Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Момичета (и момчета),
преди много години бях ходила при една Лили. Идваше при една друга нейна колежка във виетнамските общежития в "Красна поляна". Но въпросната Лили ходеше и на адрес/ или в някое кафене... Но това беше много отдавна.... преди около 15 г. Та бях доволна от тази жена - много мила, земна и "познаваща"!
Та се питам, тази Лили в списъка същата ли е? Защото онази тогава имаше само дом. тел. Но тогава времената бяха други  newsm78

# 361
  • Пловдив
July Moon
Опредено бяха други времената
на мен за последно ми е познала нещо / да не кажа всичко/ една баба беше съседка на майка ми преди 15г /после епизодично ме тресваше по главата след 5 ,10,15 г мисълта че това което ми се случва ми го е казвала и съм го запомнила защото ми е било странно....
От тогава 2 , 3 пъти съм ходила на мнооого прехвалени ясновидки /взимащи между 100 и 30лв/ и НИЩО съществено не съм чула
Моята баба обаче отдавна не е между живите /даже и пари не е искаше мир на праха и  Peace
Определено се замислям дали всичките в купом по някаква причина не са си загубили способностите  newsm78

# 362
  • София
Момичета (и момчета),
преди много години бях ходила при една Лили. Идваше при една друга нейна колежка във виетнамските общежития в "Красна поляна". Но въпросната Лили ходеше и на адрес/ или в някое кафене... Но това беше много отдавна.... преди около 15 г. Та бях доволна от тази жена - много мила, земна и "познаваща"!
Та се питам, тази Лили в списъка същата ли е? Защото онази тогава имаше само дом. тел. Но тогава времената бяха други  newsm78
А сега де! Тази Лили от списъка е някъде на 30-40. Колко точно не съм я питала.Живее в "Разсадника" , близко е до т.н. Виетнамски общежития. Преди 15г, на колко да е била??? Мога да ти дам домашния и телефон, ама това ще значи ли нещо?

# 363
  • София
Ами в крайна сметка, всички сме хора, и едва ли сме толкова различни, че да има нещо супер специално което не е за споменаване! Не става въпрос за имена, и т.н. в крайна сметка предполагам никой не се интересува от мъжа/жената на някой и кой номер гащи носи, примерно! Винаги подробностите могат да бъдат игнорирани, и все пак да се сподели същината на предсказаното. Надявам се разбирате, какво имам предвид?

Разбрах те. Наблюденията ми са, че част от хората, не търсят прогностика, а психологически супорт. И го получават. Еуфорията е пълна. Живота обаче нерядко опровергава този whishful thinking. Следва ... ясно какво.
 Причината да се твърди, че не могат да се споделят казаните от врачка неща  са, че именно нищо лично не е казано. Трудно се предават общи приказки. А и няма смисъл. Формулировката „тя ми каза нещо, което нямаше от къде да знае” е ясна, конкретна и небудеща никакъв размисъл.Какво му трябва повече на човек? Joy

# 364
Поради прекалено личната информация , сменям съдържанието.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 14:39 от VAJNO

# 365
Vajno,моля те,кутията! Grinning

сега ще помрънкам малко-ако наистина бъдещето е предначертано и неизменяемо и нещата не зависят от нас/'щото аз по-скоро вярвам в това,колкото и пасивно да изглежда като поведение. Не мисля,че хората имат някаква свободна воля /и това нещо може да се вижда от определени хора с дарба /ей с'я говоря за Анита,'щото тази жена ми е познавала толкова мн неща преди-питах я преди време за други близки,тя каза за тях и покрай тях и за мен неща,които после се случиха -това преди 15 год.,да кажем. После пак за една силно емоционална връзка-отново позна какво ще се случи,мин.септември пак/
Защо сега тази жена ми даде два варианта за двата ми осн.въпроса-може така,ама може и иначе? И ако бъдещето преди е имало само един единствен път на развитие,как така сега имам по два пътя,по дяв..те. Имам и още да мрънкам,ама няма смисъл. Никой ли от темата няма конктерни и лични впечатления Peace

# 366
  • София
Аз със риск да ме разпознае някой

Извинявай, нямах предвид такива неща! Моля, ИЗВИНЯВАЙ!

# 367
Мнение за тази жена:
http://www.youtube.com/watch?v=KYshDUWBi-c
Ивелина Койчева-гледа на кафе и пясък-Варна.

# 368
Кутията е чиста ,  Hug

# 369
  • София

Анита,'щото тази жена ми е познавала толкова мн неща преди-питах я преди време за други близки,тя каза за тях и покрай тях и за мен неща,които после се случиха -това преди 15 год.,да кажем. После пак за една силно емоционална връзка-отново позна какво ще се случи,мин.септември пак/
Защо сега тази жена ми даде два варианта за двата ми осн.въпроса-може така,ама може и иначе? И ако бъдещето преди е имало само един единствен път на развитие,как така сега имам по два пътя,по дяв..те. Имам и още да мрънкам,ама няма смисъл. Никой ли от темата няма конктерни и лични впечатления Peace
А може ли тел. , град на Анита, как гледа, колко взима?
И какво по-хубаво от това да имаш два варианта? Аз лично търся точно такава жена/мъж, който да даде варианти, ако постъпя така-едно, по друг начин-еди как си. И аз си мисля, че бъдещето се променя от нашите действия. Случвало ми се е. Дали е било за добро?-кой да ти каже?  bouquet

# 370
  • Пловдив
цялата тази работа с гледачките понякога е комична

Врачка казва на Орешарски - Ще подадеш оставка на голям български празник!
- На кой?
 - Ами на който и да е, ще е голям празник за България.

Grinning

Малко за настроение
Знам че всички тука са притеснени по една или друга причина  Confused

По темата гледам че пишете за Ани от Пловдив преди време ми прави хороскоп и позна някой неща но с разминаване 1г, тъй че познава жената но не в детайли и точно.Ползва хороскопи и е добър психолог.Не е точно гледачка

# 371
  • София
цялата тази работа с гледачките понякога е комична

Врачка казва на Орешарски - Ще подадеш оставка на голям български празник!
- На кой?
 - Ами на който и да е, ще е голям празник за България.

Grinning

Малко за настроение
Знам че всички тука са притеснени по една или друга причина  Confused

По темата гледам че пишете за Ани от Пловдив преди време ми прави хороскоп и позна някой неща но с разминаване 1г, тъй че познава жената но не в детайли и точно.Ползва хороскопи и е добър психолог.Не е точно гледачка

Мерси, мерси!!!  bouquet
Тоя форум верно взе някак трагичен да става.
Никаква (само)ирония, а помня и смешки се разказваха!
Както се казва "а какви вицове имаше преди" Laughing

# 372

сега ще помрънкам малко-ако наистина бъдещето е предначертано и неизменяемо и нещата не зависят от нас/'щото аз по-скоро вярвам в това,колкото и пасивно да изглежда като поведение. Не мисля,че хората имат някаква свободна воля /и това нещо може да се вижда от определени хора с дарба /ей с'я говоря за Анита,'щото тази жена ми е познавала толкова мн неща преди-питах я преди време за други близки,тя каза за тях и покрай тях и за мен неща,които после се случиха -това преди 15 год.,да кажем. После пак за една силно емоционална връзка-отново позна какво ще се случи,мин.септември пак/

Аз смятам, че съдбата на всеки човек е предварително програмирана! Просто защото ние не живеем отделно, а сме част от цялото. И бидейки част от цялото, няма как някой да си избира пътя произволно! Просто защото това рефлектира върху съдбите на всички останали хора - пряко или косвено. А в живота има хубаво, има и лошо. Единственото обяснение, е че има "нещо" което е направило така, че всеки човек е "мост", брънка която живеейки своя живот, допринася и за колективното съществуване. "Всички са равни пред Бога" няма привилигеровани! Затова живота на човека е низ от възходи и падения, защото падението за един, е възход за друг, и обратното. В Природата винаги има баланс! Относно това което ви казват ясновидците, е ясно че то е само реминесценция - откъслечни образи, символи и прочее. В този смисъл, няма как да очаквате пълен доклад за вашето бъдеще, с точни цифри и дати. Ако се замислите малко, ще разберете че "знаенето на бъдещето" е гибелно за човека. Дава му се толкова, колкото трябва!

# 373
Днес ходих при Цеца от Надежда, каза ми неща, които не съм очаквала да чуя  Shocked.Преди 2 седмици ходих при един познат, които ми направи астрологична карта и ми каза напълно различни неща. Той ми предсказа, че късметът ми е в чужбина, ще се омъжа за чужденец и животът ми ще е пряко свързан с друга страна.Днес Цеца ми каза, че в България ще успея да си уредя живота и няма смисъл да заминавам.По любовните ми въпроси двамата ми казаха отново напълно различни неща  ShockedСпирам да ходя по врачки до края на годината, ще оставя нещата да се развият и ще видя кой е прав. Малко по-натам във времето ще кажа дали Цеца ми е познала, но искрено се надявам предсказанията и да се сбъднат.Или ще е нейното предсказание или на моя познат. Ще пиша отново по темата след време  Wink

# 374
аз и звънях днес,миналия път не пих кафе,,тя ми каза че има хора попитах я за по късно,,каза незнам,,все едно не искаше да ме приеме ,можеше да каже обади се по късно..това което ми каза на картите беше така но исках и на кафе,,каза там излизали точни прогнози и имена

Общи условия

Активация на акаунт