Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 42 084
  • 728
  •   1
Отговори
# 120

Добро утро и успешен ден !

Много усмивки и настроение !

Сега естествено  е време за работа - стартирайте денят с чаша кафе в приятна компания /нашето усмихнато  и влюбено момче Керим !

До следобяд !

# 121
  • Пловдив

Здравейте дами. Да бъдем отново заедно с усмивки и надежда за хубав ден, пълен с новини и снимки.

# 122
# 123

https://www.youtube.com/watch?v=VUOPrylG5Uo

Момичета, почнаха вече. Вижте клипче за РД на Енгин. Ние ще празнуваме на 12.

Този брутален кич в клипа уби всичко детско което е останало в мен,а и естетическо разбира се! tooth tooth tooth

# 124
Скрит текст:

Този брутален кич в клипа уби всичко детско и естетическо в мен. tooth tooth tooth

Нали му се кефеше?  Wink Къде изчезна духът на забавлението?   tooth tooth tooth

пп - Бях го подминала. Сега обаче си го причиних.  Sick Sick Sick Прав си!  Peace

# 125
  • Пловдив

От мен, един колаж за всички с красив Керим. M-r D.:
Скрит текст:
И на мен не ми допадна клипчето. Но чак кич....някой се е потрудил да го направи....

# 126
Скрит текст:

Този брутален кич в клипа уби всичко детско което е останало в мен,а и естетическо разбира се! tooth tooth tooth

Нали му се кефеше?  Wink Къде изчезна духът на забавлението?   tooth tooth tooth

пп - Бях го подминала. Сега обаче си го причиних.  Sick Sick Sick Прав си!  Peace

Е,понякога се дават жертви в името на псевдо изкуството. Grinning Hug Mr. Green

# 127
  • Пловдив

Хайде още едно колажче за оправяне на настроението. Красота за всички....

# 128
Добро утро! Simple Smile

"Бъдете усмихнати и позитивни, имайте много поводи за радост днес! Да приемем, че всеки нов ден е като подарък от съдбата! Да го разопаковаме внимателно и да му се радваме доколкото и докогато е възможно!" - това е написала Нели Дамяновска в българската ФБ страница. Прекрасно пожелание, към което се присъединявам.  Hug

# 129
Преди малко ми направи впечатление името на темата.  smile3555 Това, че се коментира в аванс "Малкият септемврийски проблем" ми е логично. Все пак се снима. Нещо ми бяга идеята да се прекръсти темата на един проект, който не е сигурен. Миналата година беше пусната тема за Джевдет бей, която отиде в архива на bg-mamma-та. Ако тези "лъжливи пари" не тръгнат, или са без Енгин кво прайм?  newsm78 Предлагам отсега заглавие "Енгин Акюрек в очакване на...".  Peace

# 130
И прекрасна есенна роза от Вета...

"Казват, че всеки мъж е уникален. Това е заблуда! Уникален е само един! Останалите са абсалютно еднакви - те всички гордо носят огромен ярък надпис "Не съм ТОЙ"!!!"

Мдам... Всъщност, заключението е вярно... Уникалността, както красотата и любовта, са в очите на гледащия.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 10:17 от marytza

# 131
  • Пловдив

Преди малко ми направи впечатление името на темата.  smile3555 Това, че се коментира в аванс "Малкият септемврийски проблем" ми е логично. Все пак се снима. Нещо ми бяга идеята да се прекръсти темата на един проект, който не е сигурен. Миналата година беше пусната тема за Джевдет бей, която отиде в архива на bg-mamma-та. Ако тези "лъжливи пари" не тръгнат, или са без Енгин кво прайм?  newsm78 Предлагам отсега заглавие "Енгин Акюрек в очакване на...".  Peace

Аз съм обяснила промяната на името в края на 229 тема. Всъщност заглавието е точно с предложението....

# 132
Това, че сте обяснила не значи, че не мога да имам мнение по въпроса.  Peace

# 133
  • Пловдив

Това, че сте обяснила не значи, че не мога да имам мнение по въпроса.  Peace
Точно, съвпада вашето предложение със заглавието....В очакване....

# 134

И Кубра напоследък ни радва с хубави стоп-кадри.

А от Универсала са избрали тази прекрасна усмивка за добро утро. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт