Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Я,кой се е появил отново в темата. hrissi_sz здравей. Peace Съжалявам,че съм ти развалил настроението.Щях да обявя официално,какъв ще е моят подарък за  рождения ден на Енгин, (Не мога да правя кичозни колажи и клипчета(слава богу) и затова реших да му подаря интимна вечеря с някой от тези известни личности,Закари Куинто, Мат Бомър, Бен Уишоу, Уентуърт Милър,Рики Мартин, Елтън Джон.Последните двама са от другия жанр,но като се сетих,че и Енгин може да пее ги включих и тях в списъка.)но няма да го направя! tooth Joy tooth

# 361
  • Бургас
Едно хубаво клипче за РД на любимия актьор Heart Eyes

# 362

И този колаж ми харесва. Отново на Линда.

# 363
Пати, страшно съм заинтригувана от твоя пост. Моля те, напиши нещо повече, в края на краищата, не срещам всеки ден познати на Енгин, па макар и виртуално. Grinning
По кое време са били близки с Емине, как са се запознали, колко дълго е продължила връзката им - каквото можеш да споделиш, ще е добре дошло! Разбира се, дискретно.  Embarassed

Нов клип на Soie

# 364

Този клип пак го слагам, Аурелия Hug  bouquet видях, че си го качила. Simple Smile
Да се похваля, че са използвали мой колаж в него, а преди 2-3 дни
от Универсалния клуб пък го споделиха като снимка на деня. Simple Smile

# 365
pati_1981

Пати, ако се затрудняваш технически, натисни просто бутона "отговори" и пиши каквото си решила да кажеш.

# 366
  • Пловдив

Я един колаж на Текин/Енгин....

# 367
  • София
Привет  Hug. Наминах да ви прочета, за да науча нещо ново, но за съжаление отново ми остана един горчив вкус.

От това което прочетох тук за съжаление останах с впечатлението,че много от вас все още живеят в средата на 20-ти век и в тях няма грам толерантност към хората с обратна сексуална ориентация! Naughty На мен не ми пука,че Енгин е гей.Ако има късмета да изиграе и пресъздаде образи като М.Булут само ще ме радва и се надявам,че следващия му проект ще е впечатляващ.

Всяко непотвърдено мнение е клевета. И това, дали сме широкоскроени или не, какво общо има? Доколкото знам, навсякъде по света за всеки хетеросексуален мъж е обидно да го наричат гей. Не може да се твърди подобно нещо за един актьор, единствено по някакви чупки, мимики и жестове. В момента гледам Комиците и 90% от актьорите приличат на гейове, но никой не ги заклеймява.
За мен е супер грозно, само защото някои от съфорумките ви дразнят, да обиждате любимия им актьор. Не вярвам той да е вашия любим актьор. Защото ако беше, едва ли щеше да ви прави удоволствие да го оплювате в навечерието на рождения му ден.
Това значи ли, че ако някой актьор се снима често с деца, трябва да го обявим за педофил. Или ако някоя актриса се снима само с фенове мъже за уличница.
Супер елементарно е, и дори вече не е забавно, това непрестанно повтаряне - гей, гей, гей...
Жалко, доскоро ми беше приятно чувството ви за хумор. Вече е пошло и досадно.
Няма нужда да ми отговаряте. И без това не смятам да влизам в спорове или обяснения. А и съвсем скоро сигурно ще ме изтрият.  Grinning
Хубава вечер.  cheers

п-п. Нямам нищо против хомосексуално ориентираните. Смятам че много от тях са стойностни и добри хора.  Hug

Hrissi, напълно споделям мнението ти. Благодаря ти, че го сподели.   bouquet
Сигурна съм, че много от момичетата тук го споделят - хората, които влизаме в тази тема, за да видим или чуем нещо за любимия ни актьор, а не да бълваме отрова  и гнусотии по адрес на всички, включително и на Енгин,който 'Уж' е любимия актьор. "Едно си баба знае, едно си баба бае" - може би щеше да е смешно, ако не беше изключително тъпо.

И тук не говоря за това дали има лошо човек да е гей, или не. Мен, честно казано изобщо не ме интересува кой какъв е, но не бих си позволила да обвинявам в каквото и да било  човек, който дори не съм виждала в реала. По същата логика аз  мога да "докажа", че M-r D. , например, е гей, като се аргументирам с някои негови постове, които да го издават.  Laughing Просто ми писна да чета едни и същи глупости на всяка страница. Не мога да разбера как може някои хора изобщо да не забелязват колко е абсурдно държанието им в темата - и тук не визирам само M-r D.

M-r D.   и всички станали, които имате желание - можете да ме докладвате на модератор  Hug  

# 368
Валя Hug мерси за клипа на Сойе!  bouquet
Видях, че и тя е включила мои колажи! Simple Smile

# 369

Hrissi, напълно споделям мнението ти. Благодаря ти, че го сподели.   bouquet
Сигурна съм, че много от момичетата тук го споделят - хората, които влизаме в тази тема, за да видим или чуем нещо за любимия ни актьор, а не да бълваме отрова  и гнусотии по адрес на всички, включително и на Енгин,който 'Уж' е любимия актьор. "Едно си баба знае, едно си баба бае" - може би щеше да е смешно, ако не беше изключително тъпо.

И тук не говоря за това дали има лошо човек да е гей, или не. Мен, честно казано изобщо не ме интересува кой какъв е, но не бих си позволила да обвинявам в каквото и да било  човек, който дори не съм виждала в реала. По същата логика аз  мога да "докажа", че M-r D. , например, е гей, като се аргументирам с някои негови постове, които да го издават.  Laughing Просто ми писна да чета едни и същи глупости на всяка страница. Не мога да разбера как може някои хора изобщо да не забелязват колко е абсурдно държанието им в темата - и тук не визирам само M-r D.

M-r D.   и всички станали, които имате желание - можете да ме докладвате на модератор  Hug  

По случай рождения ден на патрона,ще ти се размине докладването. Wink Днес и утре сме ларж. Grinning Hug
В нито един мой пост не съм отправил към която и да е от вас персонална квалификация,на сексуална или расова основа! Naughty От неделя ще ползвам бутона. box
Що се отнася до Енгин,той е публична личност и затова го и обсъждаме по каквито теми си пожелаем свързани с работата му,като даваме примери за да докажем нашите тези.Капиш? Mr. Green

# 370

Много ми харесва на новата снимка!

# 371
Елинор, забелязах твоя колаж в клипа и бях приятно изненадана. Много бързо се научи и стана известна, браво!

# 372
  • Бургас

Маричка ,има твои колажи в клипа  Hug

# 373
Елинор, забелязах твоя колаж в клипа и бях приятно изненадана. Много бързо се научи и стана известна, браво!

Валя, станах световноизвестна, може да ми връчат и златен медал за колаж. hahaha Joy Joy Joy Joy  а по-добре направо Оскар, за престиж. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 374

Маричка ,има твои колажи в клипа  Hug

Аз просто си припявам заедно с изпълнителката "Что подарить тебе, не знаю, кроме любви своей!" ("Не знам какво да ти подаря, освен любовта си!")
Вета винаги ме е радвала с клиповете си. Това е любовта. А Енгин я е заслужил. Цялата. И още...

Общи условия

Активация на акаунт