Лечение на псориазис - 5

• 244 506
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Споделям последните си лаишки наблюдения: известно време бях под невероятен стрес, вследствие на който ми се повдигаше дори от кафе, за храна да не говорим.Т.е без да целя бях на сухо гладуване, дори вода не поемах.Резултатът в/у псориазиса беше невероятен, плаките се изчистиха.
Относно лечебното гладуване има много полезна информация в един друг форум.

Колко време?

# 31
Zdraveite i ot men.Sled dosta rovene popadnax na slednia link http://vodorasli-info.blogspot.com/2012/07/blog-post_3453.html     Struva si da se pro4ete ima logika v tova koeto pro4etox v nego i knigata za psoriazis , ne sam smiatal kolko skapo izliza takova le4enie  no re6ix da go spodelia s vas!ako niakoi go prilaga da pi6e molia!4ao newsm78

# 32
Straxoten link  http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=3&t=534 dano vi bade polezen, prodaljavam roveneto v i
nternet prostranstvoto!

struva si da pro4etete i tova  http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1122   to ne e to4no po na6ata teme ama pokazva kak vsi4ki korpuracii iskat da sme bolni i neveji za prosti4ki ne6ta svarzani s na6eto zdrave!

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 19:01 от baro76

# 33
  • Стара Загора
Това за д-р Пагано вече се е коментирало по назад в другата тема. Аз правих тази алкална диета 3 месеца-абсолютно никакъв резултат. Само това, че се изнервих да ям само глупости, да мисля какво не трябва и какво трябва да се яде, да не пия почти нищо освен вода. Вярно, че не съм правил абсолютно точно самата диета, ама аз съм работещ човек, който не може по цял ден да си стои вкъщи да си стърже моркови и да скубе маруля. Може при някои хора да има ефект, но при мен нямаше. Основният дразнител когато е налице нещата не се получават - това е написано и в книгата - колкото и време да прави човек диетата,ако е налице дразнителя няма смисъл.

# 34
Здравейте!Наскоро гледах едно предаване за тази болест и се спомена за т.н.биологично лечение.Знаете ли повече за него и дали някой се е лекувал по този метод.Извинявам се, ако някъде в темата вече е коментирано.

# 35
Etia po razrovix se i namerix tova po tvoeto pitane  http://www.bg-derm.org/wp-content/uploads/2013/06/02-Guideline-f … r-biologicals.pdf  ne sam go 4el no tuk sa mnogo izsledvania neznam za6to se interesuva6 no mai tova le4enie promenia imunnia otgovor s podtiskne na T- kletkite i za zabaviane na delenieto na psoriati4nite kojni kletki no ima red strani4ni nedostataci za cialosnoto zdrave!

# 36
Това за д-р Пагано вече се е коментирало по назад в другата тема. Аз правих тази алкална диета 3 месеца-абсолютно никакъв резултат. Само това, че се изнервих да ям само глупости, да мисля какво не трябва и какво трябва да се яде, да не пия почти нищо освен вода. Вярно, че не съм правил абсолютно точно самата диета, ама аз съм работещ човек, който не може по цял ден да си стои вкъщи да си стърже моркови и да скубе маруля. Може при някои хора да има ефект, но при мен нямаше. Основният дразнител когато е налице нещата не се получават - това е написано и в книгата - колкото и време да прави човек диетата,ако е налице дразнителя няма смисъл.

лекарството Псанол не ти ли помогна? Cry

Искам да споделя,че миналата зима ходих почти всеки ден за по 3-4 часа на басейн ,минерална вода,без кой знае колко хлор,но се случи нещо ,което от години не бях преживявала-разрастна се страхотно ,както никога през живота ми тази ужасна болест.Едва я овладях.
   Също да кажа ,че единствения случай ,в който ми е помогнало море и слънце,е на Карибите 14 дни,ала пак до 3 месеца се върна старото положение.
    Относно диетите :цял живот хапвам само месо .Плодове на фреш,защото няма как -трябва.Споделям това ,защото хората често сочат месото за голям провокатор на това заболяване.Не мисля ,че е така.Или поне за всеки е различно..Sad
   Цитросепта не ми помогна,още седи.
Единствено Псанола,но този ,който предлагат сега е твърде слаб,за жалост....Sad
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ.СЛЕДЯ ТУК!

# 37
  • Sofia
Здравейте,вчера получих от Amazon - Dermalex repair за псориазис.Не съм го ползвала досега.Ако има ефект ще пиша.Всъщност надявам се да има Simple Smile

# 38
  • Стара Загора
За много години! Нека тази година всички да пишат как са се преборили с коварната болест, а по-малко да са хората, на които им трябва помощ... Peace

# 39
  • София
Честита Новата 2014 година! Желая ви здраве и повече положителни емоции!

# 40
Честита Нова година на всички!
Дано по малко да ставаме пишещите в тази тема ,търсещи помощ.
Да ви попитам,чрез разчесване на петната могат ли да се разнесат и да излязат нови?

# 41
  • София
Да ви попитам,чрез разчесване на петната могат ли да се разнесат и да излязат нови?

Не би трябвало, ако няма някаква паралелна /напр. гъбична/ инфекция. Може да излизат нови, но еда ли е от разчесването!

# 42
Здравейте и от мен Simple Smile Имам псориазис още от бебе, а вече съм на 20години, а от около 4-5 се боря с него. Имало е периоди когато изобщо не се е появявал с години, но появи ли се.. зле. Ходих по много доктори, но съм най-доволна от Д-р Петруна Трифонова от Хигията в Пазарджик. Жената е много вежлива и си разбира от работата, самата тя ми каза, че псориазиса може да се излекува, но това е прекалено трудно - в повечето случаи невъзможно.. Мазах се с куп неща и имаше голямо подобрение, разбирасе само временно. Странното при мен е, че се появяват само през зимата и почти винаги на различни места.  Rolling Eyes Имала съм на слабините, лактите, краката, по корема, на шията, най-често ми се появява на извивките на носа. Скоро започнаха и в косата да ми се появяват.. Д-р Трифонова ми изписа мехлемче което се прави в аптеките и ми помага, но става адски бавно.. В предишните теми видях, че се споменава за рецепта с катран, но така и не видях точно определена рецепта  Sad може и аз да съм я пропуснала, но ако някой я знае и реши да я сподели ще съм му много благодарна Simple Smile Искам да опитам и с нея може да има по-бърз или поне по-дълготраен ефект. Кремчетата с които се мажа с момента са - Клободерм (много ми помага на мен), Джин-Джира ( в предишни теми видях, че много хора се оплакват от него, че се били обривали, но това също ми помага на мен) и шампоан Ducray Kertyol P.S.O. (беше доста скъп преди години, но наскоро го срещнах за 30тина лева и мирише на сяра). Това е от мен, приятен ден и се надявам ако някой може да ми помогне с рецептата с катрана Simple SmileEmbarassed

# 43
n0isette, не го приемай като критика Peace-смени си доктора!(то всъщност няма такъв, който да е излекувал псориазис..)
Клобедерм-а си е кортикостероид, от който един ден ще ревеш кански Tired-той НЕ лекува.

# 44
Нима има лекарство, което няма да ни навреди някой ден на всички ни.. всяко едно лекарство, всяко едно кремче е химия Simple Smile Лично мое мнене разбира се !

Общи условия

Активация на акаунт