Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 42 085
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Преди малко ми направи впечатление името на темата.  smile3555 Това, че се коментира в аванс "Малкият септемврийски проблем" ми е логично. Все пак се снима. Нещо ми бяга идеята да се прекръсти темата на един проект, който не е сигурен. Миналата година беше пусната тема за Джевдет бей, която отиде в архива на bg-mamma-та. Ако тези "лъжливи пари" не тръгнат, или са без Енгин кво прайм?  newsm78 Предлагам отсега заглавие "Енгин Акюрек в очакване на...".  Peace

Delyna, темата отдавна е в очакване на Годо...

Новото заглавие е много подходящо, дава пълна свобода за догадки и слухове.
Колкото до безумните клипове и колажи, те ще продължават да пълнят страниците, щом единственият критерий е "някой се е потрудил".

# 136

Керим...

... и отново Булут в "Сънища..." Когато има време човек да поразгледа страниците на различните клубове, може да попадне на много интересни и красиви неща...

# 137
  • Пловдив

Велик е Керим тук. Марица, феновете не го забравят, обичат героите му.

# 138

Велик е Керим тук. Марица, феновете не го забравят, обичат героите му.

То антифеновете не го забравят, ти за феновете говориш... Simple Smile)) Независимо дали признават, или не таланта му, не спират да го обсъждат. Защото има какво да се обсъжда, за разлика от други актьори, които навсякъде изглеждат по един и същи начин, без значение каква е визията им...

# 139
... за разлика от други актьори, които навсякъде изглеждат по един и същи начин, без значение каква е визията им...

Доколкото си спомням Вие други сериали освен тези на Енгин не гледате.  Thinking (Ваше твърдение) Как се сдобихте с впечатления за другите актьори?  newsm78  Wink

# 140
  • Пловдив

Всяко състояние на героя се чете в очите му.

# 141
  • Бургас
Здравейте!
Хубав четвъртък ,усмихнат и слънчев  Simple Smile
Скрит текст:

# 142

Какво сърцебиене ми причинява и този момент...

Ех, умее го момчето и това си е!

Хаяско,

Скрит текст:
Нели Дамяновска е направила прекрасен есенен колаж за добро утро. Simple Smile Страшно ми хареса! Simple Smile

Сега ще събудим момчето. Simple Smile))

# 143

Здравейте момичета.Хубав ден ви желая,пълен с нови преживявания.

# 144
Добро до е, Миле, и утрото и денят! Simple Smile)

Май и на тебе ти харесва колкото повече... Simple Smile Честно казано, с твоите колажи ме изкушаваш да стоя и да си гледам кадрите с часове. Simple Smile)

# 145
  • Бургас

Маричка .
Скрит текст:
Много ми хареса колажа ,на Нели Дамяновска и посланието също  Simple Smile

Така обичам есента!
Вървя под жълтите дървета
ръцете ми берат цвeтя,
ушите ми берат щурчета

Дора Габе

# 146

... и отново Булут в "Сънища..." Когато има време човек да поразгледа страниците на различните клубове, може да попадне на много интересни и красиви неща...

Ти на това красиво нещо ли му казваш? Thinking newsm78 Мамо,тате,оше един път искам да ви благодаря,че не сте ме записали когато бях малък в детска градина. tooth Joy tooth

# 147

Приказка безкрай. Пак стигаме до вечния спор за изкуството... Пикасо, или Салвадор Дали? Аз предпочитам Дали. Това означава ли, че Пикасо не струва?

Скрит текст:

# 148
Вай, вай!  ooooh! Сега и Пикасо и Дали намесихме в спора!  Shocked Какво общо има между изкуството и аматьорските колажи?  Thinking Никой да не ми отговаря!  Stop  Wink

112    phoneuu

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 11:42 от Delyna

# 149

Hug  Добър ден!  Hug

"Най-прекрасните места, където можеш да бъдеш, е в нечии мисли, в нечии молитви и в нечие сърце."

bouquet
Скрит текст:
[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт