Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 476
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

http://www.televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ile-engin-akyu … 5376#.Uljgr9KGrcw

Марианка,и аз видях,че не се отваря и затова го изтрих.Но в темата за Туба са публикували целия текст и отново с днешна дата ги спрягат за партньори.Ако искаш погледни-в тяхната тема се отваря.

Да, ето линка. Статията е сложена днес. "Все още е възможно Туба и Енгин да играят заедно".

http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-yalan-ask-dizisi-ici … hazirligi_6_75375

Още един линк от днес: "Започна подготовката за сериала "Мръсни пари, фалшива любов".
....................
Нищо тово - същите предположения за актьорския състав. Дали по този начин с тези статии не отбелязват РД на Енгин или провокират за отговори които все още феновете не са получили.

.....................
anairamanairam, ами ето - започнаха нови снимки, благодаря.
.....................
Марта, с много любов е направено клипчето ти.

# 406
Благодаря на всички, които чрез творчеството си отбелязват рождения ден на нашия любим актьор.  bouquet  bouquet  bouquet

Доставят огромно удоволствие на нас, които само четем в темата.

Надявам се да продължавате в същия дух и Ви пожелавам да имате още повече вдъхновение!

На Енгин пожелавам един незабравим ден!

# 407
# 408

Днес се чувствам късметлийка. Предполагам са от снимачната площадка.

# 409
  • Пловдив

anairamanairam и ние сме късметлийки покрай новите снимки. Ето и Енгин - изрязах и увеличих за да видим по-добре Енгин. Снимат, работят...
......................
Тук на масата Енгин е с другия актьор Онур Туна.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 09:37 от mariana51

# 410
Добро утро, момичета! Денят е празничен - нека бъде и много топъл, ведър и позитивен! Hug Hug    bouquet  bouquet

Скрит текст:

Да е честит Рожденният ден на Енгин Акюрек

Да е здрав,  щастлив и дарен с много обич в реала!
/За виртуала - ние си знаем, силно се надявам и той! Peace/
На този млад и много, много талантлив актьор  
пожелавам успехи, както в личен, така и в творчески план.
И както е пожелал   той на Айкут Алиманоулу -
аз му го пожелавам на него

ЕНГИН АКЮРЕК  -  БЪДИ ВЕРЕН НА СЕБЕ СИ

Нека Празникa му бъде весел.
Убедена съм, че цялата позитивна енергия
на толкова обичащи го фенове от близо и далеч
ще го достигне и ще му влее още много сили
за  нови творчески успехи!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 411
Момичета   bouquet

Скрит текст:
за малко да изтърва купона  :

Искам да благодаря на всички тези от Вас, които зареждате темичката ни с позитивизъм и с много приятно настроение. За всички преводи, новинки, колажи, клипове  - все с любов направени към един забележителен  млад актьор. Да сте здрави и много щастливи! Обичам да Ви чета, да ми доставяте удоволствие с всичко, което творите.
Благодаря за удоволствието, че Ви познавам - макар и някои само виртуално!
Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:
Прегледала съм Ви набързичко - сега се връщам и да изслушам клиповете! Peace Peace

Скрит текст:
Hug HugБлагодаря и на всички момичета, които тук и на лични изказаха съпричастност към радостта ми newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves

# 412

Всички мацки поздравяват Енгин. Joy Joy

# 413
  • София

Hrissi, напълно споделям мнението ти. Благодаря ти, че го сподели.   bouquet
Сигурна съм, че много от момичетата тук го споделят - хората, които влизаме в тази тема, за да видим или чуем нещо за любимия ни актьор, а не да бълваме отрова  и гнусотии по адрес на всички, включително и на Енгин,който 'Уж' е любимия актьор. "Едно си баба знае, едно си баба бае" - може би щеше да е смешно, ако не беше изключително тъпо.

И тук не говоря за това дали има лошо човек да е гей, или не. Мен, честно казано изобщо не ме интересува кой какъв е, но не бих си позволила да обвинявам в каквото и да било  човек, който дори не съм виждала в реала. По същата логика аз  мога да "докажа", че M-r D. , например, е гей, като се аргументирам с някои негови постове, които да го издават.  Laughing Просто ми писна да чета едни и същи глупости на всяка страница. Не мога да разбера как може някои хора изобщо да не забелязват колко е абсурдно държанието им в темата - и тук не визирам само M-r D.

M-r D.   и всички станали, които имате желание - можете да ме докладвате на модератор  Hug  

По случай рождения ден на патрона,ще ти се размине докладването. Wink Днес и утре сме ларж. Grinning Hug
В нито един мой пост не съм отправил към която и да е от вас персонална квалификация,на сексуална или расова основа! Naughty От неделя ще ползвам бутона. box
Що се отнася до Енгин,той е публична личност и затова го и обсъждаме по каквито теми си пожелаем свързани с работата му,като даваме примери за да докажем нашите тези.Капиш? Mr. Green

Именно, темата за това дали Енгин е гей или не е, НЕ Е свързана с работата му. А вие вместо да обсъждате ролите му всеки ден бълвате едни и същи гадости за личния му живот. И то като развалена плоча.
 А, и нямам нужда от Вашето ларж поведение, драги M-r D. - чувствайте се свободен да натиснете бутончето "информирай модератор" по всяко време, включително и на рождения ден на Енгин.  Весел празник  Hug

# 414
  • София
От сърце му пожелавам да бъде жив и здрав,за да може да  реализира мечтите си,като освободи пълния потенциал и енергия, с които е надарен от Бог и смело да премине  в зоната на неизвестното,преодолявайки с лекота трудностите по пътя си. Да живее в хармония със себе си. Да не се примирява с посредствеността и стремежа на околните да го подчинят на някакви измислени  канони. Да си остане винаги такъв,какъвто го обичаме естествен, неподкупен,здраво стъпил на земята,господар на живота си.Честит рожден ден,момчето ми!

Не бих могла да изразя по-точно всички свои пожелания към Енгин. Присъединявам се към пожеланията на Милка   bouquet

Честит Рожден Ден, Енгин:
Скрит текст:

А на вас, момичета, пожелавам един хубав и слънчев  есенен ден, изпълнен само с усмивки и приятни преживявания  Hug
Скрит текст:

# 415

Какво ще кажете!  Mr. Green Heart Eyes

Късмета на начинаещия!

# 416

Аз съм се заела с порти-изненадата. Simple Smile)

Момичета, усмихнете се! Simple Smile)) Момчето заслужава цялата положителна енергия, която можем да му изпратим.

Усмихва се. Simple Smile И това ме радва. Simple Smile

anairamanairam, благодаря ти, че улавяш новините. Simple Smilesmile3525

# 417

Какво ще кажете!  Mr. Green Heart Eyes

Късмета на начинаещия!

Прекрасно е момчето ни! Много се радвам да го видя засмян! Simple Smile Благодаря, anairamanairam . Simple Smile  Hug

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 10:26 от marytza

# 418

Марица от теб очаквам прекрасен колаж с новата снимка.  bouquet

# 419
  • Пловдив

Какво ще кажете!  Mr. Green Heart Eyes

Късмета на начинаещия!

Благодаря. Хващай още...

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 10:31 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт