Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • София

НО има и задължение - да спазва елементарно (поне) благоприличие и мярка.  Който иска, ще разбере, който - не, негова работа!

Aurelia, спазването на елементарно благоприличие и мярка изисква най-малкото елементарно възпитание.   bouquet

А относно това, че се срамуваш в чуждите форуми- не съм съгласна, че трябва да се срамуваме. "Във всяко стадо си има и мърша". Ако някой прави генерални заключения за всички българи на базата на един или няколко   нямащи връзка с главния мозък изказвания, то това не говори много добре и за самия него и за неговата интелигентност.
Желая ти лека и спокойна вечер  txtloves

( току виж ме обвинили, че като ти изпращам txtloves съм ти интимна приятелка  hahaha)

Марта  bouquet Благодаря ти за всичко, което правиш и постваш в темата.  Hug

# 346
Привет! Heart Eyes

Помислих да не съм объркала темата.  Grinning  Покрай обсъждането
за сексуалната ориентация на Енгин, някак си много незабелязано
остава информацията за бивша приятелка на Енгин - Емине. Rolling Eyes
Но има и друго, което е по-важно.
Пати Hug здравей! Но щом ни четеш от известно време, защо досега
не ни даде и съвсем малка информация за Енгин, през цялото време,
когато се чудехме какво става с него - къде е, ще снима ли, няма ли да снима.... newsm78
И заради тези въпроси ставаха кавги и скандали... Shocked
А се оказва, че Пати е във връзка с приятелка на Енгин, с която пък
той се чува всеки ден. newsm78
На мен поне ми е доста странно, а на вас newsm78

# 347
# 348
Дами,нещо много сте се впрегнали? Thinking Давайте малко по-спокойно. Wink И аз се спекох,че паднахме от Армения,ама вече ми мина.Опитите на 2-3 от вас да ми сменят сексуалната ориентация и да ме пратят на другия бряг заедно с моя любим актьор Енгин само ме развеселиха. Wink Simple Smile Първоначално смятах да ги докладвам на модераторите,но заради рождения ден на Енгин и празненствата ще бъда великодушен и ще си затворя очите този път. Hug
pati_1981,нали не мислиш,че в очите ми плуват корабчета и ,че ще ти повярвам на това което си писала?Видях ти MAC адреса и знам с кой друг ник пишеш тук.Все пак заради утрешния ден и теб няма да те докладвам,да видиш,че и аз съм човек. Mr. Green За всеки случай обаче си направи още 2-3 акаунта за резерв. Wink На приятелката ти Емине много поздрави.Надявам се другото лято да я срещна на Иракли. Wink Mr. Green
AureliaFelix,ако си беше направила труда да прочетеш всички 230 теми,както направих аз,щеше да си наясно,че темата за обратната сексуална ориентация на Енгин се е обсъждала още по времето на първи сезон и е имало публикации в Турската преса по този въпрос!Ако не ми вярваш,попитай вожда си Мариана за да ти го потвърди. Thinking Доколкото си спомням,тогава имаше опити да се блокират ел.издания и сайтове за да се скрие тази новина. Hug
От това което прочетох тук за съжаление останах с впечатлението,че много от вас все още живеят в средата на 20-ти век и в тях няма грам толерантност към хората с обратна сексуална ориентация! Naughty На мен не ми пука,че Енгин е гей.Ако има късмета да изиграе и пресъздаде образи като М.Булут само ще ме радва и се надявам,че следващия му проект ще е впечатляващ.

# 349
  • Пловдив
Дами,нещо много сте се впрегнали? Thinking Давайте малко по-спокойно. Wink И аз се спекох,че паднахме от Армения,ама вече ми мина.Опитите на 2-3 от вас да ми сменят сексуалната ориентация и да ме пратят на другия бряг заедно с моя любим актьор Енгин само ме развеселиха. Wink Simple Smile Първоначално смятах да ги докладвам на модераторите,но заради рождения ден на Енгин и празненствата ще бъда великодушен и ще си затворя очите този път. Hug
pati_1981,нали не мислиш,че в очите ми плуват корабчета и ,че ще ти повярвам на това което си писала?Видях ти MAC адреса и знам с кой друг ник пишеш тук.Все пак заради утрешния ден и теб няма да те докладвам,да видиш,че и аз съм човек. Mr. Green За всеки случай обаче си направи още 2-3 акаунта за резерв. Wink На приятелката ти Емине много поздрави.Надявам се другото лято да я срещна на Иракли. Wink Mr. Green
AureliaFelix,ако си беше направила труда да прочетеш всички 230 теми,както направих аз,щеше да си наясно,че темата за обратната сексуална ориентация на Енгин се е обсъждала още по времето на първи сезон и е имало публикации в Турската преса по този въпрос!Ако не ми вярваш,попитай вожда си Мариана за да ти го потвърди. Thinking Доколкото си спомням,тогава имаше опити да се блокират ел.издания и сайтове за да се скрие тази новина. Hug
От това което прочетох тук за съжаление останах с впечатлението,че много от вас все още живеят в средата на 20-ти век и в тях няма грам толерантност към хората с обратна сексуална ориентация! Naughty На мен не ми пука,че Енгин е гей.Ако има късмета да изиграе и пресъздаде образи като М.Булут само ще ме радва и се надявам,че следващия му проект ще е впечатляващ.

Главният редактор свали статията от вестника и се извиниха на феновете на Енгин. Предлагам да спрете с тази тема. Разбрахме всички мнения.

# 350
Марта Hug   bouquet  мерси за клиповете! Да се настроим за празнуване!  bouquet

# 351

M-r D., на мен лично ми омръзна да Ви чета. Сега просто ще чакам, за да видя дали ще дочакам на Вас да Ви омръзне да пишете едно и също. Нищо лично, нали? Simple Smile

# 352
За първи път  пиша във вашия форум. Чета Ви от известно време.Не искам да защитавам актьора Енгин Акюрек , а човека Енгин. Той е възпитан и деликатен, много стойностен ! За всички е важна работата му. Само тук чета разни постове за сексуалната му ориентация. И за това се включвам. Гарантирам Ви , че не е гей! Имаше връзка с моя приятелка и състудентка. Казва се Емине.Живее в момента в Германия. Тя и до ден днешен е възхитена от него. Разделиха ги разстоянията и различните им желания и амбиции. Но си останаха големи приятели. И са доста близки. Чуват се постоянно. Енгин не желае да отиде в чужбина. Казва , " че камъкът си тежи на мястото". А Емине има претенции за кариера , развитие. Не желае да се връща в Турция. Той е страхотен мъж- уважителен и съобразителен. Това , че не демонстрира връзките си и иска личното му пространство да си е само негово, престъпление ли е? Ако някой Ви плюе и пише за вас гнусотии , на вас хубаво ли ще ви е, как ще се чувствате? Като разказах на  Емине за писанията ви, каза , че по- абсурдни неща не е чувала.И пожелава на всички жени по един такъв " гей". Гарантира , че нито една жена няма да има оплаквания и забележки. Друго не желае да коментира и няма смисъл!Така , че престанете с тази глупост. А и какво значение има сексуалната му ариентация , та той е страхотен актьор и човек!

bouquet Пати, добре дошла!
Чак сега прочетох написаното от теб, сърдечно ти благодаря!
Желая прекрасна вечер и много настроение в навечерието на празника на най-обичания от нас актьор. Поздрави!

# 353

Сменят се корици, постват се поздравления... купонът тече вече с пълна сила. Simple Smile) А момчето още работи... Дано поне вечерта на рождения му ден го освободят от снимки. Simple Smile)

И един красив колаж от Катерина Александри.

# 354
  • В Града на Липите
Привет  Hug. Наминах да ви прочета, за да науча нещо ново, но за съжаление отново ми остана един горчив вкус.

Всяко непотвърдено мнение е клевета. И това, дали сме широкоскроени или не, какво общо има? Доколкото знам, навсякъде по света за всеки хетеросексуален мъж е обидно да го наричат гей. Не може да се твърди подобно нещо за един актьор, единствено по някакви чупки, мимики и жестове. В момента гледам Комиците и 90% от актьорите приличат на гейове, но никой не ги заклеймява.
За мен е супер грозно, само защото някои от съфорумките ви дразнят, да обиждате любимия им актьор. Не вярвам той да е вашия любим актьор. Защото ако беше, едва ли щеше да ви прави удоволствие да го оплювате в навечерието на рождения му ден.
Това значи ли, че ако някой актьор се снима често с деца, трябва да го обявим за педофил. Или ако някоя актриса се снима само с фенове мъже за уличница.
Супер елементарно е, и дори вече не е забавно, това непрестанно повтаряне - гей, гей, гей...
Жалко, доскоро ми беше приятно чувството ви за хумор. Вече е пошло и досадно.
Няма нужда да ми отговаряте. И без това не смятам да влизам в спорове или обяснения. А и съвсем скоро сигурно ще ме изтрият.  Grinning
Хубава вечер.  cheers

п-п. Нямам нищо против хомосексуално ориентираните. Смятам че много от тях са стойностни и добри хора.  Hug

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:04 от hrissi_sz

# 355
# 356

Задължително. Красота, уловена от Джейн Еър.

Я да добавя и една от Линда Салихи.

# 357
# 358
много от вас все още живеят в средата на 20-ти век и в тях няма грам толерантност към хората с обратна сексуална ориентация!
Няма как да знаеш в "кой век живея" и колко съм толерантна! Въпросът е принципен. Секса НЕ е обект на дискусия  на тази тема! Разбирам ако не знаехме мнението ти, ОК, но да пишеш едно и също месеци наред е прекалено и неуместно. Докладвай ме на модератор. Аз нямам проблем, защото смятам, че това, което казвам е истина.

# 359
много от вас все още живеят в средата на 20-ти век и в тях няма грам толерантност към хората с обратна сексуална ориентация!
Няма как да знаеш в "кой век живея" и колко съм толерантна! Въпросът е принципен. Секса НЕ е обект на дискусия  на тази тема! Разбирам ако не знаехме мнението ти, ОК, но да пишеш едно и също месеци наред е прекалено и неуместно. Докладвай ме на модератор. Аз нямам проблем, защото смятам, че това, което казвам е истина.

Аурелия, новият ти подпис е СТРАХОТЕН!
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт