Отговори
# 720
  • У дома :)
Рени  Hug  Елиту  Hug скивъхта на балконЯ  newsm78 снощИ нещУ липсвашИ ми сЪ струва

Диди  Hug снощи нещо не ми беше нещо добре,май и мен ще ме хваща тоя скапан вирус и съм заспала много рано,та затова ме нямаше , ама ши си наваксам и с танците и с пърцуцата  mrgreen:

И за останалите  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пък да ви кажа без никой да ме е питал  Mr. Green и двамата си имаха трески за дялане, НО според мен Емир по-малко  Peace И аз като Зизу си мисля ,че той повече беше отдаден на тази любов,  отколкото Ферка  Peace От неговите докосвания, целувки , погледи от всичко си личеше ,че наистина страшно много я обича, докато тя на моменти ми се струваше доста студеничка към него, ама както и да е, аз не мога да задълбавам като вас и няма какво повече да кажа  Peace  Joy

# 721
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей на тука веке мой се намесим,щот аз съм твърдо зад Емир,ама твърдо ,то това нейното не се търпеше бе,аааа бива ,бива да се прави на интересна,ама тя малко попрекали,и само на него,защото знаеше че и минава номера там  ooooh! Като е толкова права,защо когато Емир и каза в 59 еп .някой неща и тя ,която никога не може и затвори устата млъкна,защо не можа да се защити а,нали е права newsm78 цитирам веднага;-Добре,когато те затворих тук и бях по-искрен
от всякога,както с никой друг не съм бил!Какво промени това?
Къде ни доведе?Доведе ни до тук.
Гледайки се в очите да го приключим!Хайде,отивай и говори с него.Кажи му, че вървим към края си.
Кажи му всичко, което аз трябва да знам.Защото аз съм също като теб!
Никой не ме разбира освен теб,затворен съм
като теб.Какво стана?
Гледайки в мен,се умори от себе си ли?

И тя какво направи ,когато той и каза така,ако не помните ще ви кажа,нямаше как да застане срещу истината ,защото си беше точно така,а се завъртя и си отиде в спалнята,пак избяга както правеше винаги,когато не и отърва или и се кажеше истината директно  Peace

# 722
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Олееее, Надеее... Hug Heart Eyes Hug
Повредата е в моя телевизор...не съм разбрала правилно като съм чела, щот се бех наела...сещаш ли се.... Joy
Сори мац.... Hug Ти добре си го написала, ама аз криво съм разбрала... Joy
Ох значи като Истински Нарцис съм провела полемика със себе си. Laughing

# 723
Ей на тука веке мой се намесим,щот аз съм твърдо зад Емир,ама твърдо ,то това нейното не се търпеше бе,аааа бива ,бива да се прави на интересна,ама тя малко попрекали,и само на него,защото знаеше че и минава номера там  ooooh! Като е толкова права,защо когато Емир и каза в 59 еп .някой неща и тя ,която никога не може и затвори устата млъкна,защо не можа да се защити а,нали е права newsm78 цитирам веднага;-Добре,когато те затворих тук и бях по-искрен
Гледайки се в очите да го приключим!Хайде,отивай и говори с него.Кажи му, че вървим към края си.
като теб.Какво стана?

И тя какво направи ,когато той и каза така,ако не помните ще ви кажа,нямаше как да застане срещу истината ,защото си беше точно така,а се завъртя и си отиде в спалнята,пак избяга както правеше винаги,когато не и отърва или и се кажеше истината директно  Peace

Ан' тъй.... Hug Heart Eyes Peace Ама не си довидела кадъра...тя не може да му обърне гръб...тя е далече от тези неща...тва е присъщо за Емир. Mr. Green

Мнооу чичеци за назе си....щот сме прави...ама мноооу сме прави... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 724
Повредата е в моя телевизор...не съм разбрала правилно като съм чела, щот се бех наела...сещаш ли се.... Joy

Абе сещам се бе как иначе, като тръгнеш по нанадолнището и нямаш спирка. Laughing
Ирче, абе как да не помним Ферините изпълнения, че те забравят ли се....много е трудно да се преглътне истината и въпреки всичко да вървиш с рогата напред, просто ей така, от инат. ooooh!
Оххх, големи сте ми скици, като Ви чета, едно време и аз яко яхвах метлата по време на излъчване на сериала, ама яко и като се търкулнех по нанадолнището и нямах спирачки. Rolling Eyes
По-старите в темата знаят как литвах с метлата.

# 725

Абе сещам се бе как иначе, като тръгнеш по нанадолнището и нямаш спирка. Laughing
Ирче, абе как да не помним Ферините изпълнения, че те забравят ли се....много е трудно да се преглътне истината и въпреки всичко да вървиш с рогата напред, просто ей така, от инат. ooooh!
Оххх, големи сте ми скици, като Ви чета, едно време и аз яко яхвах метлата по време на излъчване на сериала, ама яко и като се търкулнех по нанадолнището и нямах спирачки. Rolling Eyes
По-старите в темата знаят как литвах с метлата.
Наде, ко нанадолнище бе брат...ский как пикираме с метлите над главите ви Joy
Аз съм далече от тва да съ лизгам надолу...сао пикирам с метлата...фиииууу, фиииуууу.... Laughing

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥
като теб.Какво стана?

Ан' тъй.... Hug Heart Eyes Peace Ама не си довидела кадъра...тя не може да му обърне гръб...тя е далече от тези неща...тва е присъщо за Емир. Mr. Green

Мнооу чичеци за назе си....щот сме прави...ама мноооу сме прави... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Веднага с букета прелита,че сме неотразими направо  Joy Joy Joy

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
- Как мина почивния ден?
- Аз исках да отида на музей, жената на кино...
- И кой филм гледахте?
Joy Joy Joy

# 728
Вие като гледате по бтв,я кажете стихнаха ли до 50 оригинален или още са назад?  Party

Наде,Ренка,мерсаж  Hug  Жалко,че няма да има превод...този руски хич,ама хич не го обичам  ooooh!

# 729

Как се радва на детенцето, голям сладур. Пък каква огромна лапата на раменцето му е лепнал, то милото чак за майка си се е хванало. И си се смеят ... Късметлийче.
 Heart Eyes

# 730
Вие като гледате по бтв,я кажете стихнаха ли до 50 оригинален или още са назад?  Party

Наде,Ренка,мерсаж  Hug  Жалко,че няма да има превод...този руски хич,ама хич не го обичам  ooooh!

Те ощи не са се евлянднали, ти пък ча 50-та серия дириш... Joy

АнитУ, Hug

# 731

АнитУ, Hug
Ами от къде да знам,като не ги следя,пък нали проф каза,че можело да я изпреварят,та затова  Whistling
Значи към ту Нова Година шЪ стане  Mr. Green

# 732

АнитУ, Hug
Ами от къде да знам,като не ги следя,пък нали проф каза,че можело да я изпреварят,та затова  Whistling
Значи към ту Нова Година шЪ стане  Mr. Green
Тамън за фойерверките... Joy Joy Joy

# 733
  • Под Сините камъни
Ох големи сте скици  hahaha hahaha hahaha.Радост е човек да ви чете.Аз днес нещо не съм на кеф едно ми е смотано и затова само ще ви чета,та белким се оправя

# 734
МногУ мЪ напрегЪти значи, ама ко да праим Ферка е жена та дрънка, глей ся и мойто ашкъмче ФлЮбено у нея, Емириндо и Халилудко нема да приказвам  до лудост го докара,  Joy Joy Joy Joy
Ама аз си ви ловкам сичките   love001, треА да има и опозициЯ  Peace

Чичеци за све  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Щех да напишем по-рано, ама имаше 3 пъти токов удар, тамън се логнем, ади пак #Cussing out, и бегах обедна  Mr. Green
Пепи  Hug, тука настроението се оправя моменталически  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт