Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 508
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Престанете вече!
Срамувам се от вас!!!
Тук не е форум за секс и коментарите ви са неуместни!
Съществуват безброй форуми за Енгин и никъде не съм чела някой да коментира сексуалната му ориентация. А вие го правите всеки ден! ЗАЩО??? Хайде като сте толкова тънки познавачи в занаята, идете в Турция и кажете това на глас, да видим какво ще ви се случи. Или го кажете в някой турски форум. Имате ли кураж?! Жалки сте!!! Всеки ден едно и също! Всеки ден! Зададе ли се ли празник, ще скапете деня! Има ли снимки или новини - също!
За първи път  пиша във вашия форум. Чета Ви от известно време.Не искам да защитавам актьора Енгин Акюрек , а човека Енгин. Той е възпитан и деликатен, много стойностен ! За всички е важна работата му. Само тук чета разни постове за сексуалната му ориентация. И за това се включвам. Гарантирам Ви , че не е гей! Имаше връзка с моя приятелка и състудентка. Казва се Емине.Живее в момента в Германия. Тя и до ден днешен е възхитена от него. Разделиха ги разстоянията и различните им желания и амбиции. Но си останаха големи приятели. И са доста близки. Чуват се постоянно. Енгин не желае да отиде в чужбина. Казва , " че камъкът си тежи на мястото". А Емине има претенции за кариера , развитие. Не желае да се връща в Турция. Той е страхотен мъж- уважителен и съобразителен. Това , че не демонстрира връзките си и иска личното му пространство да си е само негово, престъпление ли е? Ако някой Ви плюе и пише за вас гнусотии , на вас хубаво ли ще ви е, как ще се чувствате? Като разказах на  Емине за писанията ви, каза , че по- абсурдни неща не е чувала.И пожелава на всички жени по един такъв " гей". Гарантира , че нито една жена няма да има оплаквания и забележки. Друго не желае да коментира и няма смисъл!Така , че престанете с тази глупост. А и какво значение има сексуалната му ариентация , та той е страхотен актьор и човек!

Аурелия, не се ядосвай. Някои от потребителите нямат други интереси, явно. Само дето не разбирам, щом толкова се вълнуват, защо не си отворят тема, в която надълго и нашироко да коментират своята и чуждата сексуалност. newsm78

Страницата на българските почитатели на Енгин вече честити. Simple Smile  Hug Браво на момичетата! Simple Smile
За първи път  пиша във вашия форум. Чета Ви от известно време.Не искам да защитавам актьора Енгин Акюрек , а човека Енгин. Той е възпитан и деликатен, много стойностен ! За всички е важна работата му. Само тук чета разни постове за сексуалната му ориентация. И за това се включвам. Гарантирам Ви , че не е гей! Имаше връзка с моя приятелка и състудентка. Казва се Емине.Живее в момента в Германия. Тя и до ден днешен е възхитена от него. Разделиха ги разстоянията и различните им желания и амбиции. Но си останаха големи приятели. И са доста близки. Чуват се постоянно. Енгин не желае да отиде в чужбина. Казва , " че камъкът си тежи на мястото". А Емине има претенции за кариера , развитие. Не желае да се връща в Турция. Той е страхотен мъж- уважителен и съобразителен. Това , че не демонстрира връзките си и иска личното му пространство да си е само негово, престъпление ли е? Ако някой Ви плюе и пише за вас гнусотии , на вас хубаво ли ще ви е, как ще се чувствате? Като разказах на  Емине за писанията ви, каза , че по- абсурдни неща не е чувала.И пожелава на всички жени по един такъв " гей". Гарантира , че нито една жена няма да има оплаквания и забележки. Друго не желае да коментира и няма смисъл!Така , че престанете с тази глупост. А и какво значение има сексуалната му ариентация , та той е страхотен актьор и човек!

Пати, newsm51 благодаря ти - и не само затова, че постът ти опровергава хулите по адрес на Енгин, а просто защото затвърждава мнението ми за него като човек и актьор - чувствителен, одухотворен,  способен на изключителни превъплъщения, създал магнетичния Булут, Керим, Низипли, с които е спечелил безрезервно сърцето ми.  

# 331

Извън екрана за мен Енгин си остава моето момче, син, с когото бих се гордяла.

А феновете нямат търпение да отпразнуват раждането и запознанството си с този забележителен талант! Още днес започнаха да честитят. Simple Smile

# 332
Аурелия, презират ни, защото техните теми са пълни с бози.
Моите уважения!   bouquet
Нищо подобно, Танче!
Като казах навсякъде, имах предвид ако се спомене българи. А не художествено и информационно съдържание. Чела ли си как ни коментират турските (и не само) фейсове или форуми за Енгин примерно? Ако не си, щастливка си! А мен ми е обидно и срамно, защото са абсолютно прави! Заради броени единици, нещата се генерализират, всеки казва - българките.
Да, темата тук в бг.мама е една от най-добрите, обаче има огромно НО...
Всеки има право на мнение и право да си го каже, НО има и задължение - да спазва елементарно (поне) благоприличие и мярка.  Който иска, ще разбере, който - не, негова работа!
Приятна вечер!

# 333
Здравейте дами!
Клеветата е ужасна затова, защото тук жертва на
несправедливостта е една, а нейни творци са двама: този,
който разспространява клеветата, и този който й вярва.
Херодот

Лебедите пеят преди да умрат. Колко хубаво би било, ако някои хора умираха преди да запеят.
С. Колдридж

smile3525

# 334
Аурелия, презират ни, защото техните теми са пълни с бози.
Моите уважения!   bouquet
Нищо подобно, Танче!
Като казах навсякъде, имах предвид ако се спомене българи. А не художествено и информационно съдържание. Чела ли си как ни коментират турските (и не само) фейсове или форуми за Енгин примерно? Ако не си, щастливка си! А мен ми е обидно и срамно, защото са абсолютно прави! Заради броени единици, нещата се генерализират, всеки казва - българките.
Да, темата тук в бг.мама е една от най-добрите, обаче има огромно НО...
Всеки има право на мнение и право да си го каже, НО има и задължение - да спазва елементарно (поне) благоприличие и мярка.  Който иска, ще разбере, който - не, негова работа!
Приятна вечер!

Мдам... Тук, освен да са изчерви човек заради това, че се намесва националността ни с отрицателен знак в чуждите форуми, друго не може да се каже. Бай Ганьо не умира.
Скрит текст:
А съвременните му представители "интелигентно" защитават представата у другите за нас като ганьовци...  Embarassed Confused

Приятна да е твоята вечер, Аурелия. Дано дойде ден, в който да не се срамуваш в чужди форуми да споменаваш, че си българска почитателка на Енгин.

# 335
Един клип на Lisa Lisadi

Engin Akyurek The eye of the tiger

http://www.youtube.com/watch?v=rKLAlvBFcu8

# 336
  • Пловдив

Ками, юначето е за теб.
..............
Пати, добре дошла при нас. Благодаря за поста ти. Надявам се вече да си с нас във виртуалната ни къщичка.
.............
Преди доста теми имахме любима фраза: "Момичета, днес казвала ли съм, че ви обичам." Ето казвам я отново.

# 337
# 338
Таня ,няма как жена да се врътне като мъж.
Пожелавам успех на дамата ,да продължи с опитите и дано змиичетата не я спънат.

# 339
# 340

Ками, юначето е за теб.
..............
Пати, добре дошла при нас. Благодаря за поста ти. Надявам се вече да си с нас във виртуалната ни къщичка.
.............
Преди доста теми имахме любима фраза: "Момичета, днес казвала ли съм, че ви обичам." Ето казвам я отново.

И аз те обичам, Марианка!  Hug Hug Hug За всичко, които изтърпяваш и правиш за нашия любимец.  newsm51 Пък аз май от днес ще започвам деня си с фразата: "Енгин, днес държа да ти кажа, че те обичам! Ти си най-добрият!" Simple Smile)

# 341

Слагам още една моя любима снимка

# 342
Rena Rethymno

Engin Akyurek - The Glory Of Love (HD)

# 343

Малко е голяма снимката, но пък хубава. Днес и утре да ни е простено.

# 344
Мартичка, заразителна си. Simple Smile)

Поиграх си да подготвя за празника колажа, който доскоро беше корица на нашия ФБК. Златното ни момче! Да ни е жив и здрав! За мен Енгин е самороден талант, нещо изключително, с което съм имала щастието и честта да се запозная.

Общи условия

Активация на акаунт