Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йени  Peace

# 181
брейй,толкова мн ли ядат тези хора...винаги масите са им отрупани,място за още една чаша няма

# 182
Благодаря за новата тема   bouquet

Веси,  Hug честит рожден ден!Да си жива и здрава и всичко най-хубаво.  smile3525 newsm59

Еее не е толкова зле,само ако му оправят прическата,ама надежди.  Simple Smile

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 185
  • някъде из Врачанско
  newsm51 Честит рожден ден на Веселат, да си здрава, винаги усмихната, весела като името си, слънчево да е на душата ти, хубаво да ти е с приятелите и близките, да осъществиш мечтите си разтърсващ да е празникът ти днес-музика, хапване, смях и настроение  nbirthday
Скрит текст:

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 187
брейй,толкова мн ли ядат тези хора...винаги масите са им отрупани,място за още една чаша няма

И аз винаги съм се чудила като съм гледала софрите им по сериалите, че и извън тях.
И сутрин, и на обяд, и на вечеря все различни ястия, и все в такива огромни количества. ooooh!
Никак не е зле в реала с тази си прическа, явно, като Яман го зализват на моменти, а в последния кадър на 4 епизод ми мязаше на чичка, но не и на тийн. Rolling Eyes

# 188
  • У Диспансера ...♥♥♥

И аз винаги съм се чудила като съм гледала софрите им по сериалите, че и извън тях.
И сутрин, и на обяд, и на вечеря все различни ястия, и все в такива огромни количества. ooooh!
Никак не е зле в реала с тази си прическа, явно, като Яман го зализват някак си, а в последния кадър на 4 епизод ми мязаше на чичка, но не и на тийн. Rolling Eyes
Да от тая снимка последната която постнах и на мен на чичак ми прилича  ooooh!

# 189
На новата снимка пише, че е с  Ilknur Aykana. Кой/коя е този/тази ако Ви говори нещо името?! newsm78

# 190
  • У Диспансера ...♥♥♥
На новата снимка пише, че е с  Ilknur Aykana. Кой/коя е този/тази ако Ви говори нещо името?! newsm78
И аз прочетох,даже и ресторанта пишеше ,някаква бомба беше,ама на мен нищо не ми говори  Thinking

# 191
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Веси, ЧРД...да си жива и здрава! newsm51 smile3525 newsm51
Щи пожелая тва дет си пожелах на мене си... Wink Ама шЪ глейш да не се сблъскаме некъде. Grinning

Та, пожелавам ти една лодка с две мачти, комат хлеб и шепа леща (диаманти). Hug

# 192

Йеееее, Чачи е супер!  Blush Blush Blush

Ирка, благодаря, че сподели!

И аз прочетох,даже и ресторанта пишеше ,някаква бомба беше,ама на мен нищо не ми говори  Thinking

Стилистката на АФК не беше ли с някакво такова име?  newsm78! Или се бъркам?  Blush Струва ми се, че тук някой го беше казвал!  Rolling Eyes

# 193
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Не е ли тази, с която бяха ги снимали преди да започне серияла, която била стилист май в АФК

# 194
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ди, мила много много хубав И ТУКА, ейййй,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирка, благодаряяяяяяяяяяяяяяя

Общи условия

Активация на акаунт