Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • In Hell
Лейла Колмакова - имаме общ приятел във фейсбук.

# 91
В "Сделка или не" участва доста младо момиче - Желана.
Майка й ми е колежка.  Simple Smile
При мен е голяма суша откъм странни имена напоследък...  Rolling Eyes

# 92
  • Бургас
Стенислава, Алиета, Велимира, Нелитина, Софиа-Христина, Тихон, Трояна, Харина, Пламена-Теодора, Нойко, Робер, Силвияна, Фелия, Тихол-Томаш, Младина

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:10 от Doryto_Martyto

# 93
  • София

Така с долно тире или е механична грешка?  Grinning

# 94
  • Бургас

Така с долно тире или е механична грешка?  Grinning

Механична грешка е Simple Smile

# 95
Сърнела

# 96
  • Сопот, Пловдив
Срещала съм фамилно име Печурков, но малко име Сърнела ме разби.  Grinning

# 97
Аела, Адрилена, Алексина, Алия, Андонел, Анриета, Арифа, Асавита, Атея, Бернадин, Вая, Владена, Вилия, Виталий, Войден, Волена, Галактея, Ганиела, Гиргина, Грегориан, Горица, Даница, Дестина, Джорджа, Джосая, Димира, Доброелена, Добрик, Доменика, Домна, Доли, Европа, Елиезер, Згуро, Илин, Илиандар, Ирник, Иулита, Йеошуа, Йолита, Карола, Кирила, Колина, Ламбрина, Леа-Тереза  Heart Eyes , Лета, Лидияна, Лолита, Любима, Маргрет, Максимилияна, Максима, Мелания, Милотин, Мима, Мита, Миропка, Моли, Морика, Нано, Незабравко, Ница, Оливера, Омана, Палмина, Павломира, Паолета, Пепина, Персиана, Петилина, Петриела, Поликсена, Радияна, Реджина, Рина, Робертина, Розалия, Росмари, Росна, Сайя, Сандрина, Сибел-Мариан, Силвет, Славомир, Станита, Стасиа, Стеа-Мария, Сузане, Събрина, Теодосия, Теофана, Титяна, Тота, Флорина, Флориян, Хелия, Христа, Христея, Христофор Христофоров, Чая
 - всички от 1000 стипендии

# 98
# 99
  • Свищов
Стелка - от списък

# 100
  • Сопот, Пловдив
Аела, Адрилена, Алексина, Алия, Андонел, Анриета, Арифа, Асавита, Атея, Бернадин, Вая, Владена, Вилия, Виталий, Войден, Волена, Галактея, Ганиела, Гиргина, Грегориан, Горица, Даница, Дестина, Джорджа, Джосая, Димира, Доброелена, Добрик, Доменика, Домна, Доли, Европа, Елиезер, Згуро, Илин, Илиандар, Ирник, Иулита, Йеошуа, Йолита, Карола, Кирила, Колина, Ламбрина, Леа-Тереза  Heart Eyes , Лета, Лидияна, Лолита, Любима, Маргрет, Максимилияна, Максима, Мелания, Милотин, Мима, Мита, Миропка, Моли, Морика, Нано, Незабравко, Ница, Оливера, Омана, Палмина, Павломира, Паолета, Пепина, Персиана, Петилина, Петриела, Поликсена, Радияна, Реджина, Рина, Робертина, Розалия, Росмари, Росна, Сайя, Сандрина, Сибел-Мариан, Силвет, Славомир, Станита, Стасиа, Стеа-Мария, Сузане, Събрина, Теодосия, Теофана, Титяна, Тота, Флорина, Флориян, Хелия, Христа, Христея, Христофор Христофоров, Чая

Аела, Атея, Росна, Христея - тези харесах  Grinning . Една част не намирам за странни, като Славомир например, или просто са си чуждоезични, като Моли, Доли, Поликсена. Христофор Христофоров - това в какъв смисъл е странно? А Събрина ме разби.  Laughing

# 101
  • ту тук, ту там
Оливера - от ФБ, предполагам, че си е реално име.

# 102
Аела, Атея, Росна, Христея - тези харесах  Grinning . Една част не намирам за странни, като Славомир например, или просто са си чуждоезични, като Моли, Доли, Поликсена. Христофор Христофоров - това в какъв смисъл е странно? А Събрина ме разби.  Laughing

Христофор, поне за мен, за малко българско момче си е доста странно, а в комбинация и с фамилия Христофоров направо...  Crazy . Имаше и много други имена, които звучаха като виц редом до фамилията, но нали темата е само за имена. Сега си спомням само за едно момче, носещо съвсем нормално българско собствено име - Цветан Х*й Нгуен. Laughing Явно майка му е българка, а бащата - виетнамец.  Rolling Eyes
Май се досещам защо Събрина ви е разбило.  Grinning Вашето име е подобно, нали?

# 103
  • Сопот, Пловдив
Моето име е Събина. Все бях виждала варианти със а, със ъ, със в, със б, със р, без р, но ето този за първи път го виждам, и честно казано никак не ми звучи добре.  Simple Smile

# 104
  • София
Аела, Адрилена, Алексина, Алия, Андонел, Анриета, Арифа, Асавита, Атея, Бернадин, Вая, Владена, Вилия, Виталий, Войден, Волена, Галактея, Ганиела, Гиргина, Грегориан, Горица, Даница, Дестина, Джорджа, Джосая, Димира, Доброелена, Добрик, Доменика, Домна, Доли, Европа, Елиезер, Згуро, Илин, Илиандар, Ирник, Иулита, Йеошуа, Йолита, Карола, Кирила, Колина, Ламбрина, Леа-Тереза  Heart Eyes , Лета, Лидияна, Лолита, Любима, Маргрет, Максимилияна, Максима, Мелания, Милотин, Мима, Мита, Миропка, Моли, Морика, Нано, Незабравко, Ница, Оливера, Омана, Палмина, Павломира, Паолета, Пепина, Персиана, Петилина, Петриела, Поликсена, Радияна, Реджина, Рина, Робертина, Розалия, Росмари, Росна, Сайя, Сандрина, Сибел-Мариан, Силвет, Славомир, Станита, Стасиа, Стеа-Мария, Сузане, Събрина, Теодосия, Теофана, Титяна, Тота, Флорина, Флориян, Хелия, Христа, Христея, Христофор Христофоров, Чая

А на Виталий какво му е?  newsm78
Другите са уникални просто!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт