Лечение на псориазис - 5

• 244 506
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Нима има лекарство, което няма да ни навреди някой ден на всички ни.. всяко едно лекарство, всяко едно кремче е химия Simple Smile Лично мое мнене разбира се !

Ами съвсем не е така, но нямам никакво желание да споря...върни се в другите теми и прочети за ползвали кортекостероиди (това, че са под различни имена не е от значение, гледай им основната с-вка)   Peace

# 46
  • Sofia
Въпросният Клобедерм и на мен , когато бях млада и псориазисът ми не беше толкова обострен , ми помагаше много. Мажех си се с него и забравях за около година,че имам псориазис. Сега обаче,след като съм раждала и хормоните ми се промениха,от кортикостероиди ставам много зле.Ако ги ползвам,ми изчезват петната за около 2-3 дни и после след около седмица се появяват пак и са много по-зле.Докато се осъзная,че кортикостероидите са причината за влошеното ми състояние,бях станала толкова зле,че ме беше срам да излизам навън.Вече 2 години не ползвам такива лекарства и съм много-по добре.
Та мисълта ми беше,че сега ти помага,но след време с натрупването му в организма ти,ще съжаляваш,че не си ни послушала.

# 47
Как се справяте с раничките в косата?И има ли такива с косопад?

# 48
  • шумен
Здравейте и от мен Simple Smile с псорито сме "приятели" вече 9 години.Много неща съм изпила и с много неща съм се мазала но ефект никакъв.Преди две години изчезна почти напълно но така и неразбрх защо,имам го почти по цялото тяло и няма нужда да ви казвам колко неприятно е това Cry.Наскоро установих че има връзка с нивата на холестерола които при мен са завишени и когато го понижа и псорито понамалява.Записвам се и аз да следя темата Simple Smile

# 49
  • шумен
Моля искам да си поръчам лекарството псоразин но незнам как да го порачам от този сайт Embarassed
моля ако някой ще го поръчва да ме има впредвид Laughing

# 50
  • Sofia
Здравейте,преди време бях писала,че съм си поръчала DERMALEX. В началото се мажех рядко и ми се стори,че няма много голям ефект.Обаче и по празниците си пийнахме,а на мен специално алкохолът ми вреди много на псориазиса. От Нова година насам се мажа по три пъти на ден,а почивните дни и по 4 пъти и забелязвам,че петната почнаха много да избледняват и да намаляват.Едното,което е на лицето ми даже изчезна.Лошото е само,че първите две седмици,когато започнах да се мажа,адски много щипеше и на някои ранички даже боли.
Аз си го поръчах от Амазон,но пратката беше от Гърция.Значи може да се намери там.Излезе ми с доставката около 35 лева,но тубата е голяма и изключително икономична.Не съм изхабила даже и половината.
Надявам се да съм помогнала с информацията.Успех с лекуването.

# 51
  • Стара Загора
Здравейте,преди време бях писала,че съм си поръчала DERMALEX. В началото се мажех рядко и ми се стори,че няма много голям ефект.Обаче и по празниците си пийнахме,а на мен специално алкохолът ми вреди много на псориазиса. От Нова година насам се мажа по три пъти на ден,а почивните дни и по 4 пъти и забелязвам,че петната почнаха много да избледняват и да намаляват.Едното,което е на лицето ми даже изчезна.Лошото е само,че първите две седмици,когато започнах да се мажа,адски много щипеше и на някои ранички даже боли.
Аз си го поръчах от Амазон,но пратката беше от Гърция.Значи може да се намери там.Излезе ми с доставката около 35 лева,но тубата е голяма и изключително икономична.Не съм изхабила даже и половината.
Надявам се да съм помогнала с информацията.Успех с лекуването.
Здравей. А какво се съдържа в лекарството? Аз гледам, че най-малко 31 долара без доставката е на амазон - как го взе за 35 лева?

# 52
  • Sofia
Ами аз като го поръчвах беше по-евтино.Сега ще ти напиша съставките:
Purified water,Alkaline earth minerals complex optimised for Psoriasios treatment,Modified Alumino-Silicates, White Petrolatum,Cetearyl alcohol,Paraffinum Liquidum,Polysorbatum 60,Ethyl alcohol,Methyl 4-Hydroxybenzoate.
Ето това поръчах аз http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CQL69C/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Объркала съм се 35 лева е без доставката.

# 53
Една позната се е изчистила като няколко месеца е пила чай от сарсапарила + хапчета псориазал. Сега се снабдих с чая, ще пробвом и ще кажа дали и при мен действа.

# 54
  • Стара Загора
Ами аз като го поръчвах беше по-евтино.Сега ще ти напиша съставките:
Purified water,Alkaline earth minerals complex optimised for Psoriasios treatment,Modified Alumino-Silicates, White Petrolatum,Cetearyl alcohol,Paraffinum Liquidum,Polysorbatum 60,Ethyl alcohol,Methyl 4-Hydroxybenzoate.
Ето това поръчах аз http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CQL69C/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Объркала съм се 35 лева е без доставката.
Аз съм гледал Американския сайт, а ти си го поръчала от английския. Ще изчакам да видим още отзиви от теб и тогава може и аз да си поръчам.
Една позната се е изчистила като няколко месеца е пила чай от сарсапарила + хапчета псориазал. Сега се снабдих с чая, ще пробвом и ще кажа дали и при мен действа.
Аз съм пил Псориазал над 6 месеца и нямаше никакъв ефект. Не съм пробвал комбинацията със сарсапарила. Интересно ми е какъв ще е резултата при теб.

# 55
Като дете пих чай от сарсапарила-нищо.Сега се сетих и от година вземам сарсапарила на капсули.По добре съм,ама не съм сигурна дали от нея,или от псанола,който отново намерих,макар и далеч не с онова качество ,каквото беше преди да го спрат от производство!
 Но във всички случаи пийте чая не по малко от година!

# 56
  • Sofia
Той чая въобще не е скъп,като знам повечето лекарства с какви цени са.Ще взема и аз да пия.А за Дермалекса ще пиша по натам,как съм.

# 57
Аз бях си поръчваа този шампоан,първите няколко пъти имаше мн хубав ефект,но след това,нищо.
http://www.amazon.co.uk/Exorex-Psoriasis-Eczema-Treatment-Shampo … YS/ref=pd_sim_d_6
Това кремче мисля и аз да го поръчам,да опитам.
При всеки различно нещо помага.
Изчистени неща ли са това?

# 58
  • Sofia
Аз много му се чудех на този шампоан,но мъжът ми се рови повече и ми предложи да поръчаме този крем.Иначе преди това се мажех с Псориазин.Бяха ми донесли бая опаковки от Америка.В началото бях много доволна.Бавно изчезна,но бях толкова зле,лицето ми имаше много,по тялото имах,вътре вкосата също.Навсякъде почти изчезна,но като мина лятото и пак почна да се появява,а имаше и петна,които така и не се махнаха.Иначе за временно решение Псориазиът става.

# 59
  • БГ
Ползвам кремчето на Дюкре- Келуал ДС . Да кажа, че има намаления в моемнта ако някой ползва него или шампоана . Peace При мен има ефект за извесно време.

Общи условия

Активация на акаунт