SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Ми как да се усети Сам, че нещо не е наред, като е все в безсъзнание на големия екшън и развръзките Mr. Green . Няк'ва гад му разпорва шията, руква кръв, припада и после воала! няма дори драскотина.
И ако искате да знаете, трябва да сме благодарни на Зики, щото наште момчета са смотани ловци и досега поне два пъти Сам да е загинал; Кас и Чарли тоже.
 Crossing Arms

# 286
Хаха , Импала пак ме уби Hug

# 287
Здравейте милички   bouquet
Изгледах беше ми скучничко  Whistling имаше някой смешни сцени със Дийн и кучето  hahaha
Дано следващият епизод е  newsm65  Mr. Green
Злате страхотен Миша
Импалке както винаги гифчопада е  Mr. Green

# 288
9.06 "Heaven Can't Wait" Sneak Peek:

Автор - dephigravity

# 289
Много яко ,аз пия кафе и се разсънвам с -

ПП - BUSTED -

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 16:21 от малката лисичка

# 290
michael13, забравих да те питам - я кажи коя от жените в сериала ти харесва най-много. Коя е на второ място? На трето? Можеш и снимки да сложиш.  Simple Smile
Зимна роза, че то има ли жени в тоя сериал? Shocked Аз май съм виждал само приходящи за фон на Дийн, които да покажат колко е неустоим и секси, тук таме на сезон може и на Сами да се падне някоя... Сега сигурно е време да кажа, че се шегувам, ама то и в шегите има голяма доза истина...

# 291
  • # супернатурална #
Аа, има, има (Дийн каза на една конвенция, че се задържат за кратко, заради нас  Mr. Green)
Даже предишния път, когато се завъртя мъж в темата ни (и той за кратко) му спретнахме поздрав с топ три по хубост за всяка от нас. Айде пак, ето го моя.

1. Жената в бяло

2. черното Руби

3. русото Руби

# 292
# 293
  • гр. София
Да допълня Галчето:
- Анна
- Бела
- Каси (ли беше? - едно гадже на Дийн)
- Сара (тя ми беше много любима  Heart Eyes)

# 294
Кой ти гледа жените в сериала,като ги има тези двамата сладури  Laughing  Heart Eyes
Скрит текст:
Blush Embarassed Hug

# 295
На мен в топ 5 по красота са:
1.Сара
2.демонката с червения потник от 3.04
3.двете Руби
4.Бела
5.Джо

Да си припомним и едно клипче, посветено на жените в сериала.

# 296
  • # супернатурална #
Уу, вярно, демонката с червения потник  Heart Eyes Освен красива, беше и много интересен персонаж. Дийн си намери майстора  Laughing Съжалявам, че не развиха образа и, а я опукаха за една серия.

Ха добро утро, полицайката е много права. Дет' се вика, и те не обръщат внимание на жените  hahaha

# 297
Ох,да бях на мястото на ръката на Джаред  Mr. Green

# 298
9.07 - Bad Boys
Скрит текст:
това не е ли мацката от "да бъдеш Ерика" ?  #Crazy

# 299
За промо снимките от 9.07.
Скрит текст:
Малко ми е странен новият актьор, които ще играе малкия Дийн.Очаквах предишния от епизод 4.13 да участва.Брок Кели мисля, че се казваше.

Най-малкият брат Уинчестър  Адам се е оженил.
http://www.justjared.com/2013/11/10/jake-abel-married-to-allie-wood/

Общи условия

Активация на акаунт