SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 079
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Impala, ох леле майко  Crazy Crazy мерси за поздрава, ще ми държи влага  Joy
Серията днес не можах да я гледам, но утре задължително  Heart Eyes

# 361
beauty_ , добре дошла и от мен   bouquet

Аз по-късно ще го изгледам.Мислих, че няма да има епизод тази седмица заради Денят на благодарността в САЩ, но сега много приятно се изненадах.Чета, че на Галчето и е харесал епизода.Имам нужда да се разсея, че днес по-рано много се бях ядосала за едно нещо, направо бях бясна.

# 362
Джен Hug ,
Само кажи кой посмя да те ядоса и ще дойда да го сгазя newsm66 .

Епизодът си беше пак пълнежен, но приятен, наистина някакво мило чувство оставя, с щипка тъга. Хареса ми, макар да е вече крайно време за по-сериозни епизоди, по ангелската линия Naughty .

Самулета Heart Eyes !!! Ех, не очаквах толкова да ми е домъчняло за дрънкулката.

# 363
# 364
# 365
# 366
# 367
# 368
# 369
Ай стига драма!

Последните - за мен:

Обичам, когато не му сработва чара hahaha .

# 370
Импалка  Hug

Хареса ми серията.Наистина накрая малко тъжно ми стана.От колко неща се е отказал Дийн заради Сам.Иначе в не особено добра светлина представят  Джон., даже доста го очернят.Зарадвах се, че сценаристите са се сетили за Самулета.Хареса ми и момчето, играещо малкия Дийн.Добре играеше.Прочетох, че в епизода има леко недомислие.Уж случая преди години, с който се занимавал Джон, бил ругару, но братята разбраха за този вид чудовище в епизод 4.04, преди не са знаели за този вид чудовище.Обаче ако не бях прочела, така и нямаше да забележа.
Накрая присъединявам се към казаното, че е време за по-сериозни епизоди.

# 371
Изгледах серията. Приятна беше много, честно казано ми липсват тия серии с простите духове и прочие, изпитвам една носталгия по изминалите епизоди  Heart Eyes
Дженифър, и аз нямаше да забележа - доста подробности ми убягват вече  Crazy

# 372
Лис,
Ти нали купи къщата на Джаред? Е, аз ще взема тази и ще сме съседки. Кеф Joy !

Коментарът:
"Dean Winchester, Wrestling Champion.
Clearly."

Mr. Green Joy Joy Joy

# 373
О,Импала ,ще се радвам да сме съседи ,ще си устройваме голи партита с мъжете  Joy

А,добър ден!
Епизода ми хареса,особено с частта за Дийн  Heart Eyes

едно мамино златно със секси устнички  Blush Heart Eyes Mr. Green

# 374
  • гр. София
ще си устройваме голи партита с мъжете  Joy[/b]

Това ми звучи като за великия Гетсби. Без голото, де.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт