Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 421
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Марианка, Мартичка Hug Hug   bouquet  bouquet
Прекрасни клипове сте сътворили newsm51 newsm51

Момичета, много красоти се изсипват в нашата темичка, а и във всички фейсове и странички за Енгин Акюрек. Чудесни пожелания се леят - момчето ги заслужава. Да е здрав и късметът винаги да е с него. Сърцето ми е изпълнено с огромна радост! Peace Peace

# 451

Мили момичета,   newsm51 newsm51 newsm51 и аз се присъединявам към празника и изпращам положителната си енергия за този толкова талантлив и харизматичен мъж. Дано съдбата бъде благосклонна към него и животът винаги да му поднася от всички хубави неща, които са нужни на човек за да живее пълноценно.

Ето го и моят поздрав

http://www.clip4e.com/play_pesnitchka_za_tchestit_rojden_den.htm

Скрит текст:
Среща

С тебе ни събра случайността,
А можеше нима да се разминем?
От пътища кръстосан е света
и всеки път е дълъг със години.
Ти щеше да останеш непознат,
аз нямаше да знам, че съществуваш,
аз нямаше да чувствам топлината
...................................................
да пия от очите ти успокоени.
О, това не можеше да стане
виновникът е нашето рождение.
С тебе ни събра случайността
един на друг сме били просто нужни
и сме се търсили, събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди...

Дамян Дамянов

# 452

Така е, всички които имат чисти помисли в душите и сърцата си днес поздравяват един уважаван актьор, който заплени с прекрасната си игра милиони хора.

Дано след приключване на снимачният процес на " Малък септемврийски проблем" да се насладим и на новина за ново дизи. Почти съм убедена,че в най-скоро време тази новина ще е факт.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 14:07 от Марта_49

# 453

Още един колаж, който ми хареса с настроението си...

Кадрите на Джейн, които ме накараха да си припомня първия път...

# 454
  • Варна
 wavey
Не мога да пропусна всенародните тържества по случай рождения ден на Енгин Акюрек Joy
Искрено му желая да е  много здрав,да намери щастието в личния си живот и дано късмета е с него в професионален план,той всичко друго си го има Heart Eyes

Един нов клип от Universal ,на който първите 2 мин получават шестица от мен Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=FCy4VYR9-7M

# 455
Здравейте, момичета.  newsm51

И аз се присъединявам към честитките за рождения ден на Енгин. Пожелавам му да е жив и здрав, да бъде много щастлив и обичан и да следва сърцето си, защото то е най-правилният пътеводител към осъществяването на мечтите ни.

Нека да е честит празника на Енгин Акюрек, актьорът, който докосна сърцето ми с изключителният си талант и харизма. txtloves txtloves txtloves

Честит Рожден ден, Енгин.   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 456

Честит рожден ден на момчето. Simple Smile

Скрит текст:
Придружено от: Happy Birthday greatest man xxx и keep adorable - пожелания на авторката.

Прави ми впечатление сливането на снимки от сериала КВФ с такива от реала, както и с Енгин/Текин - проектът, който очакваме скоро да видим...

Поздрав и от Латинска Америка. Simple Smile) Напомни ми прекрасната анимация, направена специално за рождения ден на Енгин миналата година. Ако някоя от вас пази линка, моля да сподели клипчето отново с нас.  Hug

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 14:33 от marytza

# 457
  • Бургас
Маричка ,за това ли питаш? Hug

# 458
Бързах да си свърша работата, че купонът тече с пълна сила. Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Ето от Египет поднасят и тортите за рожденика. Simple Smile
Фенките са направили торти с лика на Енгин, и са заснели клип. Simple Smile Heart Eyes

Към тортата и питие. Heart Eyes Heart Eyes

# 459
Маричка ,за това ли питаш? Hug

Даааааааааа! Благодаря!  Hug Hug Hug

# 460
  • AMS

İyi ki Doğdun Engin Akyürek

# 461

Ди..ва Hug  bouquet
Тук Енгин изглежда като малко момче или тинейджър. Heart Eyes
Съвсем различен от вчерашната снимка е, и все е страхотен. Heart Eyes

# 462
# 463
Това е съвсем по темата - “Kara Para Yalan Aşk”Peace
Май пак е теро-реро, но се споменава рожденика Енгин.   Party Time Освен това се спрягат за сценаристки тези на Хулигана. Тук вече се сродихме.  Wink Наздраве!  Wine Glass

# 464

Общи условия

Активация на акаунт