Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
За да задоволя любопитството Ви ,не сме рода  Laughing
Споделих мнение ,но явно съм сбъркала като го направих .
Аз обаче продължавам да му вярвам .
Точка .
Неща ,който Емилия ,Мария и много други не ми познаха .Това е .

Не се обиждай.Напротив,нали търсим и чрез съдействие намираме.Благодаря ,че сподели.Хубав ден

# 466
  • София
За да задоволя любопитството Ви ,не сме рода  Laughing
Точка .

Е, хайде сега. И да сте рода и да не сте, какво го интересува някой???
Лично аз изразих съмнения, че тел. е импулсен и попитах как гледа. Верно е, че понякога се "изгубваме в превода", ама и той го взе много навътре. "Задавайте ми въпроси"-какво значи това. Аз имам само един: "Какво ме очаква в бъдеще?" Как да питам за неща, които незнам? А и друго, на никого не давам инфо за год на раждане, нито моя, нито за неща, които ме интересуват. Щото имам 3 трагикомични ситуации. Peace

# 467
  • София
Силно съм скептична към гадатели, които искат година на раждане. Това го осъзнах по трудния начин. За здравословно състояние на 70-90г хора се отговаря нещо в смисъл да не се очаква нищо добро. Не, че е новина. Странното е, че като се пита за деца или сравнително млади хора: „О нищо му няма”. В последните 2г от нищо нямане 4 приятеля си отидоха, а възрастните са живи. Комедиен случай имах с една Джеси, след половин часово слушане на минали животи, успях накак да си задам въпроса: Какво да очаквам от Х. Веднага започнаха уверения, че до 3 седмици, 3 месеца щял да ми предложи брак. Виждайки очудването ми жената даже измести срока:” Ама, той всъщност вече ми бил предложил!!! Аз съм имала съмнения, да нямам, той е човека за мен” Пак се наложи да бягам.
Х  е чичо ми, родният ooooh!. Има ли смисъл от коментар? Имам и друг подобен случай, ама ще стане много дълго.

# 468
Може ли някой да препоръча ходжа във  Варна  , случеят е спешен !!!  Praynig

# 469
  • Под Слънцето
Ей ни-  http://www.blitz.bg/news/article/234745

Греем Wink

# 470
Записах си час при Светлана /Сухата река/ чак за 17 декември! Явно има доста хора... А може ли да се пита за други хора при нея /по снимка/ - някой може ли да сподели? И на какво точно гледа?

# 471
днес в предаването на Милен Цветков ще дават :ТЕМАТА:
Измамници ли са ясновидците, врачките и ходжите? Как да различим кои са истински? Дискусия в студиото със специалисти в тази област, след като в Интернет се разпространи черен списък на гадателите, които злоупотребяват с доверието на хората.ще участва и Георги Бедников,някой допитвал ли се е до него,няма го в списъка,не гледа по тел или скайп,има твърда цена

# 472
За да задоволя любопитството Ви ,не сме рода  Laughing
Точка .

Аз днес ще ходя при него и ще споделя впечатления.

Айде, разгеле, потръгнаха нещата, вече се уреди и с лични визити,откога напира  и рекламира човеко.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:27 от ryannn

# 473
  • София
Само не схванах силата на окултизма каква роля играе тук.Давате телефон звъня,не ми вдигате

Защото човека каза в сряда и четвъртък  да му се звъни.

Моля ви дайте ми телефона , че това съм го пропуснала.Нормален телефон ли е и как се плаща, ако е такъв и колко?Имам един въпрос , който ми е много важен.

# 474
Здравейте,

Мисля, че съм прочела всички теми и май всичко, което сте написали до момента, но никога не съм писала. Вчера попаднах на : http://www.blitz.bg/news/article/208499 и тъй-като скоро ще ходя в тази посока, може ли някой да ми каже дали е ходил при тази жена, защото коментирахме статията с моя приятелка и тя има желание да я посети? Предварително благодаря!

# 475
  • Под Слънцето
Тук, май, повечето презареждаме от блиц-а..
Айде на Милен на предаването.. Ако успея да се вредя  за обаждане, ще е ок

# 476
хаха за бг мама говорят

# 477
Бях при Бобо и съм доволна. Не задава въпроси, не те подпитва. Каза някои неща от миналото, които са конкретни и много специфични. За бъдещето - който доживее, ще види Simple Smile Като цяло останах с много приятно впечатление.

# 478
Някой има ли координати на Йоана /Ани/ от Пловдив, която гледа на Таро?

# 479
И аз говорих с Бобо!
Доволна съм!Много смислен разговор със  спокоен и позитивен човек.Не ме е подпитвал,не съм му задавала на глас въпросите си,но човекът ми каза нещата такива каквито са.Даде ми и насоки.Сега щи чакам резултат.За жалост,сроковете са далече.
Лека вечер на всички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт