Редовно чета,но малкия не ме оставя да пиша...сега ни излезе втори кътник и е многооо кисел...бягам ,че пак ме вика
На мен ми харесва името - Магдалена и Габриела
Иво си няма любима играчка, един ден беше помъкнал цял ден една дрънкалка и на разходката не я пусна ама после забрави за нея. За заспиването ние сме така от месеци, върти се тръшка се и се премята навсякъде докато не се предаде накрая и не заспи ама с баща му вече сме му свикнали 

Малката като види, че някой се приближава към компютъра си мисли, че ще пускаме Джъмбо и докато това не стане недоволства неистово.
Още не сме и проходили стабилно, но опитите за това не спират...има енергия за трима.

Много е див и палав.... Абе и за това нямам сили в момента. Сипала съм си една бира, изпивам и лягам, че едва гледам , ама поне да охлабя нервите
Хелоуу!
Стискам палци за брат ти, дано всичко да се размине бързо.
Заглавието на темичката е точно в 10 -та каквито са ни децата.Рошли вече констатира защо намалят грамажа на храната в Пловдив.Заради такива злояди като моята Ива-Мария дето не ще да я яде.Сутляшът днес го прецедих та хапна някоя лъжичка от ориза и млякото го изпи от шишето с биберон.Със супата се гонихме цяла вечер докато играе и накрая пак остана и за хвърляне.Хайде лека че пак се увлякох.