Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 479
  • 728
  •   1
Отговори
# 675

Всеки иска да го докосне

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:19 от milkaradeva

# 676
  • Пловдив

Милият Керим...

# 677
# 678
  • Бургас

Един  есенен клип ...
Миличкият Керим как гледа от тъмната стая ,а очите му преливат от обич.С какво желание избира подаръците Heart Eyes

# 679

Най-изразителните очи

# 680

Този гиф в рамките на две страници е постнат 3 пъти, като двата последни са на един и същ потребител.  #Crazy  Rolling Eyes Shocked ooooh! Stop
Ако някой може да обясни каква е идеята?  Thinking newsm78

# 681

Този гиф в рамките на две страници е постнат 3 пъти, като двата последни са на един и същ потребител.  #Crazy  Rolling Eyes Shocked ooooh! Stop
Ако някой може да обясни каква е идеята?  Thinking newsm78

Според мен идеята е кой най-бързо ще преброи космите между горната устна и носът на Енгин! Hug Mr. Green

# 682
Оставам броенето на космите на други.  Wink
M-r D. , видя ли вече компроматите за твоя "любимец"? Надникни ако искаш. Много е забавно.  tooth tooth tooth
Аз би ги постнала тук, но ще ме бият през пръстенцата.   hahaha Joy

# 683
Оставам броенето на космите на други.  Wink
M-r D. , видя ли вече компроматите за твоя "любимец"? Надникни ако искаш. Много е забавно.  tooth tooth tooth
Аз би ги постнала тук, но ще ме бият през пръстенцата.   hahaha Joy

За кой ми говориш? newsm78 Аз имам само един любимец-Енгин Акюрек! Hug

# 684

Слагам трети гиф от същата серия.Всеки гиф се отличава с няколко секунди и отразяват афекта  от скритите писма. Страхотен е Енгин - Керим.Той сменя израза си на милисекунди.

# 685
Ха,това видео е брутално Делуна!  tooth Joy tooth Май ще се окаже вярно твърдението,че всеки партньор на Берен е на другия бряг Thinking newsm78 Embarassed ? Ама мен за бозавия въобще не ми пука.Той не е актьор(не може да играе),не е мотоциклетист(изпоби сума ти народ с мотора си),а от видеото разбирам,че е обикновен гей. Mr. Green
Такива с лопата да ги ринеш.Може би в Турция това прави впечатление,само защото русите и бозавите са кът! Hug

# 686
# 687
# 688
Здравейте на всички! Heart Eyes

По повод на отговора на г-жа Дурак до египетските фенове,
ще добавя, че на рождения ден аз сложих в темата един от въпросните
клипове на фенките. Снимали са се как празнуват, бяха направили
торти с образа на Енгин. Изпратили са клиповете на г-жа Дурак, и тя им е
отговорила.

# 689
Момичета, отново сте изпълнили темата с красоти! Благодаря ви!  newsm51 Тия дни нямах възможност да се включвам редовно, но затова пък вие ми напълнихте душата. А за онези, които още не са разбрали, идеята е да правим всичко с любов, а то никога не е много, когато става дума за Енгин Акюрек. Хората, чийто живот е прекрасен, мислят и говорят повече за онова, което ОБИЧАТ, отколкото за онова, което не обичат!

Общи условия

Активация на акаунт