Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 433
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
anairamanairam,  smile3525 Слънчице е той,усмихнат,доволен!
Много ми е сладък като се навлече с няколко ката дрешки.

# 421
Готов е, anairamanairam. Simple Smile)

Единственото, от което имах нужда, е усмихнатото му лице. Няма по-красиво от него, нали? Simple Smile  Hug Hug Hug

О, хайде да се радваме на усмивката му и на тази страница. Simple Smile

# 422

Този господин, който е туитнал снимката с Енгин "Казва, че снимките в Бозаджа са приключили и ще продължат в Истанбул за още няколко дни.

# 423

Ами като е отслабнал толкова сигурно още повече му е студено.

# 424

Харесвам този колаж на Виолета. Simple Smile Цял Истанбул празнува. Simple Smile)) А момчето е просто прелест. Simple Smile

Ами като е отслабнал толкова сигурно още повече му е студено.

Ама не е отслабнал чак толкова пък. Simple Smile Просто е зиморничав. Съчувствам му - същата съм. Simple Smile) Да му пожелаем да срещне половинка, която да го сгрява... ако вече не я е срещнал, де. Simple Smile)

Да му имам муцката! Simple Smile))) Браво на Джейн. Мнооооого сладък! Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 10:50 от marytza

# 425
Здравейте, момичета! Heart Eyes    bouquet

Честит рожден ден на Енгин Акюрек! Да е здрав, много щастлив,
и да постига мечтите си!  bouquet  bdbaloni Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

На новата снимка е страхотен, изглежда и по-млад. Heart Eyes
Аnairamanairam Hug  bouquet  : Благодаря за снимките!  bouquet  bouquet  bouquet

Марта newsm51   Марианка newsm51  прекрасни клипове сте сътворили!   bouquet

Весел и щастлив ден на всички!   bouquet  bouquet

# 426

За настроение слагам този клип с хубава музика.   bouquet  bouquet

# 427
Момичета, вглеждайки се в последната снимка, си мисля, че погледът на Енгин е много по-близък до Булут на нея, отколкото до тъжния Текин. Просто прелест!  Heart Eyes

# 428
  • Бургас
Привет!
Знаете ли всъщност ,че сте страхотни. Всичко е сътворено с много обич -клиповете , колажите ,думите за ЕА   txtlovesСигурна съм ,че енергията от  цялата тази любов ще стигне до нашето прекрасно момче.А на новата снимка е много хубав,то къде ли не е  newsm78Лицето му грее Heart Eyes
Скрит текст:
Хубаво е да се събудиш с мисълта, че някой вече се е погрижил за прекрасният ти ден. Че без капка корист ти дава всичко красиво от душата си, защото то е било създадено единствено с тази цел да те зарадва. Всеки човек си има неща, които само той може да ни даде и никой друг не може да ги замени.От ФБ  

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 14:00 от haqsko

# 429
Ех, тази Джей! Каква прелест!  Толкова много чар!

Наистина си личи, когато някой прави нещо с любов!

# 430
Ех, тази Джей! Каква прелест!  Толкова много чар!

Наистина си личи, когато някой прави нещо с любов!

Така е, Ани. (пак се връщам към предишния си "прочит" на ника ти Simple Smile ) Любовта и кашлицата не могат да се скрият. Wink))

# 431

Явно се забавляват!

# 432
Здравейте и от мен момичета.В този специален ден ви желая усмивките да неслизат от лицата ви,доброто настроение да не ви напуска и цялата положителна енергия,която имате да изпратим към нашето любимо момче.Сигурна съм,че ще стигне до него.ЧРД на ЛЮБИМОТО МИ МОМЧЕ ЕНГИН АКЮРЕК.Нека пътя по който върви бъде осеян с много любов,щастие и късмет.Да продължава да ни радва с незабравими роли и герои в които ние несъмнено ще се влюбим.       Heart Eyes Hug  

# 433

Ахам. Но е време да ни запознаят и с този герой. Simple Smile)) Вече няколко пъти виждаме снимките му. Simple Smile)

# 434
Хубаво е да се събудиш с мисълта, че някой вече се е погрижил за прекрасният ти ден. Че без капка корист ти дава всичко красиво от душата си, защото то е било създадено единствено с тази цел да те зарадва. Всеки човек си има неща, които само той може да ни даде и никой друг не може да ги замени.От ФБ 

Хаяско, благодаря за споделеното в спойлера - позволих си да го "покажа" за да се прочете от всички.

Благодаря ви момичета за всичко красиво, което днес сте сложили и ще продължите да слагате !

За хубавите и искрени думички, които сте подредили; за колажите над които сте се трудили; за споделените любими снимки и моменти; за новите снимки от острова, които Ани-Марияни ни подари; за клиповете, направени с любов от другите фенове; въобще благодаря ви, че ви има и,че сте тук !

Обичам ви !

Общи условия

Активация на акаунт