46-ориджинъл (Профи

Та Емко и Ферка си бия све камшици с мерджана и Ме'емет дажИ нямаше никъФ шанс да потичка по колата...толко бърже се изнесоха тия в неизвестна посока...

Оня зе сам да си се вайка ся ко шЪ кайм на татю? Ка не я опазих оная Ферка разпасната...лелелеле...

По Идно времи на Айсуна - Перхидрола и звъни тела и отсреща не кой да е, а осведомителна агенция "Сехер-брейкинг нюз" иде със спешъл хабери как олума цунал Ферка от аФтогарата и отпрашил с нея...само дет не и слагал праца'йе по зурлата.

Айсуна не моЖ поверва ко станало и кай чИ оная лъжИ ама Сехера кай да чака полицията и ше поверва.

Дис момент някъде в некъв хотел Юнал-Казанова лющеше върбата на Санем Неотказващата на никого до сега...и как се бешИ изморил чи нали вечИ не е първа младост звъни тела и слугинята му кай, чИ чИнгетата идат да тарашат къщата да търсят Ферка. Юнал така...

Виднага си рипа в слипиЙти и дим да го нема, само успе по пъта да забере Неотказващата на никого та да мой си я лющи и дома.

Айсуна е пред къщата, Юнал пристига с оня навлек Неотказващата на никого...настава истинска футболна драма...

Та отидо'а си ония и тая Прехидрола кат сЪ нае...абе простак, ти знайш ли чИ олума отвлякъл оная пущина Ферка дет ако ми паднИ и издирам дзъркИлИтИ...? Ко си мислиш ти бе? Да зимаш да разкараш тоя навлек от тукя да не я заритам ей ся...и боднем една у тиквоча нема знай как да си намери следващия креват дет да сЪ люши...

Ста'ай вИднага да търсиш Емко и не мЪ интересува.

И така Сарафите се окзват у Чепиците...

Ста'а некъФ луд скендЪл. Сао си приказват на въпреки...Сарафите ранят Ферка , Чепиците Емко....

Ни щеш ли сЪ стигна и до кинтИти...Сарафа кай на Чепика дай ти да'ам некви кинти и да се мащаш от тукя , чИ оная твойта разтурена ФерКа съсипа Емко...и не моЙм ви траЙм поЙче...

Чепика кат сЪ нае и кай...ти ли ше ми купувяш честта и достойнството толко еФтинкО....я премисли предложението, без милион не се мащам...толко съм с и скъп...(Нарцис

И така не се разбраа, фанаа се за гушляците и Сарафите беа наритани в трътките за норматив..земаа стълбитИ с чупки в кръста...

От там с мръсна газ Сарафите напуснаа Етилер