Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 998
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Мнение за тази жена:
http://www.youtube.com/watch?v=KYshDUWBi-c
Ивелина Койчева-гледа на кафе и пясък-Варна.

Ужас !!!

# 376
аз и звънях днес,миналия път не пих кафе,,тя ми каза че има хора попитах я за по късно,,каза незнам,,все едно не искаше да ме приеме ,можеше да каже обади се по късно..това което ми каза на картите беше така но исках и на кафе,,каза там излизали точни прогнози и имена
Каза,че е имала много хора. Аз й звъннах предния ден .. Звънни един ден предварително и ще те вземе.На мен на картите ми беше по-интересно

# 377
Записах 4ас за Емилия,като мине ще споделя.от това което про4етох тук,останах  с впе4атление,4е сте доволни.Ако някой има желание нека сподели моля Thinking

# 378
  • София
За Емилия са писани много мнения и все различни. Само веднъж съм правила консултация ... ами .. явно въпросите ми не са толкова правилно зададени или просто очакванията са ми прекалено големи. Много малко и общи неща , противоположна информация... Може би след години бих казала дали е познала нещо.

Лили, за която писахте в предната страница , същата ситуация с картите таро. Определено не мисля, че бих опитала повече такъв тип услуга.

За хороскопа с Ани, при мен има някаква познаваемост. За тази година спомена, че ще се случат някои неща. Две се случиха дори и по рано от посоченият от нея период. Другото, което трябваше да се случи в периода юни-септември не се случи. И последното е до края на декември.

# 379
При Анелия Лечева- всички които сте правили хороскоп, знаете ли си часа на раждане и часовете на раждане за хората за които питате? Примерно , моя час го знам, но на мъжа ми не. Дори не си спомням децата в колко точно часа са родени. За другите ми роднини също не знам час.
  И без час колко вярна е информацията?

# 380
Анелия Лечева прави и ректификация на часа на раждане. Аз когато си правих с нея консултация, не го знаех, казах й дати на основни събития, случили се до сега и на база тях, тя ми изчисли "точния" час на раждане. Но с него нещата при мен не се случват.
Наскоро си правих консултация при друг астролог, след ректификацията, направена от него, се оказа, че часа ми на раждане е друг, по-късен.
Прогнозите се припокриват от към събитийност, но не и времево.

# 381
А това, което не ми харесва в леля Цеца е, че си вдигна двойно таксата за 1 година. Миналото лято беше 15лв., после стана 20лв, а прочетох, че до 30 лв. е искала на някой от пишещите тук. Направихме й реклама тук във форума и таксата скочи.

На мен 30 лв. са ми много , че и 20 не са малко. Пък и тя не е кой знае каква гледачка, защото такива измишльотини ми беше говорила..., които няма как да станат. Е познава някой неща, за нея съм и да и не., но този комерсиализъм не ми харесва.

# 382
Анелия Лечева прави и ректификация на часа на раждане. Аз когато си правих с нея консултация, не го знаех, казах й дати на основни събития, случили се до сега и на база тях, тя ми изчисли "точния" час на раждане. Но с него нещата при мен не се случват.
Наскоро си правих консултация при друг астролог, след ректификацията, направена от него, се оказа, че часа ми на раждане е друг, по-късен.
Прогнозите се припокриват от към събитийност, но не и времево.

Ще споделиш ли при кого си направи ректификация? И каква е цената за това?

# 383
Правих при Галина Иванова, може да разгледате сайта й за цени

# 384
може ли да ми кажете добра ясновидка или ясновидец в Пловдив? Нямам никакво време да чета и разглеждам. моля ви, спешно е

# 385
По темата гледам че пишете за Ани от Пловдив преди време ми прави хороскоп и позна някой неща но с разминаване 1г, тъй че познава жената но не в детайли и точно.Ползва хороскопи и е добър психолог.Не е точно гледачка

Simple Smile'ми,не! аз имах предвид Анита от Микрево,за нея мрънках,незнам. Ако има човек,сблъскал се със способностите и,нека пише!
Ани/с хороскопите/-незнам какво да кажа за нея-мисля,че не се справи при мен,уж час уточнихме до минутката

# 386
Момичета за огромно мое съжаление, СТЕЛА от Горна Оряховица ми потвърди, това ,което Емилия от Лондон ми каза. Стела има дарба и тя. Пак казвам никога нищо не е на 100%, но само споделям личен опит.

# 387
Доволни ли сте от Емилия?

# 388
Vajno, коя е Стела? Нещо съм пропуснала новите попълнения Rolling Eyes На какво гледа и каква и е таксата?

# 389
Правих при Галина Иванова, може да разгледате сайта й за цени
Що за цени са това Shocked Shocked newsm78

Общи условия

Активация на акаунт