Отговори
# 195
http://www.youtube.com/watch?v=WUoVNpDhnMQ
http://www.youtube.com/watch?v=D9vL3J0CHW8
Поздрав за всички най вече за рожденичката.

# 196
  • Варненска клюкарка
Joy Joy Joy
Само ще се сещат уви  hahaha

И аз им се чудя на софрите и как успяват при това изобилие да опазят линията си....

На новата снимка пише, че е с  Ilknur Aykana. Кой/коя е този/тази ако Ви говори нещо името?! newsm78
И аз прочетох,даже и ресторанта пишеше ,някаква бомба беше,ама на мен нищо не ми говори  Thinking

Илкнур Айканат е стилистката на АФК- нали са приятели с нея и мъжът и ...  Тя беше и на снимката  като излизаха от онова заведение където ги спипаха в Куручешме преди месец, а също и зад волана като ги снимаха в колата и.

# 197
  • Под Сините камъни
брейй,толкова мн ли ядат тези хора...винаги масите са им отрупани,място за още една чаша няма

Ани и аз това сега коментирах с колежката.Кво е това тяхното ядене думи нямам направо.
На снимката пак говори по тела сигурно с Хазалка.Нещо ще и се извинява  Mr. Green

# 198
Ооо, Ивче, да не мислиш, че помня коя е Илкнур, забравила съм я коя е, защото въобще не съм я запомнила, мерси все пак.
Мале, мале, Хакан е излезнал направо страшно на снимките с Хазал....а тъкмо бях започнала да се опитвам да го приемам.

# 199
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Надееее, с тоя нема свикване бе брат... ooooh!
Добре, че не гледам филма, а си причинявам тая гавра само като постнете снимки. Crazy

# 200
  • Варненска клюкарка
Наде, то аз по времето на АФК не знаех коя е Илкнур, макар че по физиономия я помня от снимките от сета, но след края тя и мъжът и непрекъснато са около Чачи. Това лято бяха с него и на онази самотна почивка нанякъде из принцовите острови и т.н.- Ча казва, че са от една компания....а и тя излезе в туитър да отрича за намеците за него и Дерията...нещо много навътре е взела приятелството с него  Crazy

# 201
Моите наблюдения са, че винаги има много ядене на техните софри, всичко каквото имат слагат, задължително по няколко основни ястия, странно  newsm78 щото повече от половината остава и после, не знам какво го правят.
За линията мисля, че и доста бачкат, т.е изразходват много енергия, ама не всички по тоз начин, други фитнеси, тичане, кексове  Joy Joy Joy Joy Joy

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре, че не гледам филма, а си причинявам тая гавра само като постнете снимки. Crazy

И аз не го гледам,ама снимките са ми достатъчни  hahaha hahaha

# 203
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз бягам да изразходя малко енергия ,нещо ме домързява,ама няма начин значи  ooooh!

# 204

Не става Зизу, не става...в един момент си казвам, абе, ще свикна и в следващия съм направо в потрес, като го видя. ooooh!
Засега следя сериала и тази вечер, ще гледам епизода, че с дечко сме сами, че нашия тати е командировка, но докогаааааа, те това е въпроса!?!

# 205
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Не става Зизу, не става...в един момент си казвам, абе, ще свикна и в следващия съм направо в потрес, като го видя. ooooh!
Засега следя сериала и тази вечер, ще гледам епизода, че с дечко сме сами, че нашия тати е командировка, но докогаааааа, те това е въпроса!?!
Ох, Надеее...направо ти завидех брат....а, аз по принцип си завиждам на мене си...твойто мило в командировка....ееехххх, кога и моито ще замине, ама да извлече и келешите с него... Rolling Eyes

# 206
  • Още у мъглата ...
Веси  Hug
Честит рожден ден! Желая ти здраве и любов, усмивки и късмет и много радостни мигове с обичаните от теб хора  Heart Eyes Heart Eyes

# 207
  • Варненска клюкарка
И аз се чудя за сериала на Хазал и се надявам да успее въпреки двамата си партньори, щото заради тях няма как да стане.... Толкова ли нямаше две хубави момчета да вкарат  newsm78 Единия на нищо не прилича, другия и той натам отива, че и с говорен дефект...пълен ужас са ми и двамата, а историята ще е хубава, ама като я прегърне онзи и почвам да търся кофа, че ще  Sick

Хакан и той грамаден и с големи лапи, но изобщо не си дава зор да я сграбчи, както сме виждали друг с тези габарити да го прави Whistling

пп Наде честити подобрения на крачолчето- много хубаво е станало Peace
На мен ми е любим левият ти крачол- много са ми сладки, много любов и нежност имаше на виенското колело и след това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 208
Ивче, мерси.
Какви говорни дефекти има Джан, не съм забелязала, а и не ми е антипатичен?!
Зизу,
Скрит текст:
аз не обичам да го няма у нас, че имам много кофти спомени преди години когато бяхме пак сами с дечко. Rolling Eyes Той й да е в къщи все едно не е, но друго си е, като знаем, че е до нас. Ние със синковеца сме алармите в къщи, особено аз. Joy

# 209
  • Още у мъглата ...
Чакай и за нас си чичеци, да не се самозабравим  Mr. Green

Ох ooooh!, добре, че си имам позната цветарка, та смогвам с цветята за пофалване  Laughing Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт