Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 014
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
При мен Емилия е с нулева познаваемост. Минаха отдавна срокове, нищо не се случи от това, което каза.

# 391
При мен Емилия е с нулева познаваемост. Минаха отдавна срокове, нищо не се случи от това, което каза.
Благодаря че сподели.

# 392
Vajno, коя е Стела? Нещо съм пропуснала новите попълнения Rolling Eyes На какво гледа и каква и е таксата?

zimma,  беше казала за нея . Гледа на 2 вида карти. По скайп е разговора.

# 393
  • София
Момичета, преди около месец писах за Вени от Овча Купел и после дадох телефона й на доста от вас, та молбата ми е ако някоя от вас е ходила да сподели /може и на лични/ че още чакам прогнозираните от нея събития.

# 394
По снимки кой гледа?

# 395
Има една леля Данче от Варна.Не е съвсем наред с главата,но иначе е много позитивно настроена.Пари не иска,колкото оставиш,ама жената кафе вари и то е нагло да не си оставиш нещо.Обикновено 5 лв.оставяме.Та искам да кажа,че ако я хванеш сутрин в кондиция има видения които като ти ги изстреля оставаш като гръмнат.Преди месец ме предупреди съпруга ми да внимава с неговата кола,виждала до един обръщач нещо до лява предна гума,проблем.Вчера точно на едно такова място един го удря в ляв калник до предна ,лява гума.Като ми се обади веднага се сетих за това което леля Данче каза.Много точни неща казва ,но с времето не е много в час.Според мен има видения.Много интересно.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 09:44 от Kruela

# 396
Сега като се замисля Стела от Горна ми каза за бъдеще нещо , което ми го е видяла Анелия в хороскопа.
Още това нещо не се случило, защото е за след 2 години някъде. Има и други неща, които се покриват с прогнозата на Ани и нещата ,които ми е казала Еми.
  За сега и на трите им имам доверие.

# 397
Vajno, коя е Стела? Нещо съм пропуснала новите попълнения Rolling Eyes На какво гледа и каква и е таксата?

Таксата е 20 лв. , иска дати на раждане и въпроси . На другия ден ти ги казва нещата. Както казах гледа и на карти.

# 398

Таксата е 20 лв. , иска дати на раждане и въпроси . На другия ден ти ги казва нещата. Както казах гледа и на карти.

Ami dai koordinati?

# 399

Ami dai koordinati?

Пратих ти ги. После ако говориш, кажи какво мислиш.

# 400

Ami dai koordinati?

По телефона ли гледа?

# 401
Извинете,малко се отклонявам от темата.Но на мен като ми гледаха,все излиза една жена.Първият път излезе спатия,а втория - пика.Това трябва да е жена с черна или тъмно кестенява коса или ? Просто имам съмнения за две жени и не знам коя е.

# 402

Ami dai koordinati?

По телефона ли гледа?

По скайп.

# 403
Извинете,малко се отклонявам от темата.Но на мен като ми гледаха,все излиза една жена.Първият път излезе спатия,а втория - пика.Това трябва да е жена с черна или тъмно кестенява коса или ? Просто имам съмнения за две жени и не знам коя е.
  и двете са с тъмни коси  , разликата е в цвета на очите , при спатията са по светли ......може да са от пъстри до сини ......

# 404
благодаря за отговора! а на жена със светло кестенява коса и кафяви очи какво трябва да отговаря? каро ли ?

Общи условия

Активация на акаунт