SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 482
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Айде и аз да се включа тук, че само ви чета пък то така не става Mr. Green

The boys are back in town, the boys are back in town. newsm44 smile3508

Много приятно ме изненадаха субсаджийте Mr. Green Тъкмо мислех дали да чакам до довечера за субс и да гледам или направо да гледам, пък то всичко си имало. smile3501

Скрит текст:
И такаа, много добър старт! Перфектен! Ама тоя Кас се беше облякъл като Езекиел на накрая Mr. Green Искам си тренчкота пък! Crossing Arms Е, бих се съгласила и да го разхождат шъртлес, ама нали е човек сега, ще вземе да настине hahaha
А, и да питам защо Дийн се разхождаше със Сам, пък беше Езекиел. А пък Сам?? се събуди в тялото на ангела? Нещо не го схванах т'ва. Thinking Аа. май ми светна. Ангела дето се събуди в стаята е човека, чието тяло обитаваше ангела, пък те със Сам са 2 в 1 сега. ooooh!

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 15:58 от Humpty Dumpty

# 16
гледах! някой може ли леко да ми припомни какво му стана на Сам в последния епизод на предишния сезон? защо сега беше пред умиране? Кас как прецака ангелите,че и това ми се губи? мен май най-важното ми се губи хахахах
Сам се влошаваше постепенно при правенето на трите изпитания за затваряне на Ада в миналия сезон. Имаше увреждания на "субатомно ниво", както обясни Кас, и които дори той не беше в състояние да излекува. Самият Сам смяташе, чувстваше, че изпитанията го пречистват от демонската кръв и злото в него. За съжаление незавършването на изпитанията не подобри състоянието му, както Дийн се надяваше.

Кас беше подведен от Метатрон. Излъга го, че иска да затвори Рая, за да могат ангелите да се разберат помежду си, вместо битките им да се пренасят на Земята, сред хората и да има опасност да върнат Апокалипсиса. Оказа се обаче, че сърцето на нефилим, лъкът на ангел-купидон и благодатта на Кас са съставките на заклинание, с което да, Раят ще бъде затворен, но всички ангели ще паднат на Земята. Затова и част от тях го считат за отговорен, виновен и (ще) го преследват.

# 17
Запис, ама гол, че ще гледам довечера Blush

# 18
# 19
# 20

Радвам се, че този проблем влезе в канона - току-виж получим отговор Laughing Mr. Green .

# 21
# 22
Ох,милите те ,искам да гледам вече  Heart Eyes

# 23
 Joy
  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 20:02 от малката лисичка

# 24
Ура!Най-сетне ...
Коментар малко по-късно... Grinning Grinning

# 25
мерси импала!    bouquet

# 26
Ох,и аз най-накрая със зъби и нокти се добрах , пускам  newsm51

# 27
 hahaha

Аз втори път гледах.Има някои неща, които ми направиха впечатление, но да изгледат повече хора и тогава да споделя.

# 28
Хаха , Джен,страшни са  hahaha

И аз изгледах

Мноогооооо яко ама и аз ще изчакам да споделя повече като повече хора изгледат,все повече и повече ми харесва и сериала и момчетата  Heart Eyes

# 29
  • # супернатурална #
Импалко, благодаря за темата  Heart Eyes и добре дошли на новите момичета  Hug

Интрото ми хареса, епизодът ми хареса, Сам две в едно ми хареса, и как забравиха папА в багажника ми хареса  Joy , момчетата ми харесаха (каква изненада  Mr. Green )... изобщо, очертава се едно много приятно зимуване с   девети сезон   Party Ще се включа с коментар като/ако успея да изгледам поне още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт