Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде потръгна темата    Mr. Green Тема: Сополи и кьотек  Joy
Рони,ми те вървят ръка за ръка,след кьотека ти теква сопола  Joy Joy Joy Joy

# 76
Рони,ми те вървят ръка за ръка,след кьотека ти теква сопола  Joy Joy Joy Joy

Joy

# 77
  • Под Сините камъни
Къв сопол кви 5 лв вчера гледах епизода докато правих клипъ никакъв сопол нямаше тва са измислици  Rolling Eyes
И аз не видях Миленче повреме на епизода, но някое от момичетата публикува снимка с нагледен материал. Rolling Eyes
В крайна сметка цифун ли беше, не беше ли, не знам?! Rolling Eyes
Жаниии, благодаря ти. Hug
това на снимката е 100 процента правено с фотошоп в епизода нямаше такова нещо  Peace
Аааа тука мога да поспоря.Аз го видях още по време на излъчването на серията.Баш и се проточи и тя на бърже си го смръкна.Пусни си пак серията.Даже ония ден я покачвах на щерката и тя ми вика абе мамо тия що не са го изрязали голяма излагация

# 78
абе едно е да ти е мокро друго е да ти е както на снимката текнало всеки момент ще капни не мойш го върниш и да искаш  ooooh! на снимката е доукрасявано  newsm78

# 79
вижте ноздрите и на Ча са влажни взаймно са се секнали  Joy

# 80
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не ми се връща ся да вляза в дискусията ся дали е бил толкова навън или навътре ,и на големия тв трябва го пусна е на тогава вече ще се забележи как е било  Mr. Green

# 81
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Рони,ми те вървят ръка за ръка,след кьотека ти теква сопола  Joy Joy Joy Joy
Моя теква и от смех...ама оня алергичния... Mr. Green
Бад, кво се бъзикаш с менИ...поне имам сърце да си кажа некви неща...не ме е срам. Laughing

# 82
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе едно е да ти е мокро друго е да ти е както на снимката текнало всеки момент ще капни не мойш го върниш и да искаш  ooooh! на снимката е доукрасявано  newsm78
Що бе има един филм с Адам Сандлър,комедийка и той ей така си го пускаше до някъде и пак си го прибираше,състезание правеха кой ще го пусне по-надолу  Joy Joy Joy

# 83
  • Под Сините камъни
точно си текна Миленче иначе нямаше да ми направи впечатление.Сцената е на 1:32:19 и доста шумно си го смръкна

# 84
Гледайте сЯ внимателно  Mr. Green малко бавно зарежда,ама ще стане работата
http://www.ddizi.org/izle/41726/medcezir-4-bolum.htm/6
6 част  6.06/6.07/6.08/6.09  мисля,че на 6.07/6.08 е баш момента  Blush

Айде,стига толкова сополи от мен...

# 85
Що бе има един филм с Адам Сандлър,комедийка и той ей така си го пускаше до някъде и пак си го прибираше,състезание правеха кой ще го пусне по-надолу  Joy Joy Joy
  Joy ама за да го дръпниш на вътре той е бая текнал тряа по силно да смръкниш и ще се усети,а тука не е точно така  hahaha а се усеща при самото движение на ноздрите дали със зор го връщаш или не  Joy оф спирам,че вече взех да пиша глупости

# 86
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз сега ще гледам внимателно да видя кое как и цвета ще гледам,щот ако е бистър добре,иначе ако не е бистър нещо полепи по бронхите ще има  Naughty

# 87
Ааа, Нарцис..имаше сопол и аз го видОх... Laughing

Ама толко бърже си го върна обратно, че чак после си скри нОса в ръце. Joy
Сао се тревожим да не би да ползва в последствие ризата на Яманчо за салфетка. hahaha

# 88

Аз сега ще гледам внимателно да видя кое как и цвета ще гледам,щот ако е бистър добре,иначе ако не е бистър нещо полепи по бронхите ще има  Naughty
Сопола е безцветен...на алергия отиват нещата... Thinking

# 89
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааааа верно бе как го смръкна навътре и то си се чу даже ,ох падам вече  rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт