Отговори
# 90
вижте сега и снимката и открийте разликата

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как може да не го изрежат това ся Joy Joy Joy Joy
Или те за повече достоверност са го оставили  Thinking

# 92

И аз това им се чудя,ама може и те да не са го видели  hahaha Joy Joy Joy

# 93
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нямам снимката за да видя .

# 94
  • Варненска клюкарка
Ох, напрегнах сА значи Rolling Eyes
Скрит текст:
Видях рейтинга на сериала на Хазал- по-нисък е от миналата седмица...много жалко Rolling Eyes Ама те какво очакват с тези грозила в главните роли не знам- явно в Турция поговорката, че една птичка пролет не прави не са я чували. Колкото  и да е красива Хазал, колкото и да си струва историята...ми да вземат малко действие да вкарат, докато само си говорят без да си помръдват и пръста, така ще ги подминава рейтинга ooooh!
И пак се чудя, като се знае, че публиката на този вид сериали се състои в 70-80%  от жени, що дирят тези двамата в главните мъжки роли ooooh! толкова ли не се намериха две хубави момчета  ooooh! Нали нещо трябва да ни погали окото все пак Wink Я как и на Гиземката и потръгна, като я сложиха до правилните мОмци.... жалко за Хазалчето Sad
Играе Хакан и очите му говорят даже, ама каква полза, като изглежда по този начин??? А историята е толкова близка до всекиго- почти във всяко семейство има болен, неразбирателство между поколенията, дългове или нужда от любов и наистина можеше да се получи страхотен сериал, но не и с тези актьори Naughty
Много жалко Sad

пп Я какво текучество има при конкуренцията, ми да вземат пример от ВВ и да ги поотвеят Хакан и Каан и да ни докарат я някой техен братовчед или брат завърнал се от далеч Whistling
Ивче, по-нисък ли е рейтинга от миналата седмица, че останах с впечатлението, че е по-висок %?!
Ето, Серка може да не е красива, даже е и сополива, Joyама не е страховита на външен вид.

Наде, помня, че в АБ групата пак беше на на второто място, но то този ВВ просто няма кой да го задмине него, но поне рейтинга беше 6,11 а сега е 5 и нещо...

# 95
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гледайте сЯ внимателно  Mr. Green малко бавно зарежда,ама ще стане работата
http://www.ddizi.org/izle/41726/medcezir-4-bolum.htm/6
6 част  6.06/6.07/6.08/6.09  мисля,че на 6.07/6.08 е баш момента  Blush

Айде,стига толкова сополи от мен...
Аз сега ще гледам внимателно да видя кое как и цвета ще гледам,щот ако е бистър добре,иначе ако не е бистър нещо полепи по бронхите ще има  Naughty
Сопола е безцветен...на алергия отиват нещата... Thinking
Мда бистър си беше  Naughty

# 96
  • Варненска клюкарка

Как да го изрежат, представям си какво им е струвало да я разреват, а втори път я стане, я не Crazy

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
С тия плашила,пак им е много рейтинга на АШК,както каза Белорчето,все пак жени повече ги гледат тези сериали,и в почти всеки сериал,залагат на един симпатяга ,ако не вземат мерки,просто ще се провалят,то в началото като не е висок рейтинга,кога ще стане,на 20-та серия ли  ooooh!

# 98
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Както казах не отдавна...този сериал няма шанс. Peace
До 10-та серия ако изкара си тупайте капата у земята.
Лош каст= провал

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥
Както казах не отдавна...този сериал няма шанс. Peace
До 10-та серия ако изкара си тупайте капата у земята.
Лош каст= провал

И аз още тогава ти казах,че и на мен така ми се струва Peace
И за ПО ,имах подобни усещания,но ето при тях се покачва рейтинга,а и има динамика в последните епизоди  Peace

# 100
вижте ноздрите и на Ча са влажни взаймно са се секнали  Joy
Бляяяяяя. Joy
Рекох си, ха, излезнал е някой трейлър та така се отхвърлиха странички, а то какво билооооо. Joy

# 101
  • Още у мъглата ...

Гледам, че за сополчето сте "проговорили"  Sunglasses
Аз я постнах снимката в понеделник, изнамерих я и се самоцитирам  Mr. Green
Та снимката я гепих от туити и никой в туити не беше реагирал, че е фотошоп  Peace
То пък ко му е толкова дългото, едни 2-3 см. колко му са  Mr. Green Peace

Сгънах я, да не ви е  Sick

Тогава след Серка изкоментирахме Зъбко, кат гледам и сега вървят така размислите и страстите  Mr. Green Joy Joy Joy

# 102
Гледайте сЯ внимателно  Mr. Green малко бавно зарежда,ама ще стане работата
http://www.ddizi.org/izle/41726/medcezir-4-bolum.htm/6
6 част  6.06/6.07/6.08/6.09  мисля,че на 6.07/6.08 е баш момента  Blush

Айде,стига толкова сополи от мен...
Аз сега ще гледам внимателно да видя кое как и цвета ще гледам,щот ако е бистър добре,иначе ако не е бистър нещо полепи по бронхите ще има  Naughty
Олееееее, психоложката в темата ни е Зизун, а ти си ни доФторката, веднага диагнозата е поставена. Joy

# 103
Ох, напрегнах сА значи Rolling Eyes
Скрит текст:
Видях рейтинга на сериала на Хазал- по-нисък е от миналата седмица...много жалко Rolling Eyes Ама те какво очакват с тези грозила в главните роли не знам- явно в Турция поговорката, че една птичка пролет не прави не са я чували. Колкото  и да е красива Хазал, колкото и да си струва историята...ми да вземат малко действие да вкарат, докато само си говорят без да си помръдват и пръста, така ще ги подминава рейтинга ooooh!
И пак се чудя, като се знае, че публиката на този вид сериали се състои в 70-80%  от жени, що дирят тези двамата в главните мъжки роли ooooh! толкова ли не се намериха две хубави момчета  ooooh! Нали нещо трябва да ни погали окото все пак Wink Я как и на Гиземката и потръгна, като я сложиха до правилните мОмци.... жалко за Хазалчето Sad
Играе Хакан и очите му говорят даже, ама каква полза, като изглежда по този начин??? А историята е толкова близка до всекиго- почти във всяко семейство има болен, неразбирателство между поколенията, дългове или нужда от любов и наистина можеше да се получи страхотен сериал, но не и с тези актьори Naughty
Много жалко Sad

пп Я какво текучество има при конкуренцията, ми да вземат пример от ВВ и да ги поотвеят Хакан и Каан и да ни докарат я някой техен братовчед или брат завърнал се от далеч Whistling
Ивче, по-нисък ли е рейтинга от миналата седмица, че останах с впечатлението, че е по-висок %?!
Ето, Серка може да не е красива, даже е и сополива, Joyама не е страховита на външен вид.

Наде, помня, че в АБ групата пак беше на на второто място, но то този ВВ просто няма кой да го задмине него, но поне рейтинга беше 6,11 а сега е 5 и нещо...
Ивче, мерси, значи рейтинга пада, лошоооо.

# 104
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, ето ся видели? д-р Трайкова-психолог
д-р- Нарцисчева - вътрешни болести. Joy Joy Joy Joy

Ох беее...дайте неква сцена за анализ, че ме сърбят пръстенцата, ама не знам за кво да пишем. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт