Отговори
# 690
  • София
Оф,нищо не им разбирам на тея рейтинги Rolling Eyes.Снощи нещо не можах да го гледам съсредоточено,ама не ми беше и много интересно....
Чачко на новите снимки голямо сладурче,много го харесвам с такъв тип шапки,ммммм,шекерче сладичко Mr. Green
Рени, Hug

# 691
Линче, мерси. Hug
Виж сега, големите % показват дела на гледаемост на съответния канал спрямо другите такива и в случая АШК не е с висока такава, докато в АВ група е на второ място след ВВ. Дефакто, малките % са важни за рейтинга и мисля, че % се е повишил спрямо предходните епизоди.
Ренка, че май там се е разписал човека, Joy ако е гърбината й, значи момата е с гърбица, като едногърба камила. Rolling Eyes

# 692
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей, пак се напрегнАх... #Cussing out

Зех да видим сериите за двечирка, пък се отплеснах... ooooh!
Тая Фера е за разстрел...толко тъпа патка не съм виждала в живота си...а, пък такъв аптал като Емир втори и да се роди не,а се очува.  ooooh! ooooh! ooooh!
Как може да се е омъжила тая и всека втора приказка да й е "татю, братю, мама, леля, чинка стринка..."  ooooh! Кво значение има дали семейството й и тва на Емир дали ще ги приемат или не? Омъжила си се вече имаш свое семейство...кви са тия простотии? #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А, пък Емир друг аптал...абе я я ритни в трътката тая и да си ходи зАглавА . Развеждай се и давай напред...за кво ти е тва мрънкяло....? Любов...ква любов беееееееее... ooooh! ooooh! ooooh!
Представям си аз на нейно място кво бих направила....дрееми за Чепици, Сарафи и простаци...зимам си мъжа пОдмишкА и кой от къде е...ако щЪт да ме приемат...ай сиктир пък в края на краищата...

Е, не мога да ги разбера тия двамата....и вече даже не се и опитвам...ама да си се начудя на акъла за кво се нервирам... Crazy
Единственото дето вече съм 100% убедена е, че сценаристите са висели на далекопровода и ги е бил високия волтаж... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Даже почвам вече да се радвам, че отрепаха Ферихата...та сложиха край на тоя адски живот дето водеше...мани къде беше целата в некви тъпи размисли и страсти и се изпиваше от вътре , ама и тормозеше всички около нея...включително и мен. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 693
  • Още у мъглата ...
Добро утро, прекраснички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерси за кафенца и музичка  Grinning Heart Eyes

Хелоу и от мен с по едно-две кафенца  Laughing

Денят е слънчев, слънчево настроение на всички  Heart Eyes

# 694
Зизу, spoko хич не се и напрягай с Фера, тя е безнадежден случай в тези епизоди и в следващите, когато се връща у дома при аби, и баба. ooooh!
Това, което ти би направила на нейно място, аз го направих преди 14 години и нито за миг не съжалявам, и ако трябва да избирам отново, пак бих постъпила по същия начин.
Ето ти матРиал за анализчето ти, но не съм правила никакви редакции, защото ми омръзна да ги правя за всеки епизод. ooooh!

Скрит текст:
нформация за " Огледален свят " Сезон 2 Еизод 56 и 57 Не пропускайте тази вечер от 20:00 до 22:00 часа  Часа не пропускайте Епизодите ще бъдат много интересни и
романтични:) ФЕРИА И ЕМИР СЕ ЖЕНЯТ И СА ЩАСТЛИВИ СЯКАШ НА ПЪК НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ ....!!! Не пропускайте ....

ЕПИЗОД 56 ........

Мехмет става все по гневен на Фериа.........

Левент отново се кара с майка си, Непбахар отново притиска Левент........

Емир и Фериа си говорят прегърнати, обичат се, те си припомнят миналото, началото на историята си гневът на Емир, оитите да и отмъсти със различни жени.

Мехмет и Левент си говорят пред блока.
Левент отново укорява Мехмет.
Левент се уитва да вразуми Мехмет, че Емир не е отвлякал Фериа........

Фериа и Емир си припомнят и кощмара който преживяха с Халил.
Но и осъзнават колко много се обичат..........

Мехмет се прибира в къщи не издържа повече и признава на Ръза, че Емир не е отвлякал Фериа, тя сама е тръгнала с него избрала е него пред семейството си.
Ръза е шокиран и ядосан не вярва, нахвърля се върху Мехмет...........

Раза много страда измъчва се......

Нехир и Йлкер искат да едат на гости в дома на Корай.
Гюлсюм много се старае с подотовката.....

Емир излиза и оставя Фериа са молко сама в жижата.
Фериа се ядосва на Емир, че се е забавил, а той казва, че има изменада за нея, но щя я види довечера.....

Корай и Гюсюм посрещат гостите си, Нехир и илкер се държат подигравателно с Гюлсюм.
Най–неучаквано идва и Ханде.
Гюлсюм и Корай са шокирани.........

Късно пред ноща Емир извежда Фериа на вън.
На снега с много романтични Думи и много чувства по прекрасен начин, ЕМИР ПРЕДЛАГА БРАК НА ФЕРИА.
Повикъл е и човек от общината за да се оженят офицялно.
Фериа е много изменадана и щастлива.....

Собственичката на хижата госпожа Гюлизар дава Було на Фериа и много се радва за щастието на младите.

Фериа и Емир са многоо щастливи и развълнувани при заветното ДА, подписването и първата им челувка, като младоженци...........

ЕПИЗОД 57 ......

Фериа и Емир са много щастливи и развълнувани от сватбата си.......

Ханде Унижава Гюлсюм, като раазказва пред всички защо Корай се оженил за Гюлсюм, Нехир и Йлкер са учудени.
Ханде си Тръгва обляна в сълзи.
Гюлсюм е съсиана, Корай също........

Бюлент отива на вечеря в дома на Санем.
Двамата Флинтуват, Джансу ги вижда.....

Фериа се страхува и ритеснява за семейството си как ще им каже........

Ръза казва, че вече няма дъщеря и казва, че не иска да се соменава името на Фериа.......

В първата брачна нощ Фериа си припомня ноща когато се предложи на Емир.
Фериа се разплаква и не се отдава на Емир, а той проевява разбиране.........

Фериа и Емир сят регърнати през ноща.
На сутринта Емир риготвя закуска на Фериа, Закусват в Леглото закачат се и се забавляват.
Но Фериа отново отблъсква Емир.......

Сехер говори с Журналисти по Телефона. Мехмет я чува и мнаго се ядосва бесен е.
Ръза също........

Джансу не е на себе си, не риема случващото се, Постоянно сънува Кошмари с Емир.
Джансу иска след Лекции да работи в хотела за да се расива.........

Гюлсюм вижда Корай рано сутринта да си в колата си.
Гюлсюм отива при Корай, той е много нещастен съсипан и казва, че между тях няма да се олучи, а му се иска да са щастливи.
Разлакана с насълзени очи Гюлсюм прегръща Корай и му казва, че тя ще направи всичко за него и за да бъдат щастливи.......

Във пресата не спира да се говори и пише за Фериа и Емир.
Айсун и Юнал са много ядосани.
Ръза е съсипан.........

Хатидже много се тревожи за Гюлсюм, решава да и отиде да гости.....

Ръза е тотално съсипан, казва и на Левент, Че вече нямма Дъщеря на име Фериа.
Мехмет също не е добре.......

Фериа и Емир се разхождат, щастливи са и Мечтаят някой ден всичко да се нареди и да бъдат щастливи заедно със семействата си.........

Как ще се развие всичко и какво още ще се случи в епизод 56 и 57 не пропускайте тази вечер от 20:00 часа  Не пропускайте   ......

# 695
  • Още у мъглата ...
Наденце  Hug Heart Eyes
Честит ти рожденик  Hug
Да ти е живо и здраво момченцето, весело и безгрижно детство, да те слуша и ти да го слушаш  Heart Eyes

Мерси за почерпката  Hug

# 696
Габче, тен кю. Hug
Аз даже не ги и гледам епизодите по бтв, достатъчно се ядосвах навремето в един момент с единия, в следващия с другия. ooooh!

# 697
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз за кво се напрегнах снощи,защото я знам колко пъти ще повтори баба ми и целия и род.

# 698
Ей, пак се напрегнАх... #Cussing out

Зех да видим сериите за двечирка, пък се отплеснах... ooooh!
Тая Фера е за разстрел...толко тъпа патка не съм виждала в живота си...а, пък такъв аптал като Емир втори и да се роди не,а се очува.  ooooh! ooooh! ooooh!
Как може да се е омъжила тая и всека втора приказка да й е "татю, братю, мама, леля, чинка стринка..."  ooooh! Кво значение има дали семейството й и тва на Емир дали ще ги приемат или не? Омъжила си се вече имаш свое семейство...кви са тия простотии? #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А, пък Емир друг аптал...абе я я ритни в трътката тая и да си ходи зАглавА . Развеждай се и давай напред...за кво ти е тва мрънкяло....? Любов...ква любов беееееееее... ooooh! ooooh! ooooh!
Представям си аз на нейно място кво бих направила....дрееми за Чепици, Сарафи и простаци...зимам си мъжа пОдмишкА и кой от къде е...ако щЪт да ме приемат...ай сиктир пък в края на краищата...

Е, не мога да ги разбера тия двамата....и вече даже не се и опитвам...ама да си се начудя на акъла за кво се нервирам... Crazy
Единственото дето вече съм 100% убедена е, че сценаристите са висели на далекопровода и ги е бил високия волтаж... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Даже почвам вече да се радвам, че отрепаха Ферихата...та сложиха край на тоя адски живот дето водеше...мани къде беше целата в некви тъпи размисли и страсти и се изпиваше от вътре , ама и тормозеше всички около нея...включително и мен. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy

Много готина Хандето Heart Eyes

Гъбке Hug

# 699
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И аз ви казвам лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

тази не я бях виждала
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
пише, че е олд йени ама дали е Ча  newsm78 Thinking нещо ме съмнява..

Малеееее, колко са хубавииииииии, ФЕМИР!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 700
  • София
Наде,мерси за разяснението  bouquet
Зиз,абе що се ядосваш не моа разбера HugСценаристите са ни взели за мезе Mr. GreenФерка си е за бой,а Емир е голям аптал.Точка Wink
Габи, Hug,Ирка, Hug,Мармиши, Hug

# 701
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз за кво се напрегнах снощи,защото я знам колко пъти ще повтори баба ми и целия и род.
Ама Нарцисчева...верно е ултра-мега дразнещо...то бива да си смотана, ама чак пък толкова не бива... ooooh! ooooh! ooooh!
Даже не мога да разбера, защо всеки път като гледам този филм се ядосвам по един и същи начин? А, оня аптал ако беше взел мерки да и предложи едно разводче за колорит на картинката, може би щеше да я вкара в пътя...как се вика кат опре ножа до кокъла да види какво би направила. Ама той простак...чак ще я пуска да си ходи да си живее в мазата...божеееееееее.... ooooh! ooooh! ooooh!
И до какво доведе тва...? Да се опитат да я омъжат за Кап'тана....и тоя пак преглъща макар и да избухна... ooooh!

Наденце, Ферка е безнадежден случай от първия момент когато влезе в орбитата на камерите.

Направи ми впечатление, че образа и не претърпя никаква промяна...остана си безнадеждна до края.
По едно време на първи прочит можех да й простя 1-ви сезон...викам си лъжи, страх едно друго...ама после....ясно е, че тва си е със замърсен характер по рождение.
Само дет ни съсипа момчето.
По едно време си задавах въпроса, ако при някакво стечение на обстоятелствата Емир се беше събрал с Ханде...какво би станало? И стигнах до извода,ч е щяха да имат по-голям шанс във връзката дори при любов само от едната страна.

# 702
  • Още у мъглата ...
Анито Hugняма да го превеждат Peace на руски ша го гледаш Laughing

Аз гледах видеото със смеха и ама тоз път не ме зарази Rolling Eyesа във Фемир и на сета и сега да ги гледам пак почвам да се смея с нея Laughing

Наде незнам на какво пише Rolling Eyesдзверих се пулих се Shockedаааа май е дзадник Laughing

Леле, ама ако е дзадник, как го е хванал плътно  Mr. Green Joy Joy Joy
Ренка  Hug

# 703
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро в четвъртък!  Hug

Слънцето навън вече се усмихва широко! Да се усмихнем и ние и да изпием заедно сутрешното си кафе!

Скрит текст:

И нека музика звучи и в нашите души!!!  Hug Hug Hug Нещо много любимо и докосващо!

Скрит текст:

Пожелавам Ви вълшебен ден!

Наде, да Ви е живо и здраво детенце!  newsm59  Да бъде здраво, много щастливо, дете с късмет!

П.П. Снощи нямах сили да Ви изчета, гледам за днес страниците са набъбнали още повече....  ooooh! ooooh! ooooh!  Heart Eyes

Добро утро, Сладурки,  Hug Hug Hug

ох аз днес се успах и съм доста забъркана  Joy Joy Joy Joy Joy

Вземам си кафе, в тройна доза, а как обичам тази песен, благодаря ти миличка, че всяка сутрин ме радваш  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Аз на свой ред ви пускам една песен, която Ди ми пусна и от вчера не спирам да я слушам,  newsm51

Сега се връщам на стр.30, че до там ви изчетох снощи, мярнах само многото красиви снимки на Чаатай и ФЕМИР, толкова красиви, значииии, благодаря ви  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 704
Добро утро,

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за све  Hug Hug Hug Hug Hug

Наде,
Скрит текст:
на твоето детенце, много здраве, късмет, радост, весело и безгрижно детство, и да те слушка  Tada Весел празник!

Сега прочетох снощните разкази за безгрижните и напрегнати дни в Хасиендата и не моа се запра  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo
и да фърлим чичеци на Влъхолинда и Зизуна

Зиз, нема се напрегаш, ловкаме те   love001 newsm51 smile3525

Отивам да чета назад  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт