Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 035
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
И аз говорих с Бобо!
Доволна съм!Много смислен разговор със  спокоен и позитивен човек.Не ме е подпитвал,не съм му задавала на глас въпросите си,но човекът ми каза нещата такива каквито са.Даде ми и насоки.Сега щи чакам резултат.За жалост,сроковете са далече.
Лека вечер на всички!!! Hug

bouquet

# 481
И аз говорих с Бобо!
Доволна съм!Много смислен разговор със  спокоен и позитивен човек.Не ме е подпитвал,не съм му задавала на глас въпросите си,но човекът ми каза нещата такива каквито са.Даде ми и насоки.Сега щи чакам резултат.За жалост,сроковете са далече.

bouquet

Ще е полезно да дадете оценка, когато сроковете минат и реалността покаже как стоят нещата.

# 482
...че после някоя ше изквичи  пак,че не съм знаела кво искам като не превъзнасям поредната "звезда",  за която  ясновидството тъне в мрак, а пък има много доволни от първоначалните резултати..
Идята не е да превъзнасяш поредната "звезда", а да не квичиш ти за едното нищо. От така описания от теб разговор с въпросната Стела, аз по-скоро видях как ти си агресивната и правиш от мухата слон, това е.

Между другото, така и не узнахме мистериозните факти около самоличността на zimma, както всъщност и очаквах.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 23:32 от fr_aleks

# 483

Здравейте мами, ходих преди около месец при Пепа от Хаджи Димитър. Това ми е второ посещение, първото беше преди 1 година и тогава бях много впечатлена от познаваемостта на настоящето. Но за съжаление на един от важните въпроси, които ме вълнуваха не позна.Ставаше въпрос за изхода на едно дело на 1-ва инстанция и тя каза,че и на 3-те инстанции ще го спечеля, да, ама не. 1-вата инстанция се произнесе не в моя полза..... Естествено ми каза и други неща, но за тях времето още не е дошло....ще видим. Странно или не преди 2-3 месеца когато Сирма нашумя тук проведох разговор и с нея, незнам защо не и вярвам изобщо дори и сега, но е факт, че тя каза, че делото на 1-ва инстанция няма да е в моя полза, случайно или не, тя позна, каза, че другите 2 инстанции ще ги спечеля, но 1-вата не. Това са моите преживявания с тези 2 дами. За съжаление съм ходила при много "гадатели", но до сега не съм била доволна от някой, както от Пепа, но и тя може би за настояще и минало е мн. добра, но за бъдеще не..........

# 484

Здравейте мами, ходих преди около месец при Пепа от Хаджи Димитър. Това ми е второ посещение, първото беше преди 1 година и тогава бях много впечатлена от познаваемостта на настоящето. Но за съжаление на един от важните въпроси, които ме вълнуваха не позна.Ставаше въпрос за изхода на едно дело на 1-ва инстанция и тя каза,че и на 3-те инстанции ще го спечеля, да, ама не. 1-вата инстанция се произнесе не в моя полза..... Естествено ми каза и други неща, но за тях времето още не е дошло....ще видим. Странно или не преди 2-3 месеца когато Сирма нашумя тук проведох разговор и с нея, незнам защо не и вярвам изобщо дори и сега, но е факт, че тя каза, че делото на 1-ва инстанция няма да е в моя полза, случайно или не, тя позна, каза, че другите 2 инстанции ще ги спечеля, но 1-вата не. Това са моите преживявания с тези 2 дами. За съжаление съм ходила при много "гадатели", но до сега не съм била доволна от някой, както от Пепа, но и тя може би за настояще и минало е мн. добра, но за бъдеще не..........

Бях при Пепа преди три месеца. Нищо от бъдещето не позна. Същия провал беше при Цеца, Искра, Ани и Морисън.

# 485
Villianne,  а какво ти е мнението за минало и настояще там познават ли, същите хора ,за които говориш?

# 486
Villianne,  а какво ти е мнението за минало и настояще там познават ли, същите хора ,за които говориш?
Искра беше много добра на минало и настояще. Морисън, Цеца и Пепа имаха сериозни попадения, а Ани беше пълен провал и там.

# 487
Искра беше много добра на минало и настояще. Морисън, Цеца и Пепа имаха сериозни попадения, а Ани беше пълен провал и там.
Да благодаря, поне за минало и настояще може да им се вярва.

# 488
а някой знае ли как може да се стигне до Бистрица с автобус?

# 489
Някой има ли някаква информация за Данка Радкова? Координати, тарифи и т.н.?

# 490
  • София
И аз говорих с Бобо!
Доволна съм!Много смислен разговор със  спокоен и позитивен човек.Не ме е подпитвал,не съм му задавала на глас въпросите си,но човекът ми каза нещата такива каквито са.Даде ми и насоки.Сега щи чакам резултат.За жалост,сроковете са далече.

Давай бързо координати  baby_neutral и не маловажния въпрос колко взима?

# 491
Ако някой е ходил и при Бойка от Перник нека пише.

# 492
а някой знае ли как може да се стигне до Бистрица с автобус?
Всъщност автобуса е до Дупница,от там до Бистрица е близо сигурно има вариант с автобус,но може и такси,последното ще те закара до тях.Къщата е на един баир,така ,че  с такси е най удачно според мен.

# 493

Това и аз мога да ти го кажа, и за без пари! И двете операторки които си цитирала, не стават за нищо. Пепа не заслужава човек да и стъпи повече в гнусния апартамент, камо ли да чака като гламав въпреки че има час. Що се отнася до Сирма, там отговора е лотария, тип тука има - тука няма. Явно сте от печелившите при които просто е налучкала изхода от вашето дело, но това въобще не значи че познава по-принцип. Научете се като ходихе по врачки, как да си задавате въпросите, защото като гледам направо им слагате отговора в устата! Да не говорим, че ако въпросния оператор има някакви способности, не би трябвало въобще да го питате, защото хората с дарба усещат проблемите и почват да говорят за тях, директно.

# 494
  • София

Научете се като ходихе по врачки, как да си задавате въпросите, защото като гледам направо им слагате отговора в устата! Да не говорим, че ако въпросния оператор има някакви способности, не би трябвало въобще да го питате, защото хората с дарба усещат проблемите и почват да говорят за тях, директно.

А как се отнасяш към хора, които ти искат "само" 3-те имена и дата на раждане?
Или като започнат "невинно" да ти подхвърлят: мъжа ти това, децата онова?

Общи условия

Активация на акаунт