Отговори
# 705
Че и Емир ме дразнеше с напредване на епизодите си е така, но като, че ли поведението и действията на Фери по-често ме дразнеха. Хората не напразно са казали-каквото повикало, такова се обадило....с какъвто се събереш, такъв ставаш....и впоследствие, и Емко започна да крещи досущ, като нея, и лудницата беше пълна в техния апартамент № 10.  ooooh!
Много често неговото студено и безразлично отношение към Фери бяха в резултат на нейното обидно поведение към него, чак сега, след толкова време започвам да разбирам Емир....но по-добре късно, отколкото никога.
И Емир, и Фериха бяха семейно обременени, и това оказа влияние в отношенията им, защото те позволиха това......все пак във вените им тече кръвта на бай Чепик, и на Сарафоулу...а да не забравяме, и Айсун. ooooh!
Джейн, мерси. Hug

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 11:37 от Neidjal

# 706
  • София
Аз за кво се напрегнах снощи,защото я знам колко пъти ще повтори баба ми и целия и род.
Ама Нарцисчева...верно е ултра-мега дразнещо...то бива да си смотана, ама чак пък толкова не бива... ooooh! ooooh! ooooh!
Даже не мога да разбера, защо всеки път като гледам този филм се ядосвам по един и същи начин? А, оня аптал ако беше взел мерки да и предложи едно разводче за колорит на картинката, може би щеше да я вкара в пътя...как се вика кат опре ножа до кокъла да види какво би направила. Ама той простак...чак ще я пуска да си ходи да си живее в мазата...божеееееееее.... ooooh! ooooh! ooooh!
И до какво доведе тва...? Да се опитат да я омъжат за Кап'тана....и тоя пак преглъща макар и да избухна... ooooh!

Наденце, Ферка е безнадежден случай от първия момент когато влезе в орбитата на камерите.

Направи ми впечатление, че образа и не претърпя никаква промяна...остана си безнадеждна до края.
По едно време на първи прочит можех да й простя 1-ви сезон...викам си лъжи, страх едно друго...ама после....ясно е, че тва си е със замърсен характер по рождение.
Само дет ни съсипа момчето.
По едно време си задавах въпроса, ако при някакво стечение на обстоятелствата Емир се беше събрал с Ханде...какво би станало? И стигнах до извода,ч е щяха да имат по-голям шанс във връзката дори при любов само от едната страна.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОх,Зиз,извинявай че се смея,ама си е смешно Joy Joy Joy Joy Joy
Виж кво ти нося за успокоение  bouquet
Скрит текст:
Джейн,добро утро и на теб Hug
Наде,баш така стана верно Peace

# 707
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Че и Емир ме дразнеше с напредване на епизодите си е така, но като, че ли поведението и действията на Фери по-често ме дразнеха. Хората не напразно са казали-каквото повикало, такова се обадило....с какъвто се събереш, такъв ставаш....и впоследствие, и Емко започна да крещи досущ, като нея, и лудницата беше пълна в техния апартамент № 10.  ooooh!
Много често неговото студено и безразлично отношение към Фери бяха в резултат на нейното обидно поведение към него, чак сега, след толкова време започвам да разбирам Емир....но по-добре късно, отколкото никога.
И Емир, и Фериха бяха семейно обременени, и това оказа влияние в отношенията им, защото те позволиха това......все пак във вените им тече кръвта на бай Чепик, и на Сарафоулу...а да не забравяме, и Айсун. ooooh!
Джейн, мерси. Hug
Наде, съгласна съм с тебе като цяло, но в един пасаж не съм... Peace
Безразличното отношение на Емир беше породено от нейното такова. Не може да кажеш на съпруга си , че оставаш с него за да не правиш другите щастливи и за да приключиш с него гледайки го в очите и да очакваш различно поведение.
Даже той беше стоик...най-нормалното беше да й отвори вратата и да я прати в мазата да си приключва връзката...ама не...той реши да се измъчва. ooooh! ooooh! ooooh!
Салак гиби.... #Crazy #Crazy #Crazy

Даже и мога да твърдя отговорно, че Емир хич не е повлиян от Сарафите като цяло...той се едно си е расъл сам. Дали ако толкова беше под тяхно влияние във възпитанието си щеше да е толкова търпелив, а нямаше да фане 20-30 мацки да си ги развева насам-натам. Просто човека си я обичаше много и и разреши да му играе по тиквоча таранцупина. Peace

Линко, смей се бе мило на воля...то си е за смех... Hug Joy

# 708
Добър ден на цялата банда  Hug Hug Hug

Наде  Hug  newsm59 newsm67 nbirthday да ви е живо и здраво синчето, много късмет , щастие и успехи му пожелавам

И чичек за теб smile3525 newsm51 smile3525

# 709
Джейн HugМармиш Hug

Гъбке ми трябва да му е удобно да пиши newsm47

Това за успокоението на Зиз си гепвам веднъг Mr. Green

Диана Hug

# 710
Ей, пак се напрегнАх... #Cussing out

Зех да видим сериите за двечирка, пък се отплеснах... ooooh!
Тая Фера е за разстрел...толко тъпа патка не съм виждала в живота си...а, пък такъв аптал като Емир втори и да се роди не,а се очува.  ooooh! ooooh! ooooh!
Как може да се е омъжила тая и всека втора приказка да й е "татю, братю, мама, леля, чинка стринка..."  ooooh! Кво значение има дали семейството й и тва на Емир дали ще ги приемат или не? Омъжила си се вече имаш свое семейство...кви са тия простотии? #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А, пък Емир друг аптал...абе я я ритни в трътката тая и да си ходи зАглавА . Развеждай се и давай напред...за кво ти е тва мрънкяло....? Любов...ква любов беееееееее... ooooh! ooooh! ooooh!
Представям си аз на нейно място кво бих направила....дрееми за Чепици, Сарафи и простаци...зимам си мъжа пОдмишкА и кой от къде е...ако щЪт да ме приемат...ай сиктир пък в края на краищата...

Е, не мога да ги разбера тия двамата....и вече даже не се и опитвам...ама да си се начудя на акъла за кво се нервирам... Crazy
Единственото дето вече съм 100% убедена е, че сценаристите са висели на далекопровода и ги е бил високия волтаж... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Даже почвам вече да се радвам, че отрепаха Ферихата...та сложиха край на тоя адски живот дето водеше...мани къде беше целата в некви тъпи размисли и страсти и се изпиваше от вътре , ама и тормозеше всички около нея...включително и мен. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Зиз, тука си казала некои много важно нещо според мен, които отговарят изцяло на следващото анализче, маркирала съм го  Laughing

Нещо си превеждате, ама въобще не разбра за какво иде реч  newsm78

Линко Hug, и аз се смея на тез неща  Joy Joy Joy Joy

Каква Хандела, Емир си обичаше Ферия, и така до 3 мес след като я гътнаха Mr. Green
За мен Хандето не го обичаше, просто беше някакво сляпо увлечение, за да го има на всяка цена, ни беше лудо влюбване, ако искаше да изпраска Хандела да го беше направил, нямаше кой да го спре  Mr. Green

А щом стане дума за Бабата и Ирче веднага е на линия  Laughing Joy Joy Joy

И смеем да опонирам на Зиз, ама Емко скри от нея за бебето, не и каза за Еджето, не се прибираше, тя го чака, да не говорим, че майка му, майката  на Руя, Руя, Едже по цел ден немаше отърване от тия навляци да я обиждат и унижават, тя му казва, да поговорим- той се обръща и отива в другата стая или излиза, и той го призна, че е сгрешил, да не говоря, че изобщо не я покани на Бала с маски, все едно тя не съществува.

Рени, Мармиши, Габи, Ди, Зиз, Ирчик,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 12:07 от Jane2013

# 711
И  здравейте на всички. Hug Hug
Наде  Hug ЧРД  на синчето ти да е живо и здраво да има много успехи и най вече да ви радва.
 newsm59  bigdance2

# 712
Аууууууу, Джено, направо предлагам да разстреляме Емир.... Mr. Green
Как не го е срам да скрие таквиз неща, да насъсква навлеците срещу нея... ooooh!

Тя е такава добра душа...никога не лъжеше...никога не криеше...даже като като решиха да я задомят за твоя мъж тя веднагически прати смс на Емир да го уведоми за събитията. Whistling
Пък родата й е муцунка...толкова са сладки и спокойни...кат фанеш да удариш единя Чепик...падат всички като домино.
Като изобщо няма да споменавам хрисимата Сехерлита която безплатно искаше да им помогне в живота. Емир е гоУЕм мръсник 'начи...какви непростими действия срещу това мило създание Фериха. Тя винаги го изслушваше....даже и когато той не говореше. Никога не се дърпаше, не скачаше едва ли не от колата в движение защото в този момент е под напрежение...никога не му обръщаше гръб и не отиваше в другата стая...изобщо не си напусна къщата по малките часове на нощта...даже престоят и в общежитието беше някакъв зрителски кошмар...
Е на това му се вика една жена да не случи на мъж в живота.
Лош Емир...лош... Laughing

# 713
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Рени, Джейн, и на всички Ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 714
Рени  Hug  Елиту  Hug скивъхта на балконЯ  newsm78 снощИ нещУ липсвашИ ми сЪ струва

# 715
Джейни  Hug

# 716
Зизун, анджек де, нали и аз това написах, че неговото студено и безразлично отношение към нея бяха в резултат на нейното обидно поведение към него, едно и също имаме в предвид. Тя беше студена и груба към него, и съответно той беше такъв спрямо нея.
Галя,  HugДианче, Hug мерсаж.

# 717
Как не го е срам да скрие таквиз неща, да насъсква навлеците срещу нея... ooooh!

Тя е такава добра душа...никога не лъжеше...никога не криеше...даже като като решиха да я задомят за твоя мъж тя веднагически прати смс на Емир да го уведоми за събитията. Whistling
Пък родата й е муцунка...толкова са сладки и спокойни...кат фанеш да удариш единя Чепик...падат всички като домино.
Като изобщо няма да споменавам хрисимата Сехерлита която безплатно искаше да им помогне в живота. Емир е гоУЕм мръсник 'начи...какви непростими действия срещу това мило създание Фериха. Тя винаги го изслушваше....даже и когато той не говореше. Никога не се дърпаше, не скачаше едва ли не от колата в движение защото в този момент е под напрежение...никога не му обръщаше гръб и не отиваше в другата стая...изобщо не си напусна къщата по малките часове на нощта...даже престоят и в общежитието беше някакъв зрителски кошмар...

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Галя Hug

# 718
Зизун, анджек де, нали и аз това написах, че неговото студено и безразлично отношение към нея бяха в резултат на нейното обидно поведение към него, едно и също имаме в предвид. Тя беше студена и груба към него, и съответно той беше такъв спрямо нея.
Галя,  HugДианче, Hug мерсаж.
Екзактли! Peace Ама беше обърнала изреченията и аз го разбрах наопаки.
Но всичко се сведе до твоята истина "С какъвто се събереш, такъв ставаш" Hug

Аааа, забравих да спомена, че Фериха никога почти не изряза венките на Емир...само така ни се е сторило, пък той мръсника как и заби шамара...тя не беше виновна за нищо, само си седеше и си мълчеше....пък и тя никога не си позволявала да го удари...нееее...това е било зрителски мираж...не сме разбрали кадъра, това ююююююююююссс......къде се чу не беше от шамар...тя просто трепеше комар на лицето му който се опитваше да му изпие кръвчицата. Laughing

# 719
Скрит текст:

Оххх, не мога повече. rotfImao rotfImbo
А последното-лош Емир, лош, ми напомня за Халилудко когато си бише шамари пред Фери и си казваше-лош Халил, лош, както му е казвала майка му когато го е бодяла с игла.
За мен семейството оказа влияние и на Халил, и на Фери, и на Емир.
Да, Емир като, че ли е успял да се самосъхрани и самовъзпита с такива куку родители, но в началото видяхме, че си го влечеше нощния живот и ако не беше обикнал истински, едва ли би поел по правия път. Rolling Eyes
За всяко нейно действие съм търсила оправдание, но когато подпали пердетата в апартамента, а преди това искаше да отвори прозореца сигурно за да вика или да скача, знам ли Thinking те това не го приемам за нормално поведение на жена. Rolling Eyes
Ох бе Зизу, как така разбра изречението наопаки бе жена... Joy накара ме да се върна да видя как съм го написала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт