Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • Публикувана: 29 юли 2020, 09:30 ч.
 • Последно мнение: 2 авг. 2020, 08:33 ч.

Защо момичетата не ме харесват?

 • 2 206
 • 55
 •   1
Отговори
 • Мнения: 18
Здравейте на всички! На 15 години съм и никога до сега съм нямал гадже.Защо така???
Като говоря с момичета не се притеснявам кой знае колко. Да не би нещо от външния вид да не е наред?
Ще ви опиша как изглеждам за да си ме представите.
Аз съм с къса коса и кафеви очи,висок съм 175-6см и тежа 63-64 кг.Имам малко пъпчици на лицето,врата и тялото.
Еее? Какъв ми е проблема? Може би проблема ми е,че като си харесам момиче и никога не и го казвам, поради факта,че ме е страх,че  няма да  изпитва същото към мен.Когато сме в компания и има момичета, не говоря много.Просто не знам какво да кажа,а приятелите ми говорят с момичета,но само се кикотят и се лигавят.Дали това е проблема,че не съм се утракал още?Не знам!
Искам да чуя вашето мнение и да разбера какъв ми е проблема,защото ми омръзна да гледам някакви лапета на по 12-13 години да си имат гаджета,а аз да нямам.
Благодаря за отделеното внимание!

# 1
 • Мнения: 5 776
Ох, на 15 години и никога бил нямал гадже 😄.  Поне да се беше опитал да звучиш достоверно.

# 2
 • Мнения: 1 479
Не знам от къде си решил ,че на 15 е задължително да имаш гадже . И ако не общуваш с хората , респективно и  с обектите на твоите интереси , никой няма да ти прочете мислите . Ако някоя те интересува , покани я на разходка , кино , кафе , направи й комплимент , измисли някаква обща тема-училище , почивки .

# 3
 • Мнения: 2 182
Като за начало пиши в тийнпроблема, а не в бгмама, защото леличките тук няма как да ти кажат защо тийновете не те харесват. Питай си тийновете.

# 4
 • Мнения: 1 008
Е и? И ММ и аз не сме имали на тази възраст гаджета.
А ухажорки и ухажори не са ни липсвали. Сега сме щастливо бракувани. А да намериш партньор в живота със сходни мисли и хобита е в пъти в по-важно от гадже на 15-16-17г.
Имам братовчед на 19, тази година бе абитуриент. Има си работа, записа се да следва, но гадже още не е имал. А е готино момче, спортуващ и разумен. Даже с пълнолетието е станал още по-красив. Ама няма гадже и не му е "мисията на живота".

# 5
 • Мнения: 3 076
Охх, милият! 🤗
Имам син на почти същата възраст, някак си се умилявам от такива симпатични дангалаци.
Моят съвет е да се съсредоточиш върху ученето. Много момичета се впечатляват от умни, стабилни момчета, които не хленчат за щяло и нещяло, а имат план и цел в живота. Работи над характера си, ако смяташ, че имаш недостатъци, които ти пречат в общуването с другите.
Приятелите ти как са? Имат ли си гаджета? Ако имаш близък приятел, който е със стойностен характер, може да споделиш с него какво те мъчи.
Споделяне с родителите също не е вариант за отхвърляне. Може да се изненадаш колко добри съвети могат да ти дадат, все пак те са хората, които те познават най-добре. А и не падат от Марс, нали? Wink
Но пак ти казвам - най-големият чар в един мъж са неговите интелект и сериозност, действай в тази насока.
И спокойно - млад си, не бързай! 🤗

# 6
 • Мнения: 2 182

Моят съвет е да се съсредоточиш върху ученето. Много момичета се впечатляват от умни, стабилни момчета, които не хленчат за щяло и нещяло, а имат план и цел в живота.

На 14-15 години никое момиче не се впечатлява от "стабилни момчета с план и цел в живота" .
От това се впечатляват 24-25 годишните.

# 7
 • Мнения: 3 076
Хм...
Аз познавам такива. На 16-17 и на 13-14. Явно живея в друго измерение.

# 8
 • Мнения: 1 933
Е и? И ММ и аз не сме имали на тази възраст гаджета.
А ухажорки и ухажори не са ни липсвали. Сега сме щастливо бракувани. А да намериш партньор в живота със сходни мисли и хобита е в пъти в по-важно от гадже на 15-16-17г.
Имам братовчед на 19, тази година бе абитуриент. Има си работа, записа се да следва, но гадже още не е имал. А е готино момче, спортуващ и разумен. Даже с пълнолетието е станал още по-красив. Ама няма гадже и не му е "мисията на живота".
Едно дете в пубертета трябва да мине през терзанията да момчето. Иначе няма да израстне социално и ще стане пън.
Не знам, кое ви е странно в терзанията му.

И защо трябва да пита в тийнпроблем, като иска мнение на възрастни хора с които иска да говори откровенно. Вероятно се притеснява да говори за това с родителите си.

# 9
 • Мнения: 1 514
Пробвай с някакви извънкласни занимания/курсове, където се събират повечко момичета. Ако компанията сте 10-тина момчета с 5-6 момичета, ще ти е трудно. Но ако наклониш везните, ще стане лесно.

Ако синът ми на 15 предпочита да виси по заведения и да се лигави с момичета, ще съм доста разочарована. Това е пълна загуба на време, а сега ти е момента да се развиеш. Бих приветствала връзка с по сериозно момиче, което да те подтиква към развитие и учене, а не да те дърпа надолу.

# 10
 • Мнения: 1 008
Е, добре де, добре. До 19  нямах гаджета, а ме харесваха. Но момчето което харесвах беше пък едно от най-сериозните, но се беше хванал с една пълна....ами не толкова несериозна.... Даже си мислих, че след навършване на пълнолетие, трябва да стана богаташка с два кубика силикон за да привличам мъжете които харесвам 😜... Имах си терзания да. Но от гледна точка на скромните ми 30 години в момента, вече знам, че е излишно...
Като студентка, установих, че момчетата, които харесвам ме харесват - голямо откритие 🤪. Което ми спести и силикона (супер) и усилието да стана милионерка. (май не е толкова супер... ) Сега си живея с човек, който е точно сериозен характер. Аз точно описвам  мнението на МсKitty - и като малка, и като голяма. Просто не съм търсила едното забавление.
А, Дидоян - смятам че тези терзания за гаджета са излишни. Напълно. Защото само тровят психиката.
Това са вечните проблеми които поствят капани след които една тийн психика много често излиза осакатена. Ама нали модата в у-ще е да се има гаджета. И той се чувства непълноценен. Как мислиш, че ще завърши такова мислене?

# 11
 • Мнения: 1 353
Само ще кажа, че искам да съм на 15 и никога да не съм имала гадже Satisfied

# 12
 • Варна
 • Мнения: 10 432
Ох и моят син е почти на 15г.
И аз ще подкрепя мнението, че ти трябва сериозно момиче, което ще те подтикне към успех и учене, а такова момиче се печели с интелект.

# 13
 • Мнения: 1 307
Тук отговаряте вече като майки и какво искате за вашите деца .
А какви са ви били гаджетата на 15 ? Подтиквали са ви към успех и учение ?


sladurcho отпусни се, не бъди срамежлив и мълчалив , но не отивай и в другата крайност .Намирай общи теми с момичето , което харесваш , задавай й въпроси .

# 14
 • Мнения: 1 317
Пък според мен сега хич не ти трябва сериозно момиче, нито сериозна връзка. Сега ти е времето да опитваш нови неща, да опознаеш повече момичета (не казвам да правиш секс с всяка възможна), да видиш какъв характер ти допада - и какъв - не.

Като имаш пъпки, вземи си някаква козметика, с която да ги третираш.

Говори повече, не е нужно да кажеш, че харесваш някоя, но може да го покажеш. Никой не чете мисли, но четем знаци.

Общи условия

Активация на акаунт