Отговори
# 15
  • У дома :)
Рени  Hug туй за тебИ щот мноу съ узорИ  Mr. Green
Скрит текст:

# 16
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рени  Hug туй за тебИ щот мноу съ узорИ  Mr. Green
Скрит текст:

Мммммм то една хапка ,тя Ренку това у въздуха няма го има вече  Joy Joy

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде и тука чичеци за едни красиви нарцистични личности  Hug Hug Hug

# 18
# 19
Цоп   bouquet и аз в кюпа  Mr. Green

# 20

ади гледайте  Mr. Green

# 21
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцис, кога ще ми направиш тематичния клип...почваш ме напрегАш... Crossing Arms

Мноооу убав клипара...дръж чичек   bouquet

# 22
Много арно крило на диспансера, за всичкицветни целувки от мен.
Миленче, супер е клипа. Heart Eyes

# 23
Прекрасна нова тема!  Hug

На целия творчески екип - благодарности и  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Релаксче, за клипчето   bouquet

Айде стига сте си хвърляли китки!  Heart Eyes Ето Ви нещо сладичко! Heart Eyes

Скрит текст:

Откога не сме спамили и помпонясвали??? !!!  ooooh! ooooh! ooooh!

newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18

# 24
  • София
Да метнем и аз киткити   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes много ми хареса  романтиката  Heart Eyes а пък сапунката  Crazy немам търпение за следващия епизод  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Така и аз да се изкажем компетентно по темата от края на миналата тема  Joy  за мен и двамата си бяха виновни, и Емир допускаше грешки, Фери малко повече, но като цяло не се бориха докрая един за друг, Емир се бореше до един момент, след като се появи Еджето коня уиде у реката  ooooh! Просто нямаше достатъчно диалог между двамата, а това в една връзка е пагубно  Wink Да обичаха се страшно много, но понякога само обичта не стига, и на мен лично щеше да ми е много интересно след сватбата им как щяха да се развият нещата между тях, семействата им ама на найци ще го разбереме тва тия тъпи сценаристки  #2gunfire ooooh! Crossing Arms

# 25
Амела, фенка от Босна отишла със семейството си на сета на ПО.

# 26
  • София
Наде  nbirthday на синчето ти!  newsm67 Да ви е жив и здрав и много да го слушкате!  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 27
  • София
Чакай и аз да дам китки а Нарцистичните за благодарност  bouquet
Скрит текст:
Релаксче и на мен много ми хареса клипа,а музичката много добре му пасва Hug
Гале,бързо оздравяване Hug
Чакай да сервирам обяда,че нещо много сладко,ше фанем диабет Grinning
Скрит текст:
Слънце, Hug
Брей тая мацка  със семейството си отишла,егати кефа,а Wink?

# 28
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз продължавам да се напрегам....малеййй не се издържа. ooooh! ooooh! ooooh!
Единствения шанс да се отърва е да зема да изтрия филма от компа.... #Cussing out

Та за кво се напрегам ся...напрегам се на тъпата Ферка и бастуна Емир. #2gunfire #2gunfire
Тръгнала наща се прибира у тех...нема да пита Емир кво мисли, нема да го обсъди...направо от главата за краката "аз си отивам у дома и точка" ooooh! ooooh! ooooh!

Тоя пък калъф Емир, я пусна...абе еййййй....аланколууууу....как мой да я пуснеш тая си оди у Чепиците бееееееее.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тая жена ли ти е или кво...малей ама прост народ...чак пък в колата кат и каза, че остава в нашия ап. 10 тая па такъв отегчен фейс извади, че ми идеше да бръкна в компа и да я удуша с два пръста. Тоя пък се примирява...тъпанар... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дава й тел. тая па неще ....ама оооуууууу....оф как ме е яд на тия божееееееее... ooooh! ooooh! ooooh!
Плю на семейството си тая ОфЦА заради татю...ама ай оди се жени за татю ти ма смотанячка такава...тоя Емир има дяволски нерви...
Имали двамата вина...имат щот са фанати от гората...ама айде... #Cussing out

Пипе, за кво ми говориш ся...какви вини кви 5 коруша...за ввсичко е виновна Фера и Емир чак след нея....само заради един шамар от Айсуна , Емир плю и на майка си и на баща си... Laughing
Докато единя викаше "Гит на Сарафите"...другия ''бабам, абим, аннем..."... ooooh! ooooh! ooooh!

# 29
  • София
Илинче  Hug Hug да бее, ти видя ли в туитър под една снимка на тениската какво бях написала  Joy Joy ама решили са хората и са отишли, хем разходка са си направили, хен с Ча са се снимали, 2 в 1  Joy и как се радва той на детенцето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт