Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ти остай другото, ама що я удари? Каза ли 10 пъти човеко да го пусне да излезе, че нещата загрубяват. Колко пъти вика "ЙЕТЕР" ама кой чуй...тва кат се наемне нема спирка. Кат отвори лайномета не мой го затвориш...еми и аз да бях, щях да я ударя. Ама тая  на оня принцип..."Они ме биО, ама я им рекО" ooooh! ooooh! ooooh!

Ох та се сетих за мене си как кат бех малка, налупих на моя мъж една чиния баклава на главата... Joy Joy Joy Joy Joy

И той  newsm78 Дан тъ цуня или ти даде чичек  Joy Joy Joy
Тц, заби ми шамар...само дето аз не си тръгнах кат Фера, а седнах и помислих, дали требваше да му налупвам чинията на главата в присъствието на 6 човека? Thinking

Пипе , направо ме напрегаш, шЪ извадя пищаците веке... Mr. Green
Какво му имала Фера уважение на Чепика и гледала да не го наранява...пък тя не се спря да го наранява от как влезна в кадър у филма. Молим ти се...Ако го уважаваше, щеше ли да лъже? Или щеше да постъпи по друг начин...бях писала в един анализ как. Laughing
Единственото дето имаше към Чепикови беше Стокхолмски синдром...колко повече я бият и нараняват...тя толкова повече ги обича.

# 46
  • Варненска клюкарка
Ох, напрегнах сА значи Rolling Eyes
Видях рейтинга на сериала на Хазал- по-нисък е от миналата седмица...много жалко Rolling Eyes Ама те какво очакват с тези грозила в главните роли не знам- явно в Турция поговорката, че една птичка пролет не прави не са я чували. Колкото  и да е красива Хазал, колкото и да си струва историята...ми да вземат малко действие да вкарат, докато само си говорят без да си помръдват и пръста, така ще ги подминава рейтинга ooooh!
И пак се чудя, като се знае, че публиката на този вид сериали се състои в 70-80%  от жени, що дирят тези двамата в главните мъжки роли ooooh! толкова ли не се намериха две хубави момчета  ooooh! Нали нещо трябва да ни погали окото все пак Wink Я как и на Гиземката и потръгна, като я сложиха до правилните мОмци.... жалко за Хазалчето Sad
Играе Хакан и очите му говорят даже, ама каква полза, като изглежда по този начин??? А историята е толкова близка до всекиго- почти във всяко семейство има болен, неразбирателство между поколенията, дългове или нужда от любов и наистина можеше да се получи страхотен сериал, но не и с тези актьори Naughty
Много жалко Sad

пп Я какво текучество има при конкуренцията, ми да вземат пример от ВВ и да ги поотвеят Хакан и Каан и да ни докарат я някой техен братовчед или брат завърнал се от далеч Whistling

# 47
  • У дома :)
Айййй Зизу, ма ти не си била само за един шамар, как пред 6 човека  ooooh! Тя Фера ко я гледаш, саде си тръгваше , голяма шаматела  ooooh!

# 48
Ти остай другото, ама що я удари? Каза ли 10 пъти човеко да го пусне да излезе, че нещата загрубяват. Колко пъти вика "ЙЕТЕР" ама кой чуй...тва кат се наемне нема спирка. Кат отвори лайномета не мой го затвориш...еми и аз да бях, щях да я ударя. Ама тая  на оня принцип..."Они ме биО, ама я им рекО" ooooh! ooooh! ooooh!

Ох та се сетих за мене си как кат бех малка, налупих на моя мъж една чиния баклава на главата... Joy Joy Joy Joy Joy

И той  newsm78 Дан тъ цуня или ти даде чичек Joy Joy Joy
Тц, заби ми шамар...само дето аз не си тръгнах кат Фера, а седнах и помислих, дали требваше да му налупвам чинията на главата в присъствието на 6 човека? Thinking

Скрит текст:
Пипе , направо ме напрегаш, шЪ извадя пищаците веке... Mr. Green
Какво му имала Фера уважение на Чепика и гледала да не го наранява...пък тя не се спря да го наранява от как влезна в кадър у филма. Молим ти се...Ако го уважаваше, щеше ли да лъже? Или щеше да постъпи по друг начин...бях писала в един анализ как. Laughing
Единственото дето имаше към Чепикови беше Стокхолмски синдром...колко повече я бият и нараняват...тя толкова повече ги обича.
[/b]
rotfImao rotfImbo
Оххх, Зизу, четейки вашата случка се сетих как миналата есен ходихме в комшиите на ракийка и салатка но си дойдохме без време.
Уж от на шега, на майтап, тя го напсува, замеря го с хляб и той като скочи през стола, и я метна върху пералнята, детето й пищеше, а ние тримата с мъжа ми, и детето ни бяхме ей така. #Shocked
На другия ден ме беше срам да ги поздравя, а те се обичаха още по-силно, ooooh! бият се и се обичат, ooooh!вместо тях да ги е срам да ни погледнат, не им пукаше, все едно нищо не е било а ние се срамувахме. Rolling Eyes
Та така и ФЕмир, само, че когато единия превърташе, и налиташе на бой, другия запазваше  самообладание, че иначе щяха да станат на кълбета, и да хвърчи перуш в апартамент № 10, и не само. Joy

# 49
Ох, напрегнах сА значи Rolling Eyes
Скрит текст:
Видях рейтинга на сериала на Хазал- по-нисък е от миналата седмица...много жалко Rolling Eyes Ама те какво очакват с тези грозила в главните роли не знам- явно в Турция поговорката, че една птичка пролет не прави не са я чували. Колкото  и да е красива Хазал, колкото и да си струва историята...ми да вземат малко действие да вкарат, докато само си говорят без да си помръдват и пръста, така ще ги подминава рейтинга ooooh!
И пак се чудя, като се знае, че публиката на този вид сериали се състои в 70-80%  от жени, що дирят тези двамата в главните мъжки роли ooooh! толкова ли не се намериха две хубави момчета  ooooh! Нали нещо трябва да ни погали окото все пак Wink Я как и на Гиземката и потръгна, като я сложиха до правилните мОмци.... жалко за Хазалчето Sad
Играе Хакан и очите му говорят даже, ама каква полза, като изглежда по този начин??? А историята е толкова близка до всекиго- почти във всяко семейство има болен, неразбирателство между поколенията, дългове или нужда от любов и наистина можеше да се получи страхотен сериал, но не и с тези актьори Naughty
Много жалко Sad

пп Я какво текучество има при конкуренцията, ми да вземат пример от ВВ и да ги поотвеят Хакан и Каан и да ни докарат я някой техен братовчед или брат завърнал се от далеч Whistling
Ивче, по-нисък ли е рейтинга от миналата седмица, че останах с впечатлението, че е по-висок %?!
Ето, Серка може да не е красива, даже е и сополива, Joyама не е страховита на външен вид.

# 50
Къв сопол кви 5 лв вчера гледах епизода докато правих клипъ никакъв сопол нямаше тва са измислици  Rolling Eyes

# 51
идааааааааааа     tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  wavey wavey wavey wavey wavey
не  бях в галоп бугюн Blushкротичко го раздавате Blushсега по същество Flutter
чичеци бол за къзларчетата сътворили йени темичката  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51
Наде   bouquet честит ти празник на теб за дето си го родила това слънце   bouquet   bouquet   bouquet и после да ти е живо и здраво детенцето Blushгордост на мама и тати да е Blush
в к'ви анализи стИ навлезнали Rolling Eyesстрашна работа Flutter
и аз прочетох инфо за фрагмента на ПО за утре Blushама да видим дали въобще ще го пуснат
да лепна един тапет в новото крило,да не влизам с празни ръце Heart Eyes

ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и ашкъмчето да си постна Simple Smileче ми е татлъджъм бурда

сега ще поорежа малко домашната тръстика Partyда мо'й да сЪ цопна по некое време при вас
Херкеше  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :

# 52
Къв сопол кви 5 лв вчера гледах епизода докато правих клипъ никакъв сопол нямаше тва са измислици  Rolling Eyes
И аз не видях Миленче повреме на епизода, но някое от момичетата публикува снимка с нагледен материал. Rolling Eyes
В крайна сметка цифун ли беше, не беше ли, не знам?! Rolling Eyes
Жаниии, благодаря ти. Hug

# 53
Ааааа, Наде, молим ти се ся...1-во не сме се били пред хората, 2-ро тва беше само веднъж. Naughty
Мене ме беше достатъчно срам от това което направих и после им се извиних.
Инак как си ме представяш да живеем с некой, да се биеме и да се обичаме...нема такъв живот при мене. Достатъчно съм си силна сама, за да се чувствам задължена да живея с някой който да ме бъхти и после да се обичаме, ми тва извращение. Crazy

# 54
Скрит текст:
Ааааа, Наде, молим ти се ся...1-во не сме се били пред хората, 2-ро тва беше само веднъж. Naughty
Инак как си ме представяш да живеем с некой, да се биеме и да се обичаме...нема такъв живот при мене. Достатъчно съм си силна сама, за да се чувствам задължена да живея с някой който да ме бъхти и после да се обичаме, ми тва извращение. Crazy
[/b]
Зизу, нищо не съм казала за Вас, Rolling Eyesсамо, че вашата история ми навя този спомен, за който Ви писах, а оттам се сетих и за ФЕмир.
П.П. Аз разбрах, че се е случило пред 6 човека.

# 55
Къв сопол кви 5 лв вчера гледах епизода докато правих клипъ никакъв сопол нямаше тва са измислици  Rolling Eyes
И аз не видях Миленче повреме на епизода, но някое от момичетата публикува снимка с нагледен материал. Rolling Eyes
това на снимката е 100 процента правено с фотошоп в епизода нямаше такова нещо  Peace

# 56

Има,има момичета. Аз харесвам Серенайката,ама го видях още с първото гледане на епизода. Доста добре се видя даже и как си го смръкна,точно преди Ча да я прегърне...хубаво,че той в него момент гледаше на другата страна. Ще се опитам да ви дам точното време в клипа. Peace

# 57
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък моя кат ме ядоса един път и като се засилих и падна от дивана,ама той щот не очакваше  Joy Joy Joy Joy

# 58

Има,има момичета. Аз харесвам Серенайката,ама го видях още вс първото гледане на епизода. Доста добре се видя даже и как си ги смръкна,точно преди Ча да я прегърне...хубаво,че той в него момент гледаше на другата страна. ще се опитам да ви дам точното време в клипа. Peace

+1  Peace

# 59
Скрит текст:
[/b]
Зизу, нищо не съм казала за Вас, Rolling Eyesсамо, че вашата история ми навя този спомен, за който Ви писах, а оттам се сетих и за ФЕмир.
П.П. Аз разбрах, че се е случило пред 6 човека.
Споко бе Наде, аз само да дооточня... Joy Joy Joy
Инак да , пред 6 човека се изявих аз.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт