Отговори
# 30
Скрит текст:
Нещо грозно съм ви скрила.

# 31
Зизу, не се напрягай, душата!  hug

Пусни си нещо за успокоение на нервите! Ако имаш нужда от помощ, свиркай!  smile3534

# 32
  • Варненска клюкарка
Наде, да ти е живо и здраво синчето и много да те радва  Hug Hug Hug

# 33
За новата тема   bouquet

Наде,да поздравя и тук момченцето ти!Да е жив и здрав и много щастлив!  Hug   bouquet

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно ,не я гледай бе,на и аз тъй и се ядосвах ,и ми идеше не шамар ми с ритници у мазата да я пратя ,и да си дреме с една плетка при баба си и да си остане стара мома ,на тогава вече всички ще са щастливи ,както съм писала,за мъж кат Емко всичко наред щях да сгазя ,и Еджета и Платчета ,помен нямаше да остане от тях ,и когато майка и на Руя я изгони,щях да викна Емко и да му кажа пред нея какво са ми казали,е на тогава щяха да фърчат из болницата Naughty А не да се обърна и като овца да си блея и да търся трева за пасене  ooooh!  И когато разбраха истината за бебето,кво се усмихваш ма,те те смазаха психически тя се усмихва само,ми я им рекни кой ще остане пред вратата ,и колко и е морала на щерка и ,смажи ги и ти ма пфууууууууууууу,пак се ядосах значи сега  smile3515 Айсуна ще ме удари,ми такъв щях да и отвъртя,че нямаше да може да си намери баретката после  box   Така щях да им обърна гръб на баби и дядовци,че на колене щяха ми се молят да ги погледна,не да им говоря ,овца,овца,овца   ooooh! Точно и ясно трябваше да покаже на Едже,на кой е Емир,и да си навре татуса ......... Няма то таи,таи,всички го тъпчат и мълчи,мълчи ,и в един момент избълва всичко таено в едно срещу Емир #Crazy Ударил я,то от самолет се виждаше,че му иде ръката да си отреже заради това ,ми удари го и ти ма ,кво ми тръгна да скитосваш улиците,брех на краля на Чепиците щерката Whistling

# 35
Ох, чакай и за Ирка една  hug, че и тя се е ядосала!   love001

# 36
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, чакай и за Ирка една  hug, че и тя се е ядосала!   love001
Дибо Hug ми Зизуна ме зарази и тя тука ,аз малко ми трябва  Joy Joy Joy

# 37
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ти остай другото, ама що я удари? Каза ли 10 пъти човеко да го пусне да излезе, че нещата загрубяват. Колко пъти вика "ЙЕТЕР" ама кой чуй...тва кат се наемне нема спирка. Кат отвори лайномета не мой го затвориш...еми и аз да бях, щях да я ударя. Ама тая  на оня принцип..."Они ме биО, ама я им рекО" ooooh! ooooh! ooooh!

Ох та се сетих за мене си как кат бех малка, налупих на моя мъж една чиния баклава на главата... Joy Joy Joy Joy Joy

# 38
Ееее не ми превъзнасяйте Свети Емир,че...  Joy

# 39
  • София
Зиз права си напълно,Емир ги прати по дяволите Айсуна и бен бен Сарафоолу, но пък те в кирайна сметка какви родители са му били на него  Rolling Eyes Фери беше по-призързана към родителите си и какъвто и да е баща и тя е възпитана така, че да не го огорчава, да му има уважение и колкото на мен да ми се струва глупаво, тя си му имаше и страх /това да изпитваш страх от баща си, за мене  лудост, но го имаше/ същото се отнася и за Мехмед, но като ги познава и знае, че те никога няма да го приемат, какво търсеще при тях, а не при Емко  ooooh!  както казах в повечето случай Фери беше винова, но за мен и Емир след като се появи Еджето пък стана  ooooh! Crossing Arms само Еджето съществуваше за него, няма жена, нема това онова.....
Ирче съгласна съм, но ако го беше направила това щеше да се принизина тяхното ниво, както са казали хората "отговори на глупака с мълчание", това, че детето не е от Емир за мен им беше достатъчно, колкото бяха самонадеяни и сигурни че е от него, гледай как си тръганаха с подвити опашки от там всичките  Mr. Green

# 40
  • София
Ти остай другото, ама що я удари? Каза ли 10 пъти човеко да го пусне да излезе, че нещата загрубяват. Колко пъти вика "ЙЕТЕР" ама кой чуй...тва кат се наемне нема спирка. Кат отвори лайномета не мой го затвориш...еми и аз да бях, щях да я ударя. Ама тая  на оня принцип..."Они ме биО, ама я им рекО" ooooh! ooooh! ooooh!

Ох та се сетих за мене си как кат бех малка, налупих на моя мъж една чиния баклава на главата... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy е викаше и Емко йетер ама тя Фера си беше права тука, защо пък Емко не си замълча и не се съгласи, ааа не съм съгласна тука,един път си отвори тая Фера устата да проговори и той и залепи шамара  ooooh! хем виновен, нем...  Crossing Arms

# 41
  • У дома :)
Ти остай другото, ама що я удари? Каза ли 10 пъти човеко да го пусне да излезе, че нещата загрубяват. Колко пъти вика "ЙЕТЕР" ама кой чуй...тва кат се наемне нема спирка. Кат отвори лайномета не мой го затвориш...еми и аз да бях, щях да я ударя. Ама тая  на оня принцип..."Они ме биО, ама я им рекО" ooooh! ooooh! ooooh!

И той  newsm78 Дан тъ цуня или ти даде чичек  Joy Joy Joy

# 42
Йоанче, Вани, Ивче, благодаря и на Вас. Hug Hug Hug
Охххх, бееее, Ирче, Зизун, скъсвате ме като Ви чета и как само сте се напрегнали, като Ферилеса. Joy
Духът от бутилката. Laughing

# 43
Да видим дали, ще е вярно.

Medcezir 5.Bölüm Fragmanı büyük ihtimalle yarın çıkıcakmış.

# 44
Цитат
Аз продължавам да се напрегам....малеййй не се издържа. ooooh! ooooh! ooooh!
Единствения шанс да се отърва е да зема да изтрия филма от компа.... #Cussing out

Ан тъй,туй е решението,инъче нема спирка  ooooh!

И аз така направих,ядосвах се,рИвах,пак се ядосвах,пак рИвах,еее най-накрая си рекох-абе будала,що сама си докарваш депресията и изтрих всьо. Crossing Arms Оставих си няколко нещица преди и след дупката,че да не забравим до къде сме го чели,че то всичко в главата ми каша стана,с толкова повторения.
Сега драстична мярка към ПО и АШК - само гледам без да тегля,че да не се изкушавам  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт