

# 156
Съвсем добронамерено към marytza Peace Не навлизайте в дълбоките води на сюрреализма! Рискувате да се удавите.  help

# 157

Не, че съм длъжна да Ви отговоря, но защо пък да не ги сравнявам? Все пак и двамата са сюрреалисти. Е, единият поставя началото на кубизма, но остава сюрреалист. Примерът може да Ви дразни, но мое право като зрител е да си сравнявам както ми харесва. Крайно време е да ползвате телефона по предназначение, щом усещате належаща нужда от това.

Разликата между кубизма и сюрреализма от една страна и кичозните колажи които шестват в темата е необятна като вселената. Naughty
Много ми е интересно още колко дами тук в темата смятат,че  тези колажи които се постват тук са на нивото на произведенията на Пикасо и Дали? Mr. Green Joy tooth

# 158

Много нежна музика,за кадрите да не говорим.
Велико е момчето ни и горещо се надявам и му пожелавам с цялото си сърце да става по-велико.

# 159
Здравейте, прекрасни  Hug

# 160
Много ми е интересно още колко дами тук в темата смятат,че  тези колажи които се постват тук са на нивото на произведенията на Пикасо и Дали?
Rolling Eyes Защо още?

# 161

Разликата между кубизма и сюрреализма от една страна и кичозните колажи които шестват в темата е необятна като вселената. Naughty
Много ми е интересно още колко дами тук в темата смятат,че  тези колажи които се постват тук са на нивото на произведенията на Пикасо и Дали? Mr. Green Joy tooth

Да съм казала, че колажите са на нивото на Пикасо и Дали? Изказах мнение, че в изкуството има творци, има и зрители. Всеки се изразява по различен начин, всеки възприема по различен начин. Примерът с Пикасо и Дали имаше за цел да изтъкне именно това. Доколко колажите пък са изкуство, е съвсем отделен въпрос. Единственото, с което не мога да се съглася, е определянето на мнението на другите като ненормално. Защото всеки има право на мнение и право да го изкаже. Едни харесват едно, други - друго. Едни се изказват чрез колажи и клипове, други - чрез слова. Всеки от тях споделя своето виждане, без да ругае това на останалите. Капиш? (позволявам се да Ви цитирам, с надежда, че вече сме се разбрали)  Peace

Приятен ден, дами! И господине. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 12:35 от marytza

# 162
Здравейте, прекрасни  Hug

От колажа гледа Керим, няма го Текин, нито Ейлюл. Все още не сме ги видели. Може би от екипа смятат, че неизвестността е по-привлекателна от истината. Е, след няколко месеца ще разберем.

# 163
Може би от екипа смятат, че неизвестността е по-привлекателна от истината.
Хич не ме вълнува какво мислиш, че смята екипа или пък някой друг... важно е на МЕН да ми харесва  Smile

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 12:43 от AureliaFelix

# 164
Аз мисля да заложа на снимките. Една хубава снимчица.

От колажа гледа Керим, няма го Текин, нито Ейлюл. Все още не сме ги видели. Може би от екипа смятат, че неизвестността е по-привлекателна от истината. Е, след няколко месеца ще разберем.

Валя, wavey радвам се да те видя.
Скрит текст:
Вече се бях притеснила, че те няма. Липсва ми твоето непрекъснато мрънкане и ми оправяш настроението за целия ден с безумната надежда, че Енгин може да надникне в темата и да разбере какъв прекрасен фен има в твое лице. Пиши по-често, мила. Твоята липса се усеща, а на мен наистина много ми липсваш. Hug

П.п. Здравейте, мили момичетаnewsm51 newsm51 newsm51 От радост, че видях Валето, забравих да ви поздравя и да ви пожелая един прекрасен и стремителен ден.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 12:48 от fantasya

Общи условия

Активация на акаунт