Отговори
# 495

ей туй ми замина дирекшън У личната колекция Hug Hug Hug   love001

# 496
  • София
край  newsm45 newsm45 newsm45

# 497
  • Още у мъглата ...

Ирка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Cry Cry Cry

Благодаря и на Неси за превода  Heart Eyes

# 498
Чакайте ся да ви разкажа къв сън сънувам снощи да кажете не съм ли изтрещела тоталнУ вечИ, та на работа съм и ни идва проверка и ни почват тва що така, онова що не онака и т.н. и по едно време ни питат абе вие интернет нямате ли,електронни пощи, откъде получавате нова информация и нашия шеф /в реала имам шефка/ им вика Ама те цялата информация я черпят от бг мама и аз ей тъй  Shocked #Crazy Shocked Shocked Shocked  и се събудих  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug ЕлитУ  значи не трябва да спиш за да не сънуваш такива шантави сънища а за изтрещяването то всички сме иначе нямаше да сме диспансеризирани  Mr. Green

# 499
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз директно си дойдох след задълбочен анализ в банята с рева  ooooh!

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айдааааааааааа Йо ме продължи,и сега ще ми текнат като на Серка сополите  newsm45 newsm45

# 501
# 502
# 503
  • Още у мъглата ...
Айдааааааааааа Йо ме продължи,и сега ще ми текнат като на Серка сополите  newsm45 newsm45

Аз пък се настроих бойно и ядно и направооооо ... по Аксой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 504
  • София

Еми какво да направя ти ме разрева и сега няма спиране  newsm45

# 505
  • У дома :)
Чакайте ся да ви разкажа къв сън сънувам снощи да кажете не съм ли изтрещела тоталнУ вечИ, та на работа съм и ни идва проверка и ни почват тва що така, онова що не онака и т.н. и по едно време ни питат абе вие интернет нямате ли,електронни пощи, откъде получавате нова информация и нашия шеф /в реала имам шефка/ им вика Ама те цялата информация я черпят от бг мама и аз ей тъй  Shocked #Crazy Shocked Shocked Shocked  и се събудих  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug ЕлитУ  значи не трябва да спиш за да не сънуваш такива шантави сънища а за изтрещяването то всички сме иначе нямаше да сме диспансеризирани  Mr. Green

Диди  Hug много се смях като се събудих ,викам си тая мама и в сънищата ми вече  Joy Joy
А за това че не трябва да спя, освен да си турим една табела на мазата с бидонти и си смучкаме  Mr. Green
Скрит текст:

# 506
Ирка чекай чекай да ти дам кърпичка или ти шЪ си смръкнеш УбратнУ  Mr. Green

# 507
  • У Диспансера ...♥♥♥

newsm45 newsm45

# 508
  • У дома :)

Тая песен мога да я слушам постоянно и никога няма да ми омръзне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 509

Общи условия

Активация на акаунт