Отговори
# 60
Къв сопол кви 5 лв вчера гледах епизода докато правих клипъ никакъв сопол нямаше тва са измислици  Rolling Eyes
И аз не видях Миленче повреме на епизода, но някое от момичетата публикува снимка с нагледен материал. Rolling Eyes
В крайна сметка цифун ли беше, не беше ли, не знам?! Rolling Eyes
Жаниии, благодаря ти. Hug

Има,има момичета. Аз харесвам Серенайката,ама го видях още вс първото гледане на епизода. Доста добре се видя даже и как си ги смръкна,точно преди Ча да я прегърне...хубаво,че той в него момент гледаше на другата страна. ще се опитам да ви дам точното време в клипа. Peace
такъв отръкнал сопол както от снимката НЯМА  Peace

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Има ми,то така реално не може да се направи с фотошоп,колкото и голям майстор да си на него  Peace

# 62
Не споря за сопола, щом болшинството сте го видяли, значи е така.
Ааа, добре Зизу и аз така, да уточня, че нали ме знаеш, че съм по обясненията понякога съвсем ненужни при това, но пусто, навик ми е, и няма отърване от него. ooooh!

# 63
Тя и да иска не може го поеме на вътре това на снимката е слагано допълнително хващам бас  Naughty

# 64
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не споря за сопола, щом болшинството сте го видяли, значи е така.
Ааа, добре Зизу и аз така, да уточня, че нали ме знаеш, че съм по обясненията понякога съвсем ненужни при това, но пусто, навик ми е, и няма отърване от него. ooooh!
Hug Heart Eyes Hug

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
И като има сопол голяма работа ,ми порива си и от хлипането навън,навътре,той си се надува,не е кой знае какво,само е много смешно  Joy Joy Joy Joy

# 66
Аз пък моя кат ме ядоса един път и като се засилих и падна от дивана,ама той щот не очакваше  Joy Joy Joy Joy
Ти направо го прибиваш с поглед. Joy

# 67
Тя и да иска не може го поеме на вътре това на снимката е слагано допълнително хващам бас  Naughty
Не бе,релаксче,не се шегувам. Наистина така и потече надолу и тя като смръкна и той се върна  Blush Сори,малко гнусно звучи,ама наистина си беше едно към едно със снимката...ей сега ще го издиря

# 68
И като има сопол голяма работа ,ми порива си и от хлипането навън,навътре,той си се надува,не е кой знае какво,само е много смешно  Joy Joy Joy Joy
нека си има  Joy ама то тва е нереално на снимката той кат капчук висеше  Mr. Green

# 69
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък моя кат ме ядоса един път и като се засилих и падна от дивана,ама той щот не очакваше  Joy Joy Joy Joy
Ти направо го прибиваш с поглед. Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha Ми какво тръгнал ме напряга,ама то това преди да стана на 20-сет ,сега мога и през прозореца го метна  Joy Joy Joy

# 70
  • София
Зиз за лъжите нищо не съм казала, няма оправдание за тях от няква тъпа глупост ги започна, все едно само тя е бедна  ooooh!  Shocked   за последното написано съм съгласна  Peace ще седя аз да ме бият, а няма си ходя при Емко да си ме гушка, как пък ще стане това  Joy Joy

# 71
  • У дома :)
идааааааааааа     tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  wavey wavey wavey wavey wavey
не  бях в галоп бугюн Blushкротичко го раздавате Blushсега по същество Flutter
чичеци бол за къзларчетата сътворили йени темичката  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51
Наде   bouquet честит ти празник на теб за дето си го родила това слънце   bouquet   bouquet   bouquet и после да ти е живо и здраво детенцето Blushгордост на мама и тати да е Blush
в к'ви анализи стИ навлезнали Rolling Eyesстрашна работа Flutter
и аз прочетох инфо за фрагмента на ПО за утре Blushама да видим дали въобще ще го пуснат
да лепна един тапет в новото крило,да не влизам с празни ръце Heart Eyes

ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и ашкъмчето да си постна Simple Smileче ми е татлъджъм бурда

сега ще поорежа малко домашната тръстика Partyда мо'й да сЪ цопна по некое време при вас
Херкеше  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :

Жани  Hug Hug Hug
Страхотни ФЕМИР Heart Eyes, ама още по-страхотен Ча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
  • София
нека си има  Joy ама то тва е нереално на снимката той кат капчук висеше  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo кой знай после как е шурнало  Joy Joy Joy Joy Joy

# 73
Айде потръгна темата    Mr. Green Тема: Сополи и кьотек  Joy

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Давайте диагноза на сопола да напраим ся ,как влезнал и как излезнал ,ох насълзиха ми се очите от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт