Отговори
# 150
Джейн  bouquetда не гледаш Хулигана newsm78 виж ако искаш от резервите ми щи метна некой за една вечер Mr. Green

Булка Hug
Рени, да хвърлям по едно око, ама още не съм видяла кой на кого, ама със сигурност перушина ша фЪрчи многооо, от резервите си имам фаворит Ресул  Heart Eyes, мерси много си мила Hug

# 151
Момичета, как сте?
Хайде на почерпката, че днес имам рожден ден!

Скрит текст:

и естествено кафенеце,

довечера ще ходим в библиотеката

# 152
Веси  bouquet HugЧРД Heart EyesМного здраве късмет обич newsm59

Джейн за тях съм мила Mr. Green иначе трепем Mr. Green

Ноле си прави тренировка с един Party

# 153
  • София
 smile3507 Добрютру!  Heart Eyes Hug Hug Hug

Весееееее  Heart Eyes Hug Hug Hug newsm51 ЧРД!! Пожелавам ти много, много здраве, щастие, успехи във абсолютно всичко, и само и единствено хубави неща да си се случват!!! Hug Hug Hug  newsm59 newsm67  Gift  party023
малии каква почерпкааа  txtloves отиде ми диетата  ooooh! Mr. Green Joy Joy

Айде, чи без кайфе нимога се събудя

# 154
  • Под Сините камъни
Веси честит рожден ден!Много здраве щастие и късмет newsm51 newsm51 newsm51.Веднага си взимам от почерпката докато има  Hug

# 155
Весе  Hug ЧРД  Hug Пожелавам ти много здраве щастие късмет любов а бе всичко най най хубаво да ти се сбъдне.    newsm59
А днес и утре са ми любимите епизоди направо нямам търпение и после идват момента с пердето ама ще почакаме с него щото преди това Джансуто ще ги трови и така и на Емир ще му кажат че уж ще става татко и Ферито ще искат да я женят за Левент Бе а бе общото взето това е.
Улусой още малко ще напишеш Добро е утро пиянице.

# 156
# 157
Аз довечера ще пропусна епизода,ще се отдам на Азра,да видим шъ ли ме плени или няма Whistling
Пък и често да си кажа,не ми се връща назад в АФК,че много се обърквам кое е станало,кое не е Thinking... чекам си сега романтиката и лИбоФта

Веси,честит празник! Бъди здрава,щастлива и упорито следвай целите си!  newsm38

Аййй, Зизунчик, мноо ти е страшен десния крачол...направо лошо ми става кат го зярна.  #Silly

# 158
Весиииииииииииии, честит рожден ден! Бъди здрава, бъди обичана, бъди щастлива!!! Имай много ВЕСЕЛ празник днес!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

На всички сладки в темата  Hug  love001

# 159
  • Под Сините камъни
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 160
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренууу, Hug

46-ориджинъл  (Профи Wink)

Та Емко и Ферка си бия све камшици с мерджана и Ме'емет дажИ нямаше никъФ шанс да потичка по колата...толко бърже се изнесоха тия в неизвестна посока... Mr. Green
Оня зе сам да си се вайка ся ко шЪ кайм на татю? Ка не я опазих оная Ферка разпасната...лелелеле... ooooh! Та му хрумна гениална идея...ши кай, чИ ферка отново за кой ли път е отвлечена....ама тоя път от Емко. Та отиде каза у тех и Чепика пада вечИ в несвяст... #Crazy Отиват отново у полицията подават сигнали и вечИ Ферка е известна...снимката и е залепена у све участъци в Истанбул като най- отвличаната в рамките на месеца. Красеше Ферка полицейското табло, ама хал хабер си немаше ко стаа. Crazy
По Идно времи на Айсуна - Перхидрола и звъни тела и отсреща не кой да е, а осведомителна агенция "Сехер-брейкинг нюз" иде със спешъл хабери как олума цунал Ферка от аФтогарата и отпрашил с нея...само дет не и слагал праца'йе по зурлата. Whistling
Айсуна не моЖ поверва ко станало и кай чИ оная лъжИ ама Сехера кай да чака полицията и ше поверва.  Mr. Green
Дис момент някъде в некъв хотел Юнал-Казанова лющеше върбата на Санем Неотказващата на никого до сега...и как се бешИ изморил чи нали вечИ не е първа младост звъни тела и слугинята му кай, чИ чИнгетата идат да тарашат къщата да търсят Ферка. Юнал така... #Crazy Shocked
Виднага си рипа в слипиЙти и дим да го нема, само успе по пъта да забере Неотказващата на никого та да мой си я лющи и дома. Grinning
Айсуна е пред къщата, Юнал пристига с оня навлек Неотказващата на никого...настава истинска футболна драма... ooooh! ooooh! ooooh! Айсуна иска изтръгне грацмуня на оная ама тва е друга тема се съсредоточим на тва ко стана кат си замина'а чИнгетата. Whistling
Та отидо'а си ония и тая Прехидрола кат сЪ нае...абе простак, ти знайш ли чИ олума отвлякъл оная пущина Ферка дет ако ми паднИ и издирам дзъркИлИтИ...? Ко си мислиш ти бе? Да зимаш да разкараш тоя навлек от тукя да не я заритам ей ся...и боднем една у тиквоча нема знай как да си намери следващия креват дет да сЪ люши... #Cussing out #2gunfire
Ста'ай вИднага да търсиш Емко и не мЪ интересува.  Crossing Arms Юнал само глей у Перхидрола и си кай мале, мале ко стана ся?  Crazy Кай ся отиам у Чепиците и ше ги прайм да си говорат сами дет са се оплакали, а си не погледнат лъжливата казъма... #2gunfire
И така Сарафите се окзват у Чепиците... Sick
Ста'а некъФ луд скендЪл. Сао си приказват на въпреки...Сарафите ранят Ферка , Чепиците Емко.... ooooh! Mr. Green #Crazy
Ни щеш ли сЪ стигна и до кинтИти...Сарафа кай на Чепика дай ти да'ам некви кинти и да се мащаш от тукя , чИ оная твойта разтурена ФерКа съсипа Емко...и не моЙм ви траЙм поЙче... Crazy
Чепика кат сЪ нае и кай...ти ли ше ми купувяш честта и достойнството толко еФтинкО....я премисли предложението, без милион не се мащам...толко съм с и скъп...(Нарцис Mr. Green). На Сарафа му се не да'ат толко кинти...Сехера сЪ обажда и кай аз мойм съ маанем и за полвината...Ме'емет вечИ я е натиснал дая трепИ чи разваля офертата... Sick
И така не се разбраа, фанаа се за гушляците и Сарафите беа наритани в трътките за норматив..земаа стълбитИ с чупки в кръста... Joy
От там с мръсна газ Сарафите напуснаа Етилер Joy Joy Joy

# 161
ВЕСЕ,
Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции!

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 14:24 от Jane2013

# 162
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Момичета, как сте?
Хайде на почерпката, че днес имам рожден ден!

Скрит текст:

и естествено кафенеце,

довечера ще ходим в библиотеката

Весе, Честит рожден ден! Да ти е прекрасно и щастливо, обичано и влюбено, всичко желано да ти се сбъдне!  Hug Hug Hug

# 163
  • Още у мъглата ...
Ренууу, Hug

Та Емко и Ферка си бия све камшици с мерджана и Ме'емет дажИ нямаше никъФ шанс да потичка по колата...толко бърже се изнесоха тия в неизвестна посока... Mr. Green
Оня зе сам да си се вайка ся ко шЪ кайм на татю? Ка не я опазих оная Ферка разпасната...лелелеле... ooooh! Та му хрумна гениална идея...ши кай, чИ ферка отново за кой ли път е отвлечена....ама тоя път от Емко. Та отиде каза у тех и Чепика пада вечИ в несвяст... #Crazy Отиват отново у полицията подават сигнали и вечИ Ферка е известна...снимката и е залепена у све участъци в Истанбул като най- отвличаната в рамките на месеца. Красеше Ферка полицейското табло, ама хал хабер си немаше ко стаа. Crazy
По Идно времи на Айсуна - Перхидрола и звъни тела и отсреща не кой да е, а осведомителна агенция "Сехер-брейкинг нюз" иде със спешъл хабери как олума цунал Ферка от аФтогарата и отпрашил с нея...само дет не и слагал праца'йе по зурлата. :whistle:
Айсуна не моЖ поверва ко станало и кай чИ оная лъжИ ама Сехера кай да чака полицията и ше поверва.  Mr. Green
Дис момент някъде в некъв хотел Юнал-Казанова лющеше върбата на Санем Неотказващата на никого до сега...и как се бешИ изморил чи нали вечИ не е първа младост звъни тела и слугинята му кай, чИ чИнгетата идат да тарашат къщата да търсят Ферка. Юнал така... #Crazy Shocked
Виднага си рипа в слипиЙти и дим да го нема, само успе по пъта да забере Неотказващата на никого та да мой си я лющи и дома. Grinning
Айсуна е пред къщата, Юнал пристига с оня навлек Неотказващата на никого...настава истинска футболна драма... ooooh! ooooh! ooooh! Айсуна иска изтръгне грацмуня на оная ама тва е друга тема се съсредоточим на тва ко стана кат си замина'а чИнгетата. Whistling
Та отидо'а си ония и тая Прехидрола кат сЪ нае...абе простак, ти знайш ли чИ олума отвлякъл оная пущина Ферка дет ако ми паднИ и издирам дзъркИлИтИ...? Ко си мислиш ти бе? Да зимаш да разкараш тоя навлек от тукя да не я заритам ей ся...и боднем една у тиквоча нема знай как да си намери следващия креват дет да сЪ люши... #Cussing out #2gunfire
Ста'ай вИднага да търсиш Емко и не мЪ интересува.  Crossing Arms Юнал само глей у Перхидрола и си кай мале, мале ко стана ся?  Crazy Кай ся отиам у Чепиците и ше ги прайм да си говорат сами дет са се оплакали, а си не погледнат лъжливата казъма... #2gunfire
Ста'а некъФ луд скендЪл. Сао си приказват на въпреки...Сарафите ранят Ферка , Чепиците Емко.... ooooh! Mr. Green #Crazy
Ни щеш ли сЪ стигна и до кинтИти...Сарафа кай на Чепика дай ти да'ам некви кинти и да се мащаш от тукя , чИ оная твойта разтурена ФерКа съсипа Емко...и не моЙм ви траЙм поЙче... Crazy
Чепика кат сЪ нае и кай...ти ли ше ми купувяш честта и достойнството толко еФтинкО....я премисли предложението, без милион не се мащам...толко съм с и скъп...(Нарцис Mr. Green). На Сарафа му се не да'ат толко кинти...Сехера сЪ обажда и кай аз мойм съ маанем и за полвината...Ме'емет вечИ я е натиснал дая трепИ чи разваля офертата... Sick
И така не се разбраа, фанаа се за гушляците и Сарафите беа наритани в трътките за норматив..земаа стълбитИ с чупки в кръста... Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
я премисли предложението, без милион не се мащам...толко съм с и скъп...(Нарцис Mr. Green). На Сарафа му се не да'ат толко кинти...Сехера сЪ обажда и кай аз мойм съ маанем и за полвината...Ме'емет вечИ я е натиснал дая трепИ чи разваля офертата...  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 164
Ренууу, Hug

По Идно времи на Айсуна - Перхидрола и звъни тела и отсреща не кой да е, а осведомителна агенция "Сехер-брейкинг нюз" иде със спешъл хабери как олума цунал Ферка от аФтогарата и отпрашил с нея...само дет не и слагал праца'йе по зурлата. Whistling

Зиз,  newsm51, много си актуална, даже преди БТВ  Hug

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт